7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas on yritys, joka on omistautunut yksinomaan korkealaatuiselle iberialaiselle kinkulle ja lihatuotteille.
100 % käsityönä valmistaminen, kuten tarjoamme, ei ole helppo tehtävä ja se lisää huomattavasti tuotantokustannuksia.
Iberialaiset kinkut & Espanjalaiset lihatuotteet brändi 7 Bellotas ® TM "Parhaan laadun takuu..."
Olemme läsnä Internet-markkinoilla 7 Bellot...
Magerotte on perheyritys, joka tarjoaa yli sata erilaista liharuokaa, lihajalosteita ja suolatuotteita, jotka ovat päivittäin myynnissä heidän myymälässään. Jatkuva pyrkimys erinomaisuuteen, huolellinen huoli säilyttää menneiden aikojen arvokkaat perinteet, sitoutuminen ardennien alueen kulttuuriin, avarakatseisuus ja konformismia vastaan taistelu muodostavat yrityksen filosofian, joka on aina ohj...
Jamones Moreno on perheen työn tulos, joka pitkän kokemuksensa ansiosta lihateollisuudessa tuottaa korkealaatuisia kinkkuja ja paloja, tarjoaa yhden Espanjan gastronomian edustavimmista ruoista. Sen taival alkoi vuonna 1970, ja sen perustaja on Jose Vicente Moreno Copete. Alusta alkaen se erottui pioneerina serranokinkun luuttomaksi valmistamisessa Valencian autonomisessa alueessa. Tähän liittyen ...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda on 30 vuotta toiminut liha-alan yritys. Se tuottaa alueellisia makkaroita, kuten Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; lihatuotteita, kuten kinkkua, leikkeleitä, pekonia ja savustettua kinkkua; Elintarviketurvallisuusjärjestelmän käyttöönotto vuodesta 1998. Yritys on sertifioitu ISO 9001:2008. PME Lider.
Brackenier LBC on ollut yli viisikymmentä vuotta mestari käsityöläislihojen valmistuksessa. Perinteisten tuotantomenetelmien ja tiukkojen hygienia- ja valvontakäytäntöjen ansiosta lihatuotteemme ovat parasta laatua.
Inge Schoonvliet perusti tämän liiketoiminnan vuonna 1984, lähes 30 vuotta sitten. Raakamaitokäytännöillä valmistetut juustot ja maukkaat vähärasvaiset juustot ovat tulleet erikoisuudeksi, ja Inge Schoonvliet kypsyttää viikoittain valikoiman juustoja. Hän etsii myös jatkuvasti uusia juustoja ja maitotuotteita; mieluiten pieniltä, paikallisilta tuottajilta Belgiasta, Alankomaista, Ranskasta ja Engl...
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija, baskila...
Sijaitsemme Aracenassa (Huelva), Mijamoniberico.com on Iberian kinkkujen käsityöläisten yritys vuodesta 1890. Olemme verkkokauppa, joka myy Bellota-tyyppisiä Iberian kinkkuja, joilla on alkuperämerkintä Jamón de Huelva "Jamón JABUGO". Kinkkumme tulevat sertifioiduista Iberian rotuisista sioista, jotka elävät vapaana omilla laidunmaillamme, joissa on tammi- ja korkkipuita, ja joita ruokitaan bellot...
JAMONES GRANADULin juuret ulottuvat Serónista Guadixiin, aina perinteisten ja käsintehtyjen kinkkujen valmistukseen. Tänä aikana kokemus on siirtynyt sukupolvelta toiselle, aina laatu edellä. Kuivatushuoneemme sijaitsee vertaansa vailla olevassa ilmastossa Sierra Nevadassa, yli 1 000 metrin korkeudessa Alpujarran pohjoisrinteellä. Sen ympäristössä on poikkeukselliset ympäristöolosuhteet, joissa on...
Perinteiset maalaissalamit ja suolatut lihat. Yli 70 vuoden perinne, kolme sukupolvea lihanjalostajia. Makkara appelsiinilla, kuivatuilla tomaateilla, purjolla, kanalla, naudanlihalla, keitettynä, suolattuna. 80 % - 85 % tuoretta lihaa, sianlihaa tai naudanlihaa tai kanaa, yrttejä, mausteita. Laatu, perinne, voimakas maku, aromi. Kaikissa tuotteissamme on tuoretta lihaa ja 100 % puhtaita raaka-ain...
Gourmet Ibérico myy korkealaatuisia pata negra -iberian kinkkuja ja paletilloja. Olemme virallisia toimittajia Señorio de los Pedroches -tuottajalle ja työskentelemme suoraan heidän tehtaansa kanssa ilman välikäsiä. Meidän tuotteemme valmistetaan käsityönä Los Pedrochesin alkuperäisnimityksiin rekisteröityjen tuottajien toimesta, mikä takaa laadun ja tiukkojen terveysnormien noudattamisen. 100 % B...
Valmistamme pekoniverkkoja, savustettuja rintafileitä, pekonikuutioita sekä ilmakuivattuja kinkkuja, ja kaikki nämä tuotteet ovat huippulaatuisia! Tässä suolatut tuotteet yhdistyvät intohimoon. Into työhön, joka on tehty hyvin, jotta voimme tarjota laadukkaita suolatuotteita puhtaimmassa tyyliämme. Laajat kuivauskammioimme yhdistävät modernin teknologian vanhaan perinteeseen. Hitaasti, kuten ennen...
Koekelare Länsi-Flanderi on 't Houtlandtin tukikohta, joka on hienojen lihatuotteiden tuottaja ja toimittaja. Tämän tukkukaupan kautta lihakauppiaat Itä- ja Länsi-Flanderissa saavat charcuterie-tuotteensa, ja suurin osa myytävästä on valmistettu itse.
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
Olemme perheyritys, joka on toiminut 80-luvun alusta lähtien, ja nyt kolmas sukupolvi on mukana. Tuotamme laajan valikoiman lihatuotteita. Savustetusta speckistä, savustetusta pekonista sekä erilaisista kinkku- ja makkaratuotteista salamiin ja muihin herkkuihin. Olemme erikoistuneet tuotteiden valmistukseen jatkokäsittelyä varten, kuten viipaloitava speck mattonella. Olemme myös erittäin...
... myös korkeimmat standardit (IFS, BRC, ISO,…). Brändimme: Paul Prédault, aito ranskalainen kokkikinkku, La Quercynoise, paras foie gras ja magret, Prestige de la Sarthe, aidot Rillettes ja Langoise, Arcal, täydellinen cocktail-spekki (5 makua) ja esikypsennetty siipikarja, Armor Plats Cuisinés, erikoistunut tyypillisiin ranskalaisiin valmiisiin ruokiin kuten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur ja gastronomia, herkulliset kalaterriinat Bretagnesta, Montagne noire Pur porc, kuivatut makkarat ja kuivattu kinkku Lounais-Ranskasta 9 kuukautta Label Rouge…...
... teräksistä kinkku- ja juustotelineisiin, kaikki valmistajan takuulla, parhaaseen hintaan ja ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. Erikoistarjouksia ja alennuksia uutiskirjeemme tilaajille. Vieraile sivustollamme ja tutustu tarjouksiimme ja alennuksiimme.
Tasapainoisten mausteseosten käsittely ja valmistus korkealaatuisista, hienoista mausteista maailman parhaista sijainneista. Olipa kyseessä hienoimmat raakamausteet, harmonisesti sovitetut seokset perinteisille makkaralle ja lihatuotteille, kuten maksamakkara, olutkinkku, salami tai ilmakuivattu kinkku, tai omat luomukset muiden elintarvikkeiden aromikkaaseen valmistukseen - tuotteidemme ja pätevien työntekijöidemme avulla tarjoamme teille tarvittavaa teknologiaosaamista ja haluttuja onnistuneita ratkaisuja.
...mandariinit, ananakset, aprikoosit, mangot, limet ja papaijat.
Espanjalainen kuivattu kinkku, iberianpossu, makkarat. Kesäkurpitsa on parhaimmillaan tuoreena, ja tehokas jäljitettävyysjärjestelmä takaa sen. Tuotannon, pakkaamisen ja logistiikan koko prosessin hallinta mahdollistaa GMS:lle ennennäkemättömän palvelukyvyn markkinoilla.
Ananas on yksi maailman eniten kulutetuista trooppisista hedelmistä...
...-empanadien, kinkku- ja mozzarellasonrentinoin, semolina- ja perunagnocchien, kana- ja pinaattiraviolien, liha- ja pinaattiraviolien, neljän juuston raviolien valmistukseen, jakeluun, tuontiin ja vientiin. Jakelumme kattaa koko Euroopan, varmistaen kylmäketjun säilymisen koko ajan. Asiakaskuntamme koostuu sekä vähittäis- että tukkukauppiaista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Huelvan kinkku, iberialainen kinkku sekä muut tuotteet kuten oliiviöljy ja Alcarria-hunaja ovat terveellisiä elintarvikkeita Etelä-Espanjasta, jotka nauttivat suurta arvostusta ympäri maailmaa. Tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja niillä on Alimentos del Surin takuu. Toimitamme iberialaista sianlihaa kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Huelvan iberialainen kinkku tunnetaan erikoisesta...
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).
...Jo yli 70 vuotta EJ Products, entinen Diestin valimo, on ollut markkinajohtaja kinkku- ja pateemuottien kehittämisessä ja valmistamisessa lihankäsittelyteollisuudelle.
Kehitetty markkina- ja materiaalitietoisuus takaa erinomaisen suhteen kaikkiin asiakkaisiimme, suurista monikansallisista yrityksistä pieniin pk-yrityksiin ja lihamyyjiin/ruokakauppoihin. Nopeat ja luotettavat toimitukset, siihen...