... ranskalaisista juurikkaista, mikä takaa luonnollisen makeuden ja autenttisen maun.
Luonnollinen Groseille-aromi: Käytämme vain luonnollisia aromeja säilyttääksemme groseilleen raikkauden ja aitouden, tarjoten näin poikkeuksellisen makuelämyksen.
Luonnollinen väriaine: käytämme vain luonnollisia väriaineita, tässä käytämme E120:ta.
Viite:SUCRE00078A...
...munat, leivinjauhe, gluteeni, suola, emulgointiaine: soijalesitiini (ei GMO). ohran maltaasta uutettu, aromi: vanilja.
Valmistettu tiloissa, joissa käytetään seesaminsiemeniä ja maitotuotteita
Pakkaus: noin 14 rusinapaahtoleipää per laatikko
Nettopaino: 200g
Ravintoarvot:
Keskimääräinen ravintoarvo 100g kohden
Energia-arvo: 1732 kJ eli 421 kcal
Rasvaa: 10.5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 5.1 g
Hiilihydraatit: 68.8 g
josta sokereita: 5.1 g
Kuituja: 4 g
Proteiinia: 10.7 g
suolaa: 1.2g...
...250 g:n suklaa- ja maitolevitepurkki
Ja mitä siinä on?
Kasviöljyt (auringonkukka, kaakaovoi), kaakaojauhe (sokeri, kaakao) (26 %), sokeri, osittain rasvattua maitojauhetta (14 %), emulgointiaine: auringonkukka- lesitiini, aromi: vanilliini.
Allergiat tarkastelussa
Maito. Saattaa sisältää jälkiä hasselpähkinöistä.
Säilytä oikein, se ei ole vaikeaa
Säilytä kuivassa paikassa, suojassa lämmöltä. Sulje purkki hyvin jokaisen käytön jälkeen.
Purkki ja korkki: hävitä kotitalousjätteiden mukana.
...Ardèchen kastanjakreemi
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet!
Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia.
Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi, glukoosisiirappi, luonnollinen vanilja-aromi
Valmistettu...
...Patxaran-liköörin maistelu on välttämätön kokemus jokaisella vierailulla Baskimaassa!
Villikirsikka, sokeri, vesi, alkoholi ja anis.
Kaksinkertainen uuttaminen. Ensimmäinen on kylmäuuttaminen. Tämä sisältää kolmen viikon esiuuttamisen kirsikoista 96 % puhtaassa alkoholissa. (Kylmäuuttamisen avulla saadaan maksimaalinen aromi irti kirsikoista ja alkoholi saa kauniin värinsä.
ja antaa alkoholille...
...Ainesosat
Maissisiirappi, vesi, sokeri, omenan pektiini, sitruunahappo, luonnollinen luomumustikka-aromi, omenahappo, CBD täyden spektrin.
Miksi kuluttaa CBD:tä gummyjen muodossa?
Mustikka-flavored gummyjemme avulla on miellyttävä ja helppo tapa sisällyttää korkealaatuista täyden spektrin CBD:tä päivittäiseen rutiiniisi. Jokainen karkki sisältää 25 mg täyden spektrin CBD:tä, mikä vastaa 5 tippaa...
...VIJAYA-tumma ruokosokeri, joka on peräisin Paraguaysta ja on tyyppiä Demerara, on jalostamaton sokeri, joka esiintyy vapaasti valuina ruskeina kiteinä. Sen maku on maltaisen makea, ja siinä on kevyt hedelmäinen aromi.
On kuitenkin syytä olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella.
Viite:22491...
...Tämä 69 % tumma suklaa on ihanteellinen leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamiseen.
Sen aromi ja pitkä maku mahdollistavat herkullisten suklaisia herkkujen luomisen.
Ainesosat: Kakaopavut Ivoirin rannikolta, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini (ei GMO). Saattaa sisältää JÄLKIÄ pähkinöistä, seesamista, MAITOA, KANANMUNAA ja viljoja.
Ravintoarvot (per 100g) Energia 2236 kJ / 536...
...Tuoreet suolakurkkuja, valmistettu perinteisellä Alsacen reseptillä, joka kunnioittaa etikan ja sokerin hienoa tasapainoa saadakseen aikaan hienostuneen hapan-makean maun säilyttäen samalla suolakurkkujen rapsakan koostumuksen. Nautitaan ilman rajoituksia!
Ainesosat: Suolakurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, luonnollinen aromi, tilli, sinapinsiemenet.
Saatavilla myös 37cl purkissa, 5L säilykepurkeissa suurilla, keskikokoisilla ja pienillä ko'oilla.
...Nämä yhdistävät inkiväärin maut ja tarjoavat näin kestävä makuelämys sekä hitaasti ja tasaisesti vapautuvan inkiväärin (kielellä). Gummi arabica imeytyy hitaasti ruoansulatusjärjestelmään ja sitten metaboloituu.
Ainesosat
Hyytelöintiainetta gummi arabica *; Sokeri *, glukoosisiirappi *, 1,8 % inkivääriextraattia *, luonnollinen aromi 2,6 % inkivääriä, 0,2 % minttua *, päällysteaineet kasviöljyt...
...Sokerimassan vaihtoehtona voit käyttää tätä muovattavaa suklaapastaa - Suklaa.
Sen herkullisessa suklaan tuoksussa on helppo työskennellä, ja luomuksesi tarttuvat myös helposti ilman lisäaineita.
Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, perunatärkkelys, kaakao 22-24%, vesi, emulgointiaine E422 ja E415, säilöntäaine E202, aromi.
Mahdollisia jäämiä: Gluteeni, muna, maapähkinät, pähkinät...
...Ainesosat Vehnäjauho, sokeri, maapähkinäöljy, roseviini, vanilja-aromi Hiukan historiaa )) Montpellierin Longuéta löytyy myös muilla nimillä, riippuen siitä, vaellellaanko Sèten tai Lunelin suunnalla… Montpellierin Longué on "se" erikoisuus Montpellierissä – vilkkaassa kaupungissa, jossa aurinko on aina juhlatunnelmassa. Sen todellinen ero on valmistustapa, sillä se tehdään edelleen käsin...
...L’Empereur”, täyteläinen, makea valkoviini, jossa on upea, hienostunut ja elegantti aromi, joka ympäröi nenää ja täyttää suun.
Täydellinen aperitiiviksi, se sopii erinomaisesti foie gras’n, juustojen ja jälkiruokien kanssa.
Tuotanto 10%
Makeuden ja hedelmäisyyden yhdistelmä, rikas ja erittäin hieno.
Rypälelajikkeet: 100% Gewurztraminer
Sateet: 550 mm/vuosi
Ikä: 50 vuotta
Kypsytys: 8-9 kuukautta satojen vuosien vanhoissa tynnyreissä
Alkoholi: 12%
Sokeri: 47 g/L
Kokonaishappo: 2,15 g/L
Tarjoilulämpötila: 8-10°C
Säilyvyys: 12 vuotta...