...\nIngredients\nMantelit, rusinat, cashew-pähkinät, maapähkinät, sokeri, kookos ja erottamisaine: kasviöljyt, suola, chilijauhe, maapähkinäöljy, glukoosi, väri: E150, säilöntäaine: E220, täyteaine: E414\n\nOrigin\nTässä kohtaavat eri puolilta maailmaa tulevat hienoimmat ainesosat. Mantelit ovat pääasiassa peräisin Yhdysvalloista, Espanjasta, Italiasta, Australiasta, Chilestä, Portugalista, Kreikasta...
...Roger valmistaa Grissini Piccolo -pikkugressiniä Italiasta autenttisella reseptillä, jonka on laatinut Torinon asukas 1600-luvulla Savoyn talon leipuri. Italialaiset, jotka ovat elämän taiteen mestareita, nauttivat Grissineistä kaikissa tilaisuuksissa: kuten leipää yksinkertaisena naposteltavana tai aperitiivin kanssa.
Vehnäjauho, gluteeni, kasvirasvat (ei hydrattuja öljyjä ja rasvoja (palmu- ja rypsiöljy), vesi), leivontahiiva, mallas, suola, emulgointiaine: soijalesitiini (GMO-vapaa).
...Merisuola Jodioitu ja Jodioimaton, Säkkituotteet, Tukkukauppa
Merisuola tai merisuolakeittiö suola saadaan suolapelloilta tai muilla menetelmillä. Merisuola tulee eteläisistä maista, kuten Italiasta, Ranskasta, Espanjasta, Portugalista ja Kroatiasta. Jotkut kokit arvioivat merisuolan maun paremmaksi kuin tavallisen suolan. Makua pidetään yleensä miedompana. Pestyt merisuolat - toisin kuin...
...valkosipuli ja säilöntäaine sorbiinihappo. Saattaa sisältää pähkinöitä ja soijaa. Tortellinit ovat rengasmaisia pastoja, jotka muistuttavat raviolia, ja ne ovat peräisin Bolognan ja Modenan alueelta. Sana "tortellini" on tortellino-muodon monikko, joka on johdettu italiasta ja tarkoittaa "pientä piirakkaa".
...suola, luonnolliset aromit.
TMC 120 päivää +4°C:ssa.
Yritys toimii kansallisten ja eurooppalaisten säädösten mukaisesti, omavalvontajärjestelmässä ja HACCP-periaatteiden mukaisesti. Yritys toteuttaa puhdistus- ja desinfektiomenettelyjä, tuholaistorjuntaa ja hygieniatarkastuksia, ja se suorittaa mikrobiologisia ja kemiallisia tarkastuksia raaka-aineista, puolivalmisteista, valmiista tuotteista ja käsittelyvaiheessa olevista näytteistä. Tuore tuote jäädytetään -20 °C:ssa asetuksen CE 853/04 mukaisesti. Tunnetut allergeenit on korostettu lihavoituna lain vaatimusten mukaisesti.