Ranska, Brissac Loire Aubance
239km
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Rypäleet kerätään huolellisesti käsin laatikoihin. Viininvalmistus perinteisellä menetelmällä. Kuplat syntyvät ja viini kypsyy sakkojen päällä 12 kuukautta kellarissa. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Hienot kuplat vaaleanlohenvärisen viinin päällä. Hedelmällinen tuoksu, jossa on kukkaisia vivahteita. Raikas, hedelmäinen ja elegantti maku. ACCORD METS/VIN : Juhlapurtavat, cocktailit, mansikkapiirakka. TEMPERATURE DE SERVICE : 7-9°C. Laatikko, jossa on 6 pulloa 75cl...
Portfolio (12)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play