... monitoimija on paitsi vähäkalorinen, myös sillä on puhdistava, puhdistava ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus.
Alkuperä
Papaya on kotoisin Meksikosta ja trooppisten Amerikan rannikkoseuduilta. 1500-luvulla espanjalaiset alkoivat viljellä hedelmää Antilleilla ja Filippiineillä. Nykyään se on kotoisin trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta. Tärkeimmät viljelyalueet ovat Keski- ja Etelä...
Sweet Ingredients on teidän neuvova jakelija luonnollisille makeutusaineille sokerin korvikkeina ja elintarvikelisäaineina, keskittyen matalan glykeemisen indeksin, hammasturvallisiin sokerin korvikkeisiin kuten ksylitoliin. Muita kategorioita, kuten luomu-kookossokeri, isomaltuloosi jne., on saatavilla tuotteina.
Tuotevalikoimamme auttaa teitä monin tavoin optimoimaan tuotantoprosesseja ja tuote...
...Birkenzucker Xylit
Nauti sokerittomasti! Tämä monipuolinen sokerin korvike maistuu ja näyttää sokerilta, ja sitä voidaan annostella 1:1 sokerin kanssa. Se on vähäkalorinen ja ihanteellinen tietoiseksi makeuttamiseen teessä ja kahvissa, jogurtissa, rahkassa tai jälkiruoissa sekä ruoanlaittoon ja leivontaan.
*Kun ruokia ja juomia makeutetaan säännöllisesti xylitillä sokerin sijaan, se auttaa...
... tarvitse luopua herkullisesta grillinautinnosta. Päinvastoin: Lotao tarjoaa upean valikoiman lihattomia vaihtoehtoja, jotka eksoottisten raaka-aineiden ansiosta tuovat herkullista vaihtelua grilliin. Erityisesti jackfruit, suosittu lihavaihtoehto Intiasta. Nykyään jackfruit on paljon enemmän kuin vain ruokatrendi; se on vähäkalorinen ja vähärasvainen sekä runsas C-vitamiinin, kaliumin ja magnesiumin lähde. Nuoren hedelmän liha muistuttaa mureaa kananlihaa ja sitä voidaan maustaa mausteilla, öljyillä ja yrteillä.
...Vihannessekoitus - maitohappokäymisellä valmistetuista mehuista, vähäkalorinen.
100% Luonnollinen vihannesmehu kahdeksasta herkullisesta vihannestyypistä.
Hienosti tasapainotettu sekoitus hellävaraisesti puristettuja vihanneksia, joissa on runsaasti tärkeitä ravintoaineita päivittäiseen hyvinvointiin. Arvokkaan yrttisuolan ansiosta maitohappokäymisellä valmistetut vihannekset ovat erityisen helposti sulavia.