... myös luonnollisten jäähdytysaineiden, kuten hiilivetyjen (HC), ammoniakin (NH3) ja erityisesti hiilidioksidin (CO2) kanssa. Ehdotettujen ratkaisujen joukossa on järjestelmiä, jotka on suunniteltu sarja- tai rinnakkaiskompressoreilla, jotta voidaan vastata jäähdytys- ja ilmastointitarpeisiin ostoskeskuksissa, supermarketeissa, hypermarketeissa ja logistiikkakeskuksissa sekä jäähdytys-, kriokonservointi- ja pakastekuivauslaitoksia lääketeollisuuden tuotteille, hiilivetyjen kuljetuslaitosten jäähdytykselle sekä elintarvikkeiden käsittelyyn tehtaissa, kuten kinkku- ja juustotehtaissa.
Portugali, Leiria
...mikä yhdessä luonnollisten suolen käyttöön kanssa mahdollistaa ainutlaatuisen maun saavuttamisen. Lisätessään lihatuotteet tuoteportfoliinsa, yritys on luonut uuden brändin - MANDUCA ®, jonka valikoimassa on monia tuotteita, kuten: Riisimakkara; Farinheira; Negrito; Salpicão; Savustettu vatsa; Kinkku; Tuoreet makkarat ja Merguês; Vartaassa; Roti; Kotitekoinen chorizo. Olemme aina uskollisia...
Belgia, Gistel
Laeremansilla toiminta rajoittui aluksi elävien sikojen ostamiseen, niiden teurastamiseen ja sitten itse paloitteluun. Nyt he tarjoavat erilaisia tuotteita: Kinkku, Keitetyt Makkarat, Pekoni, Rasva, Pasteija.
...Liha, Turska, Alheira, Juusto/Kinkku, Kana, Possu, Vihannekset, Turska ja Tonnikala. Kaikki kahdessa koossa: normaali ja mini. Empadinhas: Kana. Folhados: Pastel de Chaves, Folhado de Alheira, Voitaikina ja Folhado de Chila. Chamuças: Kana, Liha ja Curry. Turskapasteija, Pastel de Nata ja Lihapullat. Tällä hetkellä kehittelemme esikypsennettyjen tuotteiden linjaa uunissa uudelleenlämmittämistä varten (ilman esipaistamista).
alueelliset Schwarzwald-erikoisuudet, lahjakorit, hienot liköörit, premium-viinat, kukkoviisarit, Schwarzwald-kinkku, Schwarzwald-oluet, Schwarzwald-hillo, perinteiset nuket...
Porcs Qualité Ardenne (PQA) -osuuskunta sijaitsee Malmedyssä Belgian Ardenneilla. Tuotamme kolmea erilaista sianlihaa tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, joita valvovat itsenäiset ja tunnustetut sertifiointielimet. PQA hallitsee koko prosessinsa: kasvatus, lihottaminen, kuljetus, teurastus, leikkaus, lihavalmisteet ja makkarat. Puolikas sika, tuore makkara, Ardennin kinkku ja Ardennin makkarat...
Espanja, Alaquàs
Delizius Deluxessa tähtituotteemme on Jabugon Iberico-kinkku. Kinkun lisäksi tarjoamme myös korkealaatuisia iberico-makkaroita. Kuivattamomme sijaitsee perinteisessä kinkkutuotantoalueessa, Jabugossa, joka on Jabugon kinkun syntypaikka, erittäin korkealaatuisen kinkun. Intohtamme kinkkua kohtaan saa meidät ponnistelemaan joka päivä tarjotaksemme parasta palvelua ja parhaat kinkut asiakkaillemme ympäri Eurooppaa.
Espanja, Guijuelo
Verkkokauppa, joka myy Guijuelosta, Salamancasta, Espanjasta peräisin olevia kinkkuja ja iberialaisia makkaroita. Kypsytetty iberialainen kinkku, iberialainen olkapää, iberialainen chorizo, iberialainen lomo, iberialainen salchichón, makkaroiden lahjapaketit, joulukorit ja lahjapaketit laadukkaita tuotteita.
Espanja, Fuente De Cantos
... risteytetty. Ruoan mukaan: Bellota-kinkku: Peräisin vapaana kasvatetusta iberikkosikasta, joka on viime kuukausina ruokittu luonnollisilla niityillä ja bellotalla. Cebo de Campo -kinkku: Peräisin iberikkosikasta, joka on kasvatettu...
Espanja, Zamora
Olemme vaikeasti saavutettavalla alueella, jossa iberialaisten tuotteiden (kinkku, makkarat ja sianliha) käsittely on taattu Guijuelon alkuperämerkinnän suojassa. San Jamonissa voit ostaa erinomaisia tuotteitamme SUORAAN Espanjasta. Olemme toimittajia ja tukkukauppiaita. Meillä on erittäin laaja valikoima sianliha- ja kinkkutuotteita. Iberialainen kinkku on aina erittäin arvostettu gourmet-tuote...
Belgia, Destelbergen
Kaikki kuivatuista Ganda-kinkkuista Luonnollisesti kuivattu Ganda-kinkku valmistetaan vanhojen flaamilaisten perinteiden ja käsityön mukaan. Sitä on saatavana kokonaisina kinkkuina (jotka voi itse viipaloida), mutta tarjoamme myös laajan valikoiman esipakattuja tuotteita, kuten savustettua kinkkua, Angus-naudanlihaa ja Mangalica-kinkkua.
Belgia, Monteneau
... tuotannon vaiheissa yleensä. Tänään, kuten jo sukupolvien ajan, todellinen Ardennin kinkku valmistetaan kovalla käsityötyöllä. Aika on tärkeä ainesosa. Savustaminen tapahtuu vanhan perinteen mukaan, käyttäen pyökkiä ja katajanmarjoja. 6 kuukautta valmistusta tarvitaan, jotta tuore kinkku muuttuu todelliseksi Montenaun Ardennin kinkuksi.
Espanja, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Olemme perheyritys, jolla on perinteinen luonne ja pitkä kokemus kinkku- ja makkarateollisuudesta. Sijaitsemme Salamanca-n alueen Campo Charro sydämessä. Los Serranos keskittyy artesaanityönä valmistettujen iberialaisten makkaroiden ja bellota-kinkkujen valmistamiseen, ja meillä on kaksi selkeästi erottuvaa tuotantolinjaa. 1. Iberian sian makkaroiden ja kinkkujen...
Espanja, Corteconcepción (huelva)
...biosfäärialueella. Laadun vertailukohtia: 1. Huelvan kinkun alkuperämerkintä (lähitulevaisuudessa D. O. Jamón Jabugo). 2. Great Taste Award -palkinto 2011 ja 2010. 4. Kinkku Kulta -palkinto Iberjamón 2005. 5. Andaluusian hallituksen sertifioima laatu. Jakelumme kattaa koko Espanjan ja kansainvälisesti. Jamones Eíriz kuuluu Iberian kinkkurouteen, ja yhteistyössä matkailuministeriön kanssa järjestämme vierailuja Dehesa-alueellamme yhdessä Corteconcepcióneissa sijaitsevien luonnollisten viinitilojen kanssa, jossa yhdistämme tuotteitamme ja Huelvan maakunnan hedelmäistä valkoviiniä. Jamonturismo...
Italia, Torino
... tuotevalikoima syntyy huolellisesta valinnasta tuottajista, jotka ovat erityisen tarkkoja raaka-aineiden laadusta, ja se kattaa edustavia ja arvostettuja brändejä, kuten Parma-kinkku ja Parmigiano Reggiano, sekä muita laajasti kulutettuja tuotteita, joita voimme nauttia päivittäin pöydillämme, aina niche-alueen alueellisiin tuotteisiin, jotka ovat tulosta jatkuvasta tutkimuksesta, joka pyrkii palauttamaan unohtuneita ja ikimuistoisia makuja. PAMA tarjoaa kattavimmat valinnat leikkeleistä ja juustoista, jotka pystyvät tyydyttämään vaativimmankin gourmetin.
Espanja, Puertollano
... raaka-aine, kuten kinkku, joka käy läpi prosessiketjun, ei menetä luonnollisia ominaisuuksiaan prosessien aikana ja että lopputulos on tuotevalikoima, joka täyttää nykymarkkinoiden vaatimukset, joiden eteen työskentelemme väsymättömästi.
Belgia, Oudenaarde
Enemmän kuin mahtavaa kinkkua! Bens Retail on Vanden Avenne -perheagro-ryhmän viimeinen lenkki täydellisessä vertikaalisessa integraatiossa sianlihantuotannossa. Welda-brändin alla ja yksityismerkkitoimittajana olemme kinkku- ja leikkeleasiantuntijoita. Tutustu laajaan valikoimaamme, joka tarjoaa valmiita ratkaisuja kaikille markkinasegmenteille (vähittäiskauppa, perinteiset lihamyyjät, ruokapalvelut ja teollisuus).
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Saksa, Bonndorf
Schwarzwaldin makkaran ja kinkun erikoisuuksia korkeinta laatua!
Portugali, Amarante
Olemme laajeneva yritys, joka keskittyy vientiin. Toimimme Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja koko Portugalissa. Arvostamme tuotteidemme laatua ja esittelyä.
Portfolio (1)
Portugali, Guarda
Perinne alkoi vuonna 1978 pienessä makkaratehtaassa, jossa valmistettiin tuotteita käyttäen esi-isien käyttämiä raaka-aineita ja alueelle tyypillisiä käsityömenetelmiä, erityisesti Guardan alueella, joka on niin rikas savustetuista tuotteista. Jatkamme sisä-Beiran perinteen noudattamista, jotta tuotteet saavat arvostusta maan pohjoisosista eteläosiin ja myös rajojen ulkopuolella.
Italia, Reggio Emilia (re)
Olemme yritys, joka toimii elintarvikkeiden tuotannossa ja kaupankäynnissä sekä Italiassa että tärkeimmissä Euroopan maissa, keskittyen erityisesti Prosciutto Crudo -tuotteisiin. Kiitos johtajiemme kokemuksen, yritys on kehittänyt joustavan ja asiantuntevan organisaation, joka valitsee vain parhaat raaka-aineet tuotantoa varten. PROSCUITTO STAGOI NATO & NAZIONALE...
Espanja, Carbonero El Mayor
Olemme perheyritys, joka valmistaa kinkkuja ESPANJASSA. Meillä on kaksi tuotantokeskusta samassa paikassa. Meillä on modernit tilat, joiden pinta-ala ylittää 10 000 m². Valmistamme laadukkaita kinkkuja. Olemme erikoistuneet luuttomaan serrano-kinkkuun. Käytämme duroc-geenejä saavuttaaksemme todistetusti laadukkaan tuotteen. Voit nähdä tuotteemme ja tilamme: Facebook: justo Garcia Callejo (Miguel) ...
Belgia, Aubel
Vuodesta 1963 tarjoamme kattavan valikoiman herkullisia lihatuotteita, jotka tunnetaan ainutlaatuisesta maustaan ja mestarilihamestarimme osaamisesta. Kinkusta verimakkaraan, pateista raakoihin tuotteisiin, tänään valikoimamme koostuu yhteensä 9 suuresta perheestä, joka on aina maultaan rikkaampi! Perhe- ja käsityötaidon tuloksena lihatuotteemme tarjoavat 3 herkullisten erikoisuuksien sarjaa,...
Ranska, Aix En Provence
Ruokakaupan liiketoiminta-alalta ja kokemusta lihatuotteiden valmistuksesta, CAS’AIACCINA on vuodesta 2015 lähtien ollut alan ammattilaisten viite. Aix-en-Provensessa sijaitseva yrityksemme on strategisessa solmukohdassa, joka yhdistää kansallisen liikenteen Korsikan ja mantereen välillä. Olemme aina reagoivampia ja kuuntelemme asiakkaitamme tarjotaksemme mukautettua ja kattavaa palvelua. CAS’A...
Embutidos Don Hilarión on yritys, joka keskittyy chorizojen, kinkkujen, fuetin, lihan, pekonin,... myyntiin Harossa. Tuotteet ovat korkealaatuisia La Riojassa. Kinkut Harosta, chorizot Harosta, lihat Harosta, fuet Harosta, pekonit Harosta. Myynti lihaliikkeissä ja leikkelekaupoissa, elintarvikeliikkeissä, viinikaupoissa, ja voit myös maistella niitä ravintoloissa ja baareissa. Meillä on jakelijoit...
Espanja, Dso Hermanas
... aromaattisista kasveista. Vain näin saadaan paras laatu. Jos haluat oppia, kuinka tunnistaa, onko kinkku iberialaista pähkinä- vai rehukinkkua, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Jamones Lunassa annamme sinulle kaiken tarvittavan tiedon. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on se, että molemmat palat saadaan iberialaisista kinkkuista, mutta rehukinkut saadaan rehulla ruokituista sioista...
Italia, Montegiorgio
Vuodesta 1932 Guido Marzetti on aloittanut viljan jauhamisen kivimyllyllä ja sianlihan kasvatuksen. Raakajammasteja ja kypsennettyjä kinkkuja, mortadelloja ja puhdasta sianlihaa sekä jodisuolaa. Korkealaatuinen kotimainen kypsä kinkku, joka on valmistettu tuoreesta kotimaisesta sianlihasta, gluteeniton, laktoositon.
Espanja, Cartaya
Valitut tuotteet Andalusiasta, extra-neitsytoliiviöljyt, Jabugon bellota-kinkut, Andalusian viinit, Andalusian kalasäilykkeet, suolatut tuotteet. Maailman paras kinkku - Huelvan kinkku. Lähetämme tilauksesi koko Eurooppaan, Venäjälle, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Amerikkaan. Katso verkkosivustoltamme www.selectandalucia.com...
Espanja, Fermoselle (zamora)
El Catedrático's löydät 100% iberiläisiä kinkkuja ja tammenruokittuja hartioita, joilla on koko laadun ja maun takuu, jonka kokemus, omistautuminen ja perinne ovat antaneet tuotteillemme.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play