...UHT-maito on maitoa, joka käy läpi erittäin korkeassa lämpötilassa tapahtuvan käsittelyn, joka on elintarvikkeiden käsittelytekniikka, joka steriloi nestemäiset ruoat. Se kuumennetaan 2-5 sekunnin ajan yli 135 °C (275 °F) lämpötilassa. Tämä on lämpötila, joka on tarpeen bakteerien endoskooppien tappamiseksi. Tämä prosessi varmistaa, että tuote on steriili.
UHT-maito, joka on pakattu steriileihin astioihin ja jota ei ole avattu, säilyy jopa yhdeksän kuukautta.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., Rooman maito: yritys, joka on erikoistunut tuoreen maidon tuotantoon ja jalostukseen Roomassa, helposti sulava tuore maito, UHT-maito, jogurtti, kerma, voi, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, maito- ja kaakaopudding, korkealaatuinen maito.