Ranska, Laissac
...Charcuterie-lautanen, joka sisältää 5 Popines "Chaudron" -charcuteriea. 82,5 g charcuteriea per henkilö. 3 kuukauden säilyvyys huoneenlämmössä. Nitriittiä sisältämätön charcuterie, valmistettu Laissacin työpajassa Aveyronissa. Perinteinen käsityövalmistus vain kolmella ainesosalla: sianliha tai naudanliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri Kambodžasta. Popinesin avulla voit valmistaa yhden tai useamman lautasen hetkessä. DLC: 90 päivää Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 3,3 kg...
Portfolio (29)
Ranska, Carpentras
... Käsityöterriini porsaanlihasta ja katajasta Ja lopuksi purkki käsintehtyä levitettä vihreistä oliiveista ja chorizosta Pieni +: Täydellinen laatikko charcuterie-harrastajille, avaimet käteen -laatikko aperitiiville! Tuotenumero: 2200056000000-1-1 Paino: 3 kg Mitat: 35 × 26 × 10 cm Painotietoa: Tuote altis kuivumiselle Ainesosat: Ranskalainen porsaanliha, Ranskalainen sianrasva, suola...
Portfolio (16)
Ranska, La Rochelle
...Merisuola, toisin kuin Fleur de Sel, kiteytyy suolalammikoissamme altaiden pohjalla. Tämä suola, voimakkaan makuinen, omaa ainutlaatuisen sävyn, joka johtuu saven luonnollisesta läsnäolosta suolalammikoidemme pohjalla. Suolalammikoiden savi on rikas piioksidista, joka on luonnollinen antioksidantti. Perinteinen keräysmenetelmä mahdollistaa Merisuolamme ottavan 2-3% tätä savea. Piioksidi yhdessä luonnollisen kalsiumin, kaliumin, magnesiumin... kanssa tekee siitä parhaan merisuolan, jolla on tunnettuja terveyshyötyjä.
Portfolio (91)
Ranska, Appietto
...Canistrelli-pussit (Biscuttini) sitruunalla. Ihanat korsikalaiset neliönmuotoiset keksit, jotka on valmistettu perinteisellä reseptillä. Paino: 350 g Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Munat, Aniksensiemenet 2% Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna Ravintosisältö per: 100 g Energia: 2057 kJ (490 kcal) Rasvat: 20 g Tyydyttyneet rasvahapot: 1,7 g Hiilihydraatit: 71 g josta Sokerit: 29 g Proteiinit: 5,7 g Suola: 0,37 g...
Portfolio (118)
Ranska, Furiani
...Ainesosat: munakoisot, valkosipuli, sipulit, tahini, Espelette-pippuri, sitruunamehu, suola, pippuri, oliiviöljy. Paino: 190g Viite: AUBER...
Portfolio (97)
Ranska, Biguglia
...Ravintoarvot 100 g: energia (kcal) = 103.2 energia (Kj) = 437.9 rasvat (g) = 0.1 / joista tyydyttyneet rasvahapot (g) = 0 hiilihydraatit (g) = 24.3 / joista sokerit (g) = 20.4 proteiinit (g) = 0.7 / suola (g) = 1.1 Tila: Uusi AINESOSAT: Korsikalaiset vihreät tomaatit 52%, sokeri, valkoviinietikka, vanhanaikainen sinappi 12%, vesi, suola, valkosipuli Nettopaino: 30 cl Alkuperä: Korsika paksuntaja: ksantaanikumi...
Portfolio (68)
... "Confiture Poire au Vieux Marc" on hienostunut ja maukas hedelmähilloke, joka yhdistää taitavasti päärynöiden luonnollisen makeuden ja "vieux marc" -tuotteen erottuvan olemuksen, joka on perinteinen ranskalainen hedelmäpohjainen väkevä alkoholijuoma, joka valmistetaan viinirypäleiden puristeista. Tämä ainutlaatuinen hilloke esittelee herkullisen yhdistelmän hedelmäisiä ja tulisia elementtejä. Paino: 335 g SKU: 3 455 149 000 621...
Portfolio (46)
Ranska, Renaison
...Perinteinen sellerinsiementen ja merisuolan yhdistelmä on käytössä tomaattimehussa tai Bloody Mary -cocktailissa, mutta sillä on paljon enemmän tarjottavaa. Se voi nostaa salaattejesi makua (suola on ehdoton salaatti Caesarissa!), keittojen, kalojen tai miksei myös maissin? Se auttaa vähentämään suolan määrää, koska sellerissä on jo natriumia.
Portfolio (56)
Ranska, Olivet
...Viite 9990000017683 Tamari on perinteinen suolainen kastike, joka on valmistettu soijapavuista. Manteli on mineraalirikas ja auttaa vähentämään "huonon" kolesterolin tasoa. Se on ravinteikas välipala, joka hillitsee näläntunnetta. Kiinalaisten ja amerikkalaisten tutkijoiden tiimi on osoittanut, että syömällä kourallisen manteleita päivittäin, parannetaan kehon puolustuskykyä vapaita radikaaleja...
Portfolio (114)
Ranska, Mietesheim
...Tämä pieni Alsacen viinirypälekuvioinen vesilasi miellyttää kaikkia sukupolvia! Perinteinen Alsacen sinappi on arvostettu sekä pehmeytensä että hienon ja kermaisen koostumuksensa vuoksi. Yhdistä se päivittäisiin ruokiisi luovaan keittiöön. Alsacen makea sinappi sopii yhtä hyvin kalan kuin vaalean lihan kanssa. Ainesosat: Vesi, sinapinsiemenet, etikka, suola, mausteet, luonnolliset aromit, säilöntäaine: natriumbisulfiitti.
Portfolio (80)
Ranska, Donchery
... kerääjä ja renkaiden painotus. Erittäin taloudellinen, 6 kertaa vähemmän tuotetta kuin perinteinen suola. *EDUT Ennaltaehkäisevä (kestää 48H - 72H), parantava jopa -51°C (Suola -7°C ja -5°C, jos kosteus on korkea), ei jätä jäämiä tai valkoista tahraa, ei vahingoita lattioita, betonia tai metallipintoja. Estää onnettomuuksia, liukastumisia ja kaatumisia. Ei vaarallinen eläimistölle tai kasvistolle...
Portfolio (187)
Ranska, Issy-Les-Moulineaux
...joka muistuttaa läheisestä Adrianmerestä. Tuloksena on likööri, joka on kaksinkertaisesti vähemmän makea kuin perinteinen Amaretto ja jolla on upea aromi. Herkku nautittavaksi jäällä tai cocktaileissa (Amaretto Sour, Amaretto Coffee tai Godfather)! La maison : Adriatico on Jean-Robert Bellangerin onnistunut hanke, ranskalaisen yrittäjän, joka on tullut kilpailemaan suurten italialaisten brändien kanssa niiden omalla kentällä. 40-vuotiaana hän päättää siirtyä väkevien juomien pariin ja perustaa brändin syyskuussa 2019. Type: Amaretto Contenance: 70cl Degré alcoolique: 28%...
Portfolio (321)
Ranska, Malataverne
...Tuote Baskimaalta Ainesosat: maksaa, porsaan kaula ja rasva, 4 % uudelleen hydratoituja suppilovahveroita, kananmuna, sipuli, suola, dekstroosi, aromit, pippuri, valkosipuli, makuaineet natriumglutamaatti ja dinatriuminosinaatti, chili. Porsaanliha Ranska. Suppilovahveropate on perinteinen resepti maaseudultamme. Voit myös tarjoilla sen inspiroituneena "banderillas"-tyyppisistä...
Portfolio (188)
Ranska, Gennevilliers
...% Madd-hillo on perinteinen käsityötuote, joka on luotu yksinomaan Seneafoodille.. Ainesosat:Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, sokeri 45%, vesi 4%, suola 1% Päämakua:Hieman hapan Rakenne: sisältää kiviä Maistamisvinkki:Mausta mielesi mukaan (suolainen, mausteinen tai makea)...
Portfolio (9)
Ranska, Paris
...Kikhernepata on perinteinen tunisialainen ruokalaji, joka valmistetaan sipuleista, kikherneistä ja lampaanlihasta. Ainekset: Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola...
Portfolio (20)
Ranska, Brive La Gaillarde
...100 % herkullisia ja 100 % ympäristöystävällisiä tikkareita! 20 karamellitikkaria: tuore maito (53 %), sokeri, glukoosisiirappi, suola 20 moniviljatikkaria: sitruuna, vadelma, grenadiini, greippi ja persikka. Perinteinen resepti vuodesta 1924, taatut nautintomomentit! Valmistettu Corrèzessa.
Portfolio (71)
Ranska, Landeleau
...Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla. Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere Halkaisija: noin 40 cm Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola Tasapainoisen...
Portfolio (3)
Suositut maat tälle hakutermille