Ranska, Malataverne
103km
...Tuote Baskimaalta Ainesosat: maksaa, porsaan kaula ja rasva, 4 % uudelleen hydratoituja suppilovahveroita, kananmuna, sipuli, suola, dekstroosi, aromit, pippuri, valkosipuli, makuaineet natriumglutamaatti ja dinatriuminosinaatti, chili. Porsaanliha Ranska. Suppilovahveropate on perinteinen resepti maaseudultamme. Voit myös tarjoilla sen inspiroituneena "banderillas"-tyyppisistä...
Portfolio (188)
Ranska, Arles
189km
...L'artisan Popol Provence-tyylinen pistoukeiton resepti. Ainekset: vesi, valkoiset pavut 5,3%, punaiset pavut 5,3%, litteät pavut 4,4%, peruna 4,4%, kesäkurpitsa 6,6%, sitruunapulppi 1,3%, pippuri, pasta 1,3%, porkkanat 4,4%, basilika 4,4%, valkosipuli 4,4%, suola, oliiviöljy 2,2%, tuore tomaatti 11%.
Portfolio (142)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play