• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • pork

Tulokset hakusanalle

Pork

RanskaToulouse ja Keski-PyreneetValmistaja/tuottaja
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Ranska

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. MAISON CONQUET

    Ranska

    MAISON CONQUET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihakauppa, naudanliha, vasikanliha, sianliha. Sen sijainti on Laguiole, Ranska.

  3. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  4. FERME DE LA ROUSSE

    Ranska

    Verified by europages badge

    FERME DE LA ROUSSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Organics - elintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, luomumakkarat, sianlihajalosteet, pullotetut oluet. Sen sijainti on La Fouillade, Ranska.

  5. ROGER VIDAL SARL

    Ranska

    ROGER VIDAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pateeiden toimittajat, terriinien toimittajat. Sen sijainti on Saint-Jean Du Bruel, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. SACOR

    Ranska

    SACOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, tukkumyynti, kinkun vienti, keittämätön nakkimakkara, makkara. Sen sijainti on Villefranche De Rouergue, Ranska.

  2. MAISON GARCIA

    Ranska

    MAISON GARCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, lihajalosteet. Sen sijainti on Villeneuve Les Bouloc, Ranska.

  3. SA SEIGNEURIE & FILS

    Ranska

    SA SEIGNEURIE & FILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, lihajalosteet, tukkumyynti, Pasteijat, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Fonsorbes, Ranska.

  4. CHARCUTERIE COMMENGES

    Ranska

    CHARCUTERIE COMMENGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, sianlihajalosteet, paikalliset lihajalosteet. Sen sijainti on Pamiers, Ranska.

  5. CHARCUTERIE ADER

    Ranska

    CHARCUTERIE ADER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, sianlihajalosteet, pitopalvelujen artikkelit. Sen sijainti on Trie Sur Baise, Ranska.

  1. ETABLISSEMENTS CANCE

    Ranska

    ETABLISSEMENTS CANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Villeneuve, Ranska.