• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • pork

Tulokset hakusanalle

Pork - Valmistaja Tuottaja - Ranska

RanskaValmistaja/tuottaja
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Ranska

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. HOLY FARM

    Ranska

    Verified by europages badge

    HOLY FARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketeollisuus, porsas, pippuri, pineapple, avocado, poultry, Condiments, extracts and spices, meat import-export, Food distribution. Sen sijainti on Meaux, Ranska.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Ranska

    Verified by europages badge

    JOKO GASTRONOMIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Gastronomiset erikoisuudet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja leikkeleet, Käsityöt, gastronominen tuote, gastronomiset tuotteet, porsas, authentic recipes, lihajalosteet, naudanlihajalosteet, riistaleikkeleet. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

  4. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Ranska

    LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Sianliha. Sen sijainti on Sisteron, Ranska.

  5. MAISON CONQUET

    Ranska

    MAISON CONQUET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihakauppa, naudanliha, vasikanliha, sianliha. Sen sijainti on Laguiole, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. DUFOUR SA

    Ranska

    DUFOUR SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha. Sen sijainti on Reillanne, Ranska.

  2. FIPSO INDUSTRIE

    Ranska

    FIPSO INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Sianliha, sianliha, sianlihapaté. Sen sijainti on Lahontan, Ranska.

  3. LA MAISON DES PRODUCTEURS

    Ranska

    LA MAISON DES PRODUCTEURS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porsas, erikoisuutena häränliharuoat. Sen sijainti on Flamanville, Ranska.

  4. LES CHARCUTERIES D'ARMOR

    Ranska

    LES CHARCUTERIES D'ARMOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, tukkumyynti, sianliha, siipikarja, leikkeleiden myynti. Sen sijainti on Lannion, Ranska.

  5. TERRE & PAILLE

    Ranska

    TERRE & PAILLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore sianliha. Sen sijainti on Pont-Aven, Ranska.

  1. OROC BAT SA

    Ranska

    OROC BAT SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Sianliha. Sen sijainti on Viodos-Abense-De-Bas, Ranska.

  2. LES FILS DE BENOIT DIENNET SA

    Ranska

    LES FILS DE BENOIT DIENNET SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Sianliha. Sen sijainti on Montmerle Sur Saone, Ranska.

  1. CHARCUTERIE SALAISONS PIVETEAU

    Ranska

    CHARCUTERIE SALAISONS PIVETEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Sianliha. Sen sijainti on Montbert, Ranska.

  2. EARL DE LESIVY

    Ranska

  3. COOPERAT AGRIC PRODUCTEURS

    Ranska

  4. ROYALE VOLAILLE

    Ranska

  5. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  6. SARL RINJONNEAU & FILS

    Ranska

    Verified by europages badge

    SARL RINJONNEAU & FILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Makkarat, Small-scale production, Salamis, Curing, lihajalosteet, cold cut producer, producers of dry-cured salamis. Sen sijainti on Carpentras, Ranska.

  7. FERME DE LA ROUSSE

    Ranska

    Verified by europages badge

    FERME DE LA ROUSSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Organics - elintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, luomumakkarat, sianlihajalosteet, pullotetut oluet. Sen sijainti on La Fouillade, Ranska.

  8. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Ranska

    Verified by europages badge

    SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Corsican cured sausage maker, Producer of Corsican cured meats, Producer of Corsican cooked meats, Producer of Corsican specialities, Corsican handcrafted products, Supplier of delicatessen meats from Corsica, Coppa from Corsica, Figatelli sausages from Corsica, Lonzo fillet from Corsica. Sen sijainti on Sarrola-Carcopino, Ranska.

  1. CHHAN

    Ranska

    Verified by europages badge

    CHHAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Erikoiselintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aasialaiset keittiöt, Traditional manufacture of Asian food, Spring rolls, Traditional manufacture of spring rolls, Samosas, kevätrullat, paikallistuotteiden kauppa, Family recipes, Pork spring rolls. Sen sijainti on La Talaudière, Ranska.

  2. LA MAISON DE L'AIL NOIR

    Ranska

    Verified by europages badge

    LA MAISON DE L'AIL NOIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikejalosteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voileipäkeksit ja naposteltavat, suolaiset, Gastronomiset erikoisuudet, Voileipäkeksit ja naposteltavat, suolaiset, Organic black garlic, Black garlic powder, Black garlic, black garlic clove, black garlic paste, powdered black garlic. Sen sijainti on Sendets, Ranska.

  3. MAISON VOISINE

    Ranska

    MAISON VOISINE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Tilajuusto, Sianliha, säilyke-, suolattu kinkku, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Auros, Ranska.

  4. ROGER VIDAL SARL

    Ranska

    ROGER VIDAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pateeiden toimittajat, terriinien toimittajat. Sen sijainti on Saint-Jean Du Bruel, Ranska.

  5. SACOR

    Ranska

    SACOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, tukkumyynti, kinkun vienti, keittämätön nakkimakkara, makkara. Sen sijainti on Villefranche De Rouergue, Ranska.

  6. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Ranska

    MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Kinkku, Sianliha, säilyke-, Kinkku, ankanliha, Kokonainen ankanmaksapala. Sen sijainti on Saint-Jean-Le-Vieux, Ranska.

  7. MAISON GARCIA

    Ranska

    MAISON GARCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, lihajalosteet. Sen sijainti on Villeneuve Les Bouloc, Ranska.

  8. SALAISONS LABORIE FILS

    Ranska

    SALAISONS LABORIE FILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkku, Makkarat, Pasteijat, sianlihajalosteet, Kinkku, Makkarat, Pasteijat. Sen sijainti on Parlan, Ranska.

  9. QUIMDIS

    Ranska

    QUIMDIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eteeriset öljyt ja resinoidit, lihajalosteiden lisäaineet, Elintarvikelisäaineet, lisäaineet, väriaineet ja pigmentit elintarvikekäyttöön, Eteeriset öljyt ja resinoidit. Sen sijainti on Levallois Perret Cedex, Ranska.

  10. MAS SA

    Ranska

    MAS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, Makkarat, sianlihajalosteet, kinkun valmistamot, Pasteijat, Makkarat. Sen sijainti on Le Rouget, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

  • Vain relevantit palveluntarjoajat
  • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
  • 100% ilmainen