LA TOULOUSAINE DES FARINES on leipomo- ja konditorialiiketoimintaan erikoistunut yritys.
Se sijaitsee Sallèles d’Audessa, Etelä-Ranskan sydämessä Aude-osavaltiossa, ja on toiminut vuodesta 1982. La Toulousaine des Farines on kumppani kaikille leipomo-, konditoria- ja keksiteollisuuden toimijoille Etelä-Ranskassa ja Espanjan Kataloniassa.
Minoterie Batignen yhteydessä SISO (Etelä-Lännen Kiinteistösäätiö) on toiminut lähes 20 vuotta leipomo- ja konditorialiiketoimintojen siirtojen parissa (kohtuullinen hinta).
Sen toiminta-alue kattaa seuraavat departementit: Alpes-Maritimes, Ariège, Aude, Aveyron, Bouches-du-Rhône, Gard, Haute-Garonne, Hérault, Lot, Pyrénées-Orientales, Tarn, Tarn-et-Garonne, Var ja Vaucluse. Tarjoamme laajan vali...
MARTY-mylly tuottaa kivimyllyissä jauhettua jauhoa, nimeltään FLORIMEULE. Koska se on kosketuksessa piikiviblokkien kanssa, vehnäjauho käsitellään eri tavalla. Tämä menetelmä nostaa vehnäjauhon laatua ja mahdollistaa poikkeuksellisen laadukkaan jauhon saamisen. Näin ollen vehnä saa takaisin kaikki aikaisemmat arvonsa.
Similae Mills on erikoistunut jauhomixiin, ja tiimimme tarjoaa ratkaisuja ammattilaisille, 100 % gluteenittomia ja laktoosittomia. Koska gluteenittomuus ei saisi olla este, Miximme ovat helppokäyttöisiä! Yli 5 vuoden kokemuksella gluteenittomien jauhojen valmistajina tuotamme miximme tinkimättömällä viljavalinnalla ja 100 % taatusti gluteenittomina, kiitos tuotantoyksikkömme, joka on täysin omistettu gluteenittomalle tuotannolle. Toimitamme ympäri maailmaa. Jos tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
SAS VENTOUX EPEAUTRE on 100 % ranskalaisen pienen spelttiä tuottava yritys - tuotanto tapahtuu perinteisellä tavalla. Yritys tuottaa ja kerää pientä spelttiä sen viljelyalueella (Mont Ventoux'n ympäristö, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Pientä spelttiä viljellään vuoroviljelyssä tuoksuvien kasvien tai rehujen kanssa, joten se ei vaadi lainkaan lisäaineita. Tämä mahdollistaa täysin luonn...
Vuodesta 1703 lähtien MOULINS DUMÉE on valmistanut leipomojauhoja, erikoisleipäjauhoja, leivontajauhoja, teollisuusjauhoja sekä parannusaineita tuhansille asiakkaille: leipomoalan teollisuudelle, itsenäisille leipureille ja konditorioille.
MOULINS DUMÉE kuuluu Ranskan kymmenen suurimman myllyn joukkoon.
Uusi tuotantolaitos avattiin Salcy-alueella Gronissa (89) syyskuussa 2015. Sen viljan varasto...