...Valkoinen kristallisoitu sokeri saadaan sokerijuurikkaasta. Prosessi alkaa makean mehun uuttamisella, joka sitten puhdistetaan, tiivistetään ja kristallisoidaan. Tämä mahdollistaa säännöllisten ja kiiltävien sokerikiteiden saamisen. Sokeri, joka on jalostettu epäpuhtauksien poistamiseksi, on kirkkaan valkoista ja sillä on puhdas maku ilman jälkimakua. Sen rapea rakenne ja keskikokoiset tai suuret kiteet tekevät siitä erinomaisen ainesosan. Alkuperä: Ukraina. Pakkaus: Pussit: 1kg ja 2kg / paperisäkit: 5kg, 10kg, 25kg / polyeteenisäkit: 40kg ja 50kg. Paletointi: 750kg - 1000kg.
Portfolio (44)
Ranska, Clichy
...Valkoinen sokeri on puhdistettu kiteinen makeutusaine, joka saadaan sokeriruokosta tai sokerijuurikkaasta. Se on yleisimmin käytetty sokerityyppi kotitalouksissa ja elintarviketeollisuudessa elintarvikkeiden ja juomien makeuttamiseen ja säilömiseen. Kemiallisesti valkoinen sokeri koostuu pääasiassa sakkaroosista.
Portfolio (17)
...Valkoinen ruokosokeri on kiteinen sokeri, joka on jalostettu. Jalostuksen tarkoituksena on valkaista sokeri, poistaa epäpuhtaudet ja eliminoida kaikki melassi. Tämän seurauksena vitamiinien ja mineraalien määrä vähenee. Siksi on tärkeää olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella sen korkean sakkaroosipitoisuuden vuoksi. Sokerilla on voimakas makeus ja hyvin hienovarainen maku.
Portfolio (123)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play