...Se on toiminnallinen makeutusaine, joka perustuu steviaan ja prebioottiseen inuliinikuituun; hyödyllinen terveydelle, 100 % luonnollinen. Sitä voidaan käyttää teollisessa tuotannossa, ja se soveltuu sokerin täydelliseen korvaamiseen. Sen maku on sama kuin sokerilla, ilman jälkimakua.
Makeus: Se on 350-400 kertaa makeampaa kuin sokeriruoko.
Suositellaan: Nesteiden elintarviketuotantoon (virvoitusjuomat, maustetut oluet, jogurtit, hillot, kastikkeet jne.), pikajauheiden makeuttamiseen, ravintolisille.
... vihannes-, kala- tai vaalean lihan ruokiin.
*Makea kaneli:
Tämä mauste sopii erityisen hyvin talven hedelmien, kuten omenan, päärynän, kastanjan tai appelsiinin kanssa. Makeissa resepteissä esiintyvät esimerkiksi klassinen omenapiirakka kanelilla tai kotitekoiset kanelilla maustetuthillot.
Jauhetun kanelin hyödyt:
Kanelilla on pääasiassa antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.