...Valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Olipa kyseessä olkapää, rinta tai sian kinkku, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, jokainen valittu liha on osa taitavasti sekoitettua koostumusta. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia.
Luonnolliseen suoleen täyttö tehdään käsin.
...Puolikuomuotoisten munakkaiden valikoima tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Tuotteet on valmistettu Ranskassa munituista munista. Saatavilla on:
Sieni-juusto
Maalaistyttö (vihannekset & juusto)
Yrtit
Juusto
Kinkku-juusto
Pekoni-juusto
Ranskalaiset munat
Vähäsuolainen
BIO-merkki
Vapaana kasvatetut kanat
Pakkaus: 40 tai 60 munakasta - 90g tai 135g...
...Tuotannon toteuttamat ponnistelut ovat johtaneet vaatimuskirjojen syntymiseen, jotka on tarkoitettu kypsien ja tuoreiden lihatuotteiden valmistukseen: makkarateollisuus, maalaistyyppinen pate ja kinkku.
Useat tunnetut yritykset, jotka ovat tunnettuja osaamisestaan, kuuluvat Fermiers d’Argoat -ryhmään: BIGARD Quimperléssä (29), TALLEC Bannalecissa (29), Jean Stalaven Hillionissa (22), Maîtres Jacques Rennesissä (35), Charcuterie du Blavet Kervignacissa (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provencessa (13), Bigard Agenissa (47), Bigard Rognognasissa (13) ja Herta Illkirchissä (67).
L'Albero del Latte on italialaisten elintarvikkeiden ja juomien jakeluyritys. Elintarvikesektorilla toimimme tuotteiden kaupallistamisessa, kuten: Juustot: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dolce ja piccante, savustettu scamorza, Caciocavallo. Kinkut: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec ja prosciutto formato m...
Enogastronomia - Tyypilliset Käsityötuotteet Calabriasta Laillinen toimipaikka Roomassa, kun taas jakelu ja tuotanto tapahtuvat suoraan Calabriassa Crotonessa (KR). Huolimatta tuotteen tiukasta käsityöluonteesta, muuntamisprosessissa sovelletaan kaikkia moderneimpia hygienian säilyttämistekniikoita. Tukkumyynti - Toimitus ympäri maailmaa. calabriascerra tekee yhteistyötä yrityksen kanssa, joka käs...
...
Hyvä toiminnallisuus, kuten geeli, vatkaaminen, emulgoiminen, liima. Munanvalkuaisjauhetta voidaan käyttää tuotteiden laadun ja säilyvyyden parantamiseen.
Ulkonäkö irtonainen jauhe tai altis massalle, tasainen keltainen, normaalin munanvalkuaisen tuoksu, ei hajua, ei epäpuhtauksia.
Tyypillisiä käyttökohteita ovat kinkku, makkara, surimi, nuudelit, pikanuudelit, makeiset, kastike, jäätelö...
... (Liittovaltion tarkastuspalvelu)
2 -
PAKASTETTU SIANLIHA, ERILAISIA LEIKKUITA NAHAN KANSSA YKSITTÄIN PAKATTUNA,
PAPERI-BOXEISSA +/- 15 kg
LEIKKAUKSET:
KYLKI KANAN KANSSA KOSTEUS YKSINKERTAINEN OLKAPÄÄT VIIPALOITU KINKKU VIIPALOITU
OLKAPÄÄN YLLÄ
Keskimääräinen kuorma per kontti Reefer 40 jalkaa: 25 tonnia...
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettu lohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa...
...OLIVIINIPINNAT
Anjovispinno Boquerónilla
Kaksois-Boquerón -pinna
Makrillipinna
Kinkku- ja juustopinna
Simppipinna
Lohipinna ja juusto
Sandina-pinna paprikalla
Boquerón- ja paprikapinna
Valmistusprosessimme mahdollistaa minkä tahansa pinnan valmistamisen asiakkaan toiveiden mukaan.
...Viipaloitu leikkeleet astiassa
Yhden astian paino: 100 g
Tuotanto: Jatkuva
Tuotteet: Keitetty kinkku, raaka kinkku, Milano-salami, unkarilainen salami, coppa, mortadella ja bresaola.
... (luuton)
Kinkku 4D (luuton ja nahaton)
Kinkku 3D (luuton ja nahaton)
Sian olkapää 4D (luuton ja nahaton)
Sian olkapää 3D (luuton ja nahaton)
Bacon (luuton)
Bacon (luuton ja nahaton)
Sian leikkuujätteet 80/20
Sian sääri (luuton)
Sian sääri luulla
Sian kylkiluut
Sian kylkiluut lihalla...
Vuodesta 1990 FREMONT AFFUTAGE on erikoistunut terien ja leikkuutyökalujen teroitukseen ja valmistukseen elintarviketeollisuudelle koko Ranskassa.
Ammattimme: teroittaja elintarviketeollisuudelle. Terien ja leikkuutyökalujen teroitus kastelun alla. Teroitus, tasapainotus ja leikkureiden terien kunnon tarkastus. Teroitus kyljyksille, kinkku- ja pyöreille terille, suodattimille ja murskainten...
Uuden CE-standardien mukaisen teurastamon myötä Aimaretti on sianlihan teurastus- ja laadukkaiden makkaratuotteiden sekä kinkkujen valmistaja. Toiminta tarjoaa laajan valikoiman makkaraa ja laadukkaita, tuoreita, aitoja ja hygieniasääntöjen mukaisesti teurastettuja lihoja. Parhaat tuoreet tuotteet, taatut ja ilman säilöntäaineita, tuomaan joka päivä pöytään italialaisten makkaroiden makua. Yritys ...
Export Prodotti Italiani on asiantuntijakollektiivi, joka keskittyy italialaisten tuotteiden vientiin ja on sitoutunut yhdistämään Italian parasta globaaleihin asiakkaisiin. Perustettu tarjoamaan suoran pääsyn aitoihin korkealaatuisiin tuotteisiin, yrityksemme vastaa kansainvälisen markkinan tarpeisiin, yhteistyössä vain luotettavien italialaisten tuottajien kanssa varmistaakseen, että tuotteet he...
Salumificio Merlotti aloitti toimintansa heti sodan jälkeen Castel d'Ariossa, kaupungissa, joka on legendaarisen autokilpailijan Tazio Nuvolarin syntymäpaikka. Alun perin käsityöläisliikkeenä yritys on ajan myötä kasvanut ja tarjonnut tuotteitaan yhä laajemmin alueella. Kolmannelle sukupolvelle siirtyessään salumificio siirtää tuotantoyksikkönsä Marmiroloon (MN) 3000 neliömetrin teollisuusrakennuk...
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet:
Iberialaiset kypsytetyt:
- jamón de bellota
- lomo de bellota
- lomito de bellota
- chorizo de bellota
- salchichón de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota ibérica
- loncheados de bellota
Iberialaiset tuoreet:
- cabecero de bellota
- chuletero de bellota
- carrillada de bellota
- corona de...
Perhepuoti (TFB) on Saksan toiseksi suurin makkarankäsittelyyritys, jolla on kahdeksan tuotantopaikkaa, 2 400 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto 720 miljoonaa euroa.
Perheyritys yhdistää sekä vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen tuotantospesialistina kauppamerkeille että tunnetuiksi brändeiksi, kuten Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz ja Reine...
Jamones Eutiquio, perheyritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus parkitun kinkun valmistuksesta.\nKäsityövalmistus. Erikoistuminen luun poistamiseen, kinkkujen kuivaamiseen.\nKinkkujen vienti.
... erikoistuotteistamme on gourmet-kroketit, joita valmistamme eri kokoisina ja makuisina:
- Iberico-kinkku
- Boletus edulis
- Sinihomejuusto
- Turska
- Karamellisoitu purjo, taateli ja porkkana
- Valkosipuligambat
- Ei-chorizo-kroketit (100 % kasvis)
- Kurpitsakroketit curryllä (100 % kasvis)
Meillä on myös kroketti, joka on erityisesti tarkoitettu valmistettavaksi uunissa tai ilmafriteerissä. Täydellinen tuote liiketoimille, joilla ei ole savuhormia sisätiloissaan.
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8.
Toimintoihin kuuluu:
kinkkujen tuotanto
kinkkujen kypsyttäminen
kinkkujen pakkaaminen
kinkkujen myynti
kinkkujen toimitus
lihatuotantolaitokset
kinkkutehtaat...
... ja biodynaamiset): Rioja, Ribera del Duero, Jumilla, Penedes, Rias Baixas, Ribeiro, Malaga, Jerez & Alentejo (Portugali) Maustetut ginit: infusoitu orgaanisella viinillä, appelsiinilla, limellä tai mansikalla. Gluteeniton, alkoholiton ja hard seltzer -käsityöläisolut Extra Virgin -oliiviöljy Makkarat ja Iberian kinkku, joilla on alkuperämerkintä Valle de los Pedrochesista (Córdoba)...
...
- Mansikat
- Valkosipuli
- Makkarat (kinkku, prosciutto, chorizo, musta chorizo jne.)
- Limetti/Lime
- Kala
- Riisi
- Juusto
- Mucua
- Maruvo
- Fuba de bombo/Fuba de milho
- Okra
- Palmuyljy jne.
- Kizaca-juoma
- Kuivattu kala jne.
- Liha jne.
ANG LESS GOLD TUONTI JA VIENTI OY tarjoaa useita ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme ja kumppaneidemme tyytyväisyyden korkeammalla laadulla ja...
Sijaitsee La Vall de Bianya -laaksossa, La Canyan kylässä, voit löytää korkealaatuisen Ramòn Ventulàn kinkkujen tehtaan. Tuotteet: kinkut. Luulliset kinkut. Luuttomat kinkut. Viipaloitu kinkku. Fuet. Chorizot. Pekoni. Paksu pekoni.
1900-luvun puolivälissä, pienessä La Cañan kylässä, Ventulan perhe aloitti makkaran valmistuksen. Aluksi makkara oli tarkoitettu omaan käyttöön tai jaettavaksi...
...
- Lihaa (nauta, sika, kana, kalkkuna, viiriäinen, lammas, etanat ja muita), kaikki voivat olla tuoreita tai pakastettuja
- Säilykkeitä kaikista tyypeistä. Voivat olla lihaa, hedelmiä, vihanneksia, suolakurkkuja, valmiita aterioita, hilloa ja muita
- Valmiita ruokia kaikista tyypeistä: salami, nakit, kinkku, makkarat, pate, mortadella ja muita tyyppejä
- Maitotuotteet ja munat, maitojauhe, maito...
...Piron & Gotta tarjoaa laajennetun valikoiman tuoreita ja pakastettuja lihoja (nuoren härän, hiehon, vasikan lihaa, joko merkittynä tai ilman, sian ja porsaan lihaa, joko merkittynä tai ilman, lampaan lihaa, siipikarjaa, kaniinia, riistalihaa, lihavalmisteita, käsityöläisiä leikkeleitä: kinkku, pekoni, rasva jne.) eri muodoissa (ruho, palat, valmiit viipaloitavaksi, kuluttajapaketit) ja pakkauksissa, kuten kalvopakkauksissa, alipainepakkauksissa, muunnellussa ilmakehässä.
Antonijoan L.C. on espanjalainen lihatuotteiden valmistaja vuodesta 1976. Päätuotteemme ovat: Pekoni, Makkarat, Kypsä kinkku, Chorizo Rosario, Paté.
Olemme erikoistuneet HORECA-sektoriin (Hotelli, Ravintola ja Catering).
Toimimme Ripolletissa (7 km Barcelonasta) 3.000 m² tehtaassa, jossa on huipputeknologian teollisuuslaitteet ja tuotantomenetelmät.
Yrityksemme on alan johtaja päätuotelinjallaan...