Puola, Warszawa, Poland
...Tuote valmistetaan hydratoimalla tiheä vehnäjauho gluteenin aktivoimiseksi ja sitten muokkaamalla hydratoitua taikinaa tärkkelyksen poistamiseksi, jolloin saadaan vain gluteeni. Tämän jälkeen gluteeni kuivataan ja jauhetaan uudelleen jauheeksi. VWG:tä käytetään pääasiassa jauhojen ja kakkuseosten sekoitusten optimointiin. Vuonna, jolloin eurooppalaisen vehnäsadon proteiinipitoisuus on alhainen...
Portfolio (278)
ufs.country_names.RU, Vladimir
Yrityksemme liiketoimintamalli perustuu kahteen pylvääseen: raaka-aineiden kaupankäyntiin ja tietopalveluiden tarjoamiseen maatalous- ja elintarvikesektorilla. Tavoitteemme on markkinoida raaka-aineita rehu- ja elintarvikealalla. Raaka-aineiden kaupankäynti vaatii työntekijöiltä korkeaa osaamista. Tämän osaamisen avulla seisomme kumppaniemme rinnalla. Mottoomme kuuluu vähemmän on enemmän. Tällä t...
Portfolio (15)
Ruotsi, Åkersberga
Naturell AB:ssä olemme tehneet ekologisesta ruoasta standardin. Uskomme maailmaan, jossa 100 % ekologiset elintarvikkeet ovat normi. Ekologisten elintarvikkeiden asiantuntijana tarjoamme korkealaatuisia tuotteita. Näin olemme vähitellen ja varmasti tulleet johtavaksi yritykseksi ekologisten elintarvikkeiden alalla. Mutta teemme paljon muutakin kuin vain myymme ekologista terveellistä ruokaa tukkum...
Portfolio (201)
...Saatu jauhamalla kovaa vehnää, lajike "Cappelli", jota tuottavat paikalliset maatalousyritykset Apuliassa. Jauho saadaan kuorimalla (kuoren ja jyvän erottaminen jauhosta seulonnan avulla) hienosta ja karkeasta kuoresta. "Senatore Cappelli" on vanha ja luomuvehnä, joka on ravintoarvoiltaan parempi kuin muut viljat: se sisältää suuremman määrän flavonoideja ja antioksidantteja, tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja jopa kyvyn vähentää kolesterolia. Se on helpommin sulavaa ja vähentää suolistotulehduksia, joita kutsutaan gluteeni-intoleranssiksi.