Ranska, Realmont
Minoterie Batignen yhteydessä SISO (Etelä-Lännen Kiinteistösäätiö) on toiminut lähes 20 vuotta leipomo- ja konditorialiiketoimintojen siirtojen parissa (kohtuullinen hinta). Sen toiminta-alue kattaa seuraavat departementit: Alpes-Maritimes, Ariège, Aude, Aveyron, Bouches-du-Rhône, Gard, Haute-Garonne, Hérault, Lot, Pyrénées-Orientales, Tarn, Tarn-et-Garonne, Var ja Vaucluse. Tarjoamme laajan vali...
Ranska, Moyrazès
MARTY-mylly tuottaa kivimyllyissä jauhettua jauhoa, nimeltään FLORIMEULE. Koska se on kosketuksessa piikiviblokkien kanssa, vehnäjauho käsitellään eri tavalla. Tämä menetelmä nostaa vehnäjauhon laatua ja mahdollistaa poikkeuksellisen laadukkaan jauhon saamisen. Näin ollen vehnä saa takaisin kaikki aikaisemmat arvonsa.
Ranska, Yvre L Eveque
Artisan meunier. 100 % ranskalaista vehnäjauhoa tuottava valmistaja. Leipomiseen soveltuvien jauhojen tuottaja. Leipureille tarkoitettuja leipomojauhoja. Ranskalaisen perinteisen leivän punalapullinen jauho. Leivonnaisiin soveltuvien jauhojen tuottaja. Voitaikinan ja hiivataikinan valmistukseen tarkoitettu vehnäjauho. Itävaltalaisen leivän valmistukseen tarkoitettu vehnäjauho. Runsaskuituiseen leipään tarkoitettu jauho. Luomujauhojen tuottaja. Perinteisiin patonkeihin tarkoitettu jauho. Auringonkukansiemenillä rikastettu perinteinen patonkejauho. CRC-vehnästä valmistetut jauhot.
SAS VENTOUX EPEAUTRE on 100 % ranskalaisen pienen spelttiä tuottava yritys - tuotanto tapahtuu perinteisellä tavalla. Yritys tuottaa ja kerää pientä spelttiä sen viljelyalueella (Mont Ventoux'n ympäristö, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Pientä spelttiä viljellään vuoroviljelyssä tuoksuvien kasvien tai rehujen kanssa, joten se ei vaadi lainkaan lisäaineita. Tämä mahdollistaa täysin luonn...
Muut tuotteet
Vilja
Vilja
Ranska, Sallèles D'aude
LA TOULOUSAINE DES FARINES on leipomo- ja konditorialiiketoimintaan erikoistunut yritys. Se sijaitsee Sallèles d’Audessa, Etelä-Ranskan sydämessä Aude-osavaltiossa, ja on toiminut vuodesta 1982. La Toulousaine des Farines on kumppani kaikille leipomo-, konditoria- ja keksiteollisuuden toimijoille Etelä-Ranskassa ja Espanjan Kataloniassa.
Ranska, Gron
Vuodesta 1703 lähtien MOULINS DUMÉE on valmistanut leipomojauhoja, erikoisleipäjauhoja, leivontajauhoja, teollisuusjauhoja sekä parannusaineita tuhansille asiakkaille: leipomoalan teollisuudelle, itsenäisille leipureille ja konditorioille. MOULINS DUMÉE kuuluu Ranskan kymmenen suurimman myllyn joukkoon. Uusi tuotantolaitos avattiin Salcy-alueella Gronissa (89) syyskuussa 2015. Sen viljan varasto...
Ranska, Meudon
Similae Mills on erikoistunut jauhomixiin, ja tiimimme tarjoaa ratkaisuja ammattilaisille, 100 % gluteenittomia ja laktoosittomia. Koska gluteenittomuus ei saisi olla este, Miximme ovat helppokäyttöisiä! Yli 5 vuoden kokemuksella gluteenittomien jauhojen valmistajina tuotamme miximme tinkimättömällä viljavalinnalla ja 100 % taatusti gluteenittomina, kiitos tuotantoyksikkömme, joka on täysin omistettu gluteenittomalle tuotannolle. Toimitamme ympäri maailmaa. Jos tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Ranska, Vitry En Artois
Ranska, Mauléon-Licharre
Vuonna 1999 perustettu ETCHE MOULINS DE SOULE on mylly. Olemme erikoistuneet jauhon valmistukseen ja jakeluun leipureille. Työskentelemme pääasiassa paikallisesti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja!
Ranska, Espaon
Ranska, St Paul En Pareds
Ranska, Fougerolles
Ranska, Leforest
Ranska, La Gimond
Ranska, Saint Grégoire
Ranska, Madeleine Bouvet (La)
Ranska, La Seguiniere
Ranska, Chenay-Le-Châtel
Ranska, Hesingue
Ranska, Chambly
Ranska, Ivry Sur Seine
Ranska, Objat

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play