Unkari, Budapest
...Se on toiminnallinen makeutusaine, joka perustuu steviaan ja prebioottiseen inuliinikuituun; hyödyllinen terveydelle, 100 % luonnollinen. Sitä voidaan käyttää teollisessa tuotannossa, ja se soveltuu sokerin täydelliseen korvaamiseen. Sen maku on sama kuin sokerilla, ilman jälkimakua. Makeus: Se on 350-400 kertaa makeampaa kuin sokeriruoko. Suositellaan: Nesteiden elintarviketuotantoon (virvoitusjuomat, maustetut oluet, jogurtit, hillot, kastikkeet jne.), pikajauheiden makeuttamiseen, ravintolisille.
Portfolio (3)
Ranska, Levallois Perret
... vihannes-, kala- tai vaalean lihan ruokiin. *Makea kaneli: Tämä mauste sopii erityisen hyvin talven hedelmien, kuten omenan, päärynän, kastanjan tai appelsiinin kanssa. Makeissa resepteissä esiintyvät esimerkiksi klassinen omenapiirakka kanelilla tai kotitekoiset kanelilla maustetut hillot. Jauhetun kanelin hyödyt: Kanelilla on pääasiassa antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
Portfolio (28)
Italia, Orsogna
... klassisille italialaisen gastronomian tuotteille • Valkoiset kastikkeet • Valkoiset kastikkeet truffelilla • Kastikkeet ja tomaattikastikkeet • Maustetut öljyt ja voita • Viipaloitu ja jauhettu truffeli • Steriloitu truffeli lihatuottajille ja juustonvalmistajille • Hillot ja marmeladit • Lahjapakkaukset/joulupakkaukset. UUTUUS: Maustettu Suolasuihke -70% Natriumia. UUTUUS: Truffelihelmet...
Portfolio (9)