...VIJAYA-tumma ruokosokeri, joka on peräisin Paraguaysta ja on tyyppiä Demerara, on jalostamaton sokeri, joka esiintyy vapaasti valuina ruskeina kiteinä. Sen maku on maltaisen makea, ja siinä on kevyt hedelmäinen aromi.
On kuitenkin syytä olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella.
Viite:22491...
...Tämä 69 % tumma suklaa on ihanteellinen leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamiseen.
Sen aromi ja pitkä maku mahdollistavat herkullisten suklaisia herkkujen luomisen.
Ainesosat: Kakaopavut Ivoirin rannikolta, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini (ei GMO). Saattaa sisältää JÄLKIÄ pähkinöistä, seesamista, MAITOA, KANANMUNAA ja viljoja.
Ravintoarvot (per 100g) Energia 2236 kJ / 536...
...Tuoreet suolakurkkuja, valmistettu perinteisellä Alsacen reseptillä, joka kunnioittaa etikan ja sokerin hienoa tasapainoa saadakseen aikaan hienostuneen hapan-makean maun säilyttäen samalla suolakurkkujen rapsakan koostumuksen. Nautitaan ilman rajoituksia!
Ainesosat: Suolakurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, luonnollinen aromi, tilli, sinapinsiemenet.
Saatavilla myös 37cl purkissa, 5L säilykepurkeissa suurilla, keskikokoisilla ja pienillä ko'oilla.
...Nämä yhdistävät inkiväärin maut ja tarjoavat näin kestävä makuelämys sekä hitaasti ja tasaisesti vapautuvan inkiväärin (kielellä). Gummi arabica imeytyy hitaasti ruoansulatusjärjestelmään ja sitten metaboloituu.
Ainesosat
Hyytelöintiainetta gummi arabica *; Sokeri *, glukoosisiirappi *, 1,8 % inkivääriextraattia *, luonnollinen aromi 2,6 % inkivääriä, 0,2 % minttua *, päällysteaineet kasviöljyt...
...Sokerimassan vaihtoehtona voit käyttää tätä muovattavaa suklaapastaa - Suklaa.
Sen herkullisessa suklaan tuoksussa on helppo työskennellä, ja luomuksesi tarttuvat myös helposti ilman lisäaineita.
Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, perunatärkkelys, kaakao 22-24%, vesi, emulgointiaine E422 ja E415, säilöntäaine E202, aromi.
Mahdollisia jäämiä: Gluteeni, muna, maapähkinät, pähkinät...
...Ainesosat Vehnäjauho, sokeri, maapähkinäöljy, roseviini, vanilja-aromi Hiukan historiaa )) Montpellierin Longuéta löytyy myös muilla nimillä, riippuen siitä, vaellellaanko Sèten tai Lunelin suunnalla… Montpellierin Longué on "se" erikoisuus Montpellierissä – vilkkaassa kaupungissa, jossa aurinko on aina juhlatunnelmassa. Sen todellinen ero on valmistustapa, sillä se tehdään edelleen käsin...
...Tuote on pakattu 1 litran, 1,5 litran ja 30 cl lasipulloihin, 1 litran ja 1,5 litran muovipulloihin sekä 33 cl tölkkeihin. Tuote on valmistettu Tunisiassa PET-pullossa ja 33 cl tölkissä, jotka ovat elintarvikekontaktin mukaisia EU-asetuksen 1935/2004 ja muutosten mukaan, ja ne eivät sisällä BPA:ta Ranskan lain 1442/2012 mukaan.
Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, sokeri, sitruunahappo E330, säilöntäaine E211, aromi. Säilytys: Säilytä auringolta suojattuna, viileässä, kuivassa ja hajuttomassa paikassa.
Raikastava juoma
Tarjoile erittäin kylmänä
Alkuperä: Tunisia
Kategoriat: Hiilihapotetut juomat...
...Alkoholiton versio juomasta, jossa on kirkas, rikas maku ja aromi, mausteisia kanelin ja sitrushedelmien vivahteita. Tämä ihana juoma lämmittää, tonifioi ja sillä on erittäin huomattavat antibakteeriset ominaisuudet.
Ainesosat: sokeri, kivetön tuore kirsikka, luonnollinen hunaja, tuore appelsiini, tuoreet mustaherukat, tuoreet Sudanin ruusun terälehdet, jauhetut Sudanin ruusun terälehdet, jauhettu kaneli, jauhettu punainen pippuri, jauhettu muskottipähkinä, jauhetut neilikkat.
TUOTTEEN PAINO: 25 g
PAKKAUSTYYPPI: Tikkupakkaus / Näyttölaatikko...
...valkosipuli ja kurkuma, tomattijauhe), mustatruffeli, makuaine, happamuuden säätelijä (sitruunahappo), antioksidantti (askorbiinihappo), suola, kalsiumkloridi, juustohyytelö, maitohappobakteeri, säilöntäaineet: lysozyymi (peräisin munasta), natamysiini kuoren päällä.
Maku: Voimakas
Aromi: Ominainen lampaanjuustolle, jossa on truffelin aromia.
Väri: Vaaleankeltainen, jossa mustia suonia truffelipastasta.
Rakenne: Kova
Poista juuston kuori ennen nauttimista.
...L’Empereur”, täyteläinen, makea valkoviini, jossa on upea, hienostunut ja elegantti aromi, joka ympäröi nenää ja täyttää suun.
Täydellinen aperitiiviksi, se sopii erinomaisesti foie gras’n, juustojen ja jälkiruokien kanssa.
Tuotanto 10%
Makeuden ja hedelmäisyyden yhdistelmä, rikas ja erittäin hieno.
Rypälelajikkeet: 100% Gewurztraminer
Sateet: 550 mm/vuosi
Ikä: 50 vuotta
Kypsytys: 8-9 kuukautta satojen vuosien vanhoissa tynnyreissä
Alkoholi: 12%
Sokeri: 47 g/L
Kokonaishappo: 2,15 g/L
Tarjoilulämpötila: 8-10°C
Säilyvyys: 12 vuotta...
...Joustava sokerimassa kerrostamiseen ja muotoiluun. Saatavilla useita värejä. Kaulittu fondant voidaan valmistaa yksityisbrändinä. Myös eri väreillä tai luonnollisilla väreillä ja eri sokerimassaresepteillä.
Ainesosat sokerimassa: sokeri, glukoosisiirappi, vehnäjauho, kasviöljy (palmuydin, palmu), kasvirasva (palmu), vesi, dekstroosi, emulgointiaine E472c, sakeuttamisaine E415, aromi, väriaineet (eri väreille, käytetään azo-värejä).
... (maltodekstriini, punajuurtiiviste, väriaine kap-jasmiiniuute (Gardenia jasminoides), happamuudensäätöaine sitruunahappo), luonnollinen aromi, väriaine beetakaroteeni. Saattaa sisältää jälkiä: gluteenia, munaa, pähkinöitä (hazelnut, manteli, saksanpähkinä).
Ravintoarvot per 100 g
Energia 1550 kJ / 364 kcal
Rasva <0,5 g
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,2 g
Hiilihydraatit 70 g
josta sokerit 65 g
Proteiini 6,9 g
Suola 0,30 g
Täyttömäärä: 138,5 g...
...Vadelmamerengit... hienostunut maku ja niin paljon keveyttä! Sokeri, munanvalkuainen, tomusokeri, luonnollinen vadelma-aromi, punainen väriaine E124. Pakkaus 80 g, säilyvyys 6 kuukautta.
...Keitetty sokerikaramelli, vadelman maku
Ainesosat: sokeri, glukoosi, luonnollinen vadelma-aromi, viinihappo, väriaine.
Säilytettävä poissa lämmöltä ja kosteudelta.
Karamellit on valmistettu käsityönä ja pakattu artisan makeismyymäläsi toimesta.
... sauvasekoittimella.
- Valmis seos kaadetaan Frozen Yogurt -koneeseen.
Ainesosat:
Sokeri, dekstroosi, jogurttijauhe, maltodekstriini, fruktoosi, sitruunahappo, emulgointiaine E 471, karboksimetyyliselluloosa, luonnollinen aromi
Allergeenit:
Maito ja maitotuotteet
Valmistukseen jäätelöteollisuudessa ja käytettäväksi konditoriateollisuudessa. Vain kaupalliseen jatkokäsittelyyn. Suoraan myyntiin ei hyväksytty.
Suurelle ostajalle, alkaen 36 laatikosta, tarjoamme erilliset tukkuhinnat.