...truffelileivät, pizza, truffeliliha, truffelipasta, truffelirisotto, truffelilasagne, truffelijuusto, truffelimuusi, truffelikalat, salaatit truffeliöljyllä ja kaikki muut mahdolliset annokset, joita voimme kuvitella. On tärkeää huomata, että oliot eivät ole tarkoitettu kypsennettäväksi, sillä kuumuus voi pilata maun; niitä tulisi käyttää jo valmistettujen ruokien viimeistelyyn. Hydroksitirosolin tulehdusta ehkäisevä aktiivisuus vahvistaa tiettyä allergiaa torjuvaa kykyä, tuber melanosporum.
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...