Se on juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta noin 30/32 °C lämpötilassa.
Tämän tyyppisellä käsittelyllä saadaan aikaan valkoinen, hieman mureneva...
Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja yl...
Mikään ei kuvaa paremmin mielikuvissamme kesäistä maaseutua, maataloutta, aurinkoa ja maan tuoksuja kuin tomaatti. Ehkä on jotain muuta, esimerkiksi v...
La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml
Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 4.250 ml
MERKKI: La Perla
RES...
Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laa...
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käyt...
Yli puolen vuosisadan ajan Arla on valmistanut 100 % luonnollisiin ainesosiin perustuvaa levitettä. Tämä antaa juustollemme ainutlaatuisen, raikkaan j...
Provençen yrteistä sienten kautta hedelmäisiin vivahteisiin tarjoamme mielenkiintoisen valikoiman makuja.
Erilaisilla uute-yhdistelmillä voit antaa t...
Pastöroitu tuorejuusto, jossa on kermaisa ja tasainen rakenne, ihanteellinen levitettäväksi. Se on juusto, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia...
Stracciatella on erityinen juustotuote, joka on tyypillinen Apulian tuotannolle. Se koostuu pehmeistä käsin revityistä juuston suikaleista ja kermasta...
Tuorejuusto Hunaja Sinappi Levite. Ulkonäkö: keltainen väri vaihteilla ja vihreillä yrteillä. Makua/Aromia: mausteinen, voimakas sinapin maku voimakka...