...Ohueksi viipaloitucoppa 100 % kierrätettävässä lasipurkissa. Innovatiivisen konseptinsa ansiosta XXL-kokoinen Popine, 600 g:n Chaudron-coppa säilyy huoneenlämmössä 3 kuukautta ennen avaamista. Valmistettu Laissacin työpajassamme Aveyronissa, coppa kunnioittaa perinteistä käsityötaitoa käyttämällä vain kolmea ainesosaa: sianlihaa, Guérande-suolaa ja Kampotin IGP-pippuria Kambodžasta, joka on yksi...
...Le parti anteriori del maiale hanno muscolatura fine ed equilibrio felice tra magro e grasso. In particolare i muscoli dorsali del collo, che il maiale sviluppa nel nutrirsi e nel grufolare. Questo è il taglio della coppa che, dopo salagione, pepe, spezie, riposo, è insaccata in budello naturale, fatta asciugare all’aria di collina, stagionata almeno quattro mesi. La fetta sarà come un mosaico compatto, rosso intenso-bianco rosato, con profumo fragrante, sapore dolce, delicato, di grande finezza.
...Viipaloitu leikkeleet astiassa
Yhden astian paino: 100 g
Tuotanto: Jatkuva
Tuotteet: Keitetty kinkku, raaka kinkku, Milano-salami, unkarilainen salami, coppa, mortadella ja bresaola.