Fermier Label Rouge -sika
Fermier Label Rouge -sikojen tuotanto on vähitellen kehittynyt todelliseksi paikalliseksi erikoisuudeksi (100 % bretonilaist...
Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm.
Pakk...
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu.
Ta...
{"*2":"* Voimme tarjota sinulle kahta eri tyyppiä, joissa on erilaiset tilavuudet muoviselle syöttölaitteelle, 50 kg/100 kg kapasiteetti.","*3":"* Edu...