...Se on kukka-puinen muskituoksu naisille.
Ylänoteissa on pippuri, freesia ja omena;
Keskikohdat ovat heliotrooppi, orvokki, jasmiini, hibiskus ja ruusu;
Pohjanoteissa on mokka, santelipuu, suitsuke, setripuu ja labdanum.
... kynttilöiden valmistus & tuotanto Ranska (Grasse) Takuu
Viite: PB-2125168
Vanilliinin läsnäolo: Kyllä
Syttyvyys: yli 100°
Nuotit: Puinen Kukkaisa Puuterinen Vaniljainen
Pää: pippuri/kasvi/jasmiini
Sydän: jouluruusu/orkidea/iiris
Pohja: setri/patchouli/vanilja...
...Kaunis ja myrskyinen tuberoosa on ympäröinyt itsensä pyhällä kukkakuorolla. Ruusumarja, jasmiini ja iiris sekoittavat sensuellit ja naiselliset nuotit tämän valkoisen kuningattaren huumaavaan kukintaan. Ja tästä keskustelusta taiteilijakukien ja herkkyyden välillä syntyy jumalallinen essenssi, jolla on diivan luonteenpiirteet.
Ylänote: Ruusumarja, Pippuri
Sydännote: Jasmiini, Ruusu, Iiris, Tuberoosa
Pohjanote: Benjoin, Vanilja, Puun nuotit
Salanimi: UPEA TAITEILIJA
Paino: 0.400 kg...
KYNAI on LAURENT BARBIER -merkin jakelija BENELUX-maissa (Belgia - Alankomaat - Luxemburg) ja Saksassa myymälöille tai muille myyntipisteille. Jakelumme kattaa eteläisessä Ranskassa, Drômen alueella valmistettuja oliivipuusta valmistettuja keittiövälineitä. Keittiövälineet / -tarvikkeet on valmistettu täysin käsityönä, ja valikoimastamme löydät salaattiottimia, lusikoita, veitsiä, puulevyjä, oliiv...
...Tunnelmallinen ja rentouttava meripihkan värinen kynttilä. Ilman tuoksuja. Tämä BIO-soijavahasta valmistettu kynttilä, joka tulee uudelleenkäytettävässä astiassa, palaa vähintään 16 tuntia. Tämä kynttilä ei sisällä tuoksuja, ja sen väri on saatu lisäämällä luonnollisia mica-jauheita. Puinen sydänlanka. Sisältää steariinihappoa eliniän pidentämiseksi.
...Viite
3317960007527
Puinen, raikas, pippurinen ja miellyttävän aromaattinen tuoksu.
Mustapippurin marjat kerätään vihreinä, minkä jälkeen ne käyvät läpi fermentoinnin muutaman päivän ajan ja kuivataan auringossa, jolloin ne rypistyvät ja mustuvat.
Pippuri korostaa perinteisesti suolaisten ruokien makua. Suositellaan käyttämään kokonaisia papuja lihanliemien maustamiseen.
Jotta pippuri ei menettäisi aromiaan eikä antaisi valmistukselle kitkeryyttä, se kannattaa lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa.
Käyttövinkit:
kastikkeet, lihat, munat, täytteet, pateet, vihannekset...