Vihannesten käsittelytehdas Friglo sijaitsee huippulaatuisella maalla, jota täydentää eri kasvien kasvulle suotuisa ilmasto, ja sillä on käytössään modernin teknologian mukaiset parhaat laitteet. Friglon vuosittainen tuotantokapasiteetti on tällä hetkellä 17 000 tonnia valmiita pakastettuja tuotteita.
Mikä tekee meistä erityisiä, on se, että tehtaassamme koko prosessi vihannesten poimimisesta pakastamiseen valmistuu tunnissa, mikä on merkittävästi nopeampaa kuin tavalliset kaksi - kaksi ja puoli tuntia, joka tarvitaan tähän menettelyyn. Nopea pakastusteknologia varmistaa monien kiteytymiskeskusten muodostumisen, mikä tarkoittaa, että jääkiteet ovat pienempiä ja jakautuvat tasaisesti sekä soluissa että solujen välisessä tilassa, jolloin vesi jäätyy siellä, missä se luonnollisesti on läsnä tuotteessa. Esikäsittely ennen pakastamista inaktivoidaan entsyymejä, estäen pakastettujen tuotteiden värin, maun ja hajun muutoksia. Pakastaminen takaa parhaan ravintoarvon säilymisen tuotteissa sekä epävakaissa komponenteissa, kuten vitamiineissa.
Tarjoamme:
Perusvihannekset: herneet, keltaiset pavut, vihreät pavut, maissi, peruna, porkkana, sipuli jne.
Vihannessekoitukset: kuninkaallinen sekoitus (porkkana, kukkakaali, parsakaali), pataruoka (herneet, vihreät pavut, porkkana, pilkottu punainen paprika, pilkottu tomaatti), kultainen sekoitus (herneet, porkkana, maissi), venäläinen salaatti (herneet, peruna, porkkana), liemi (herneet, kukkakaali, peruna, porkkana, palsternakka) ja muita sekoituksia asiakkaan tarpeiden mukaan
Hedelmät: mansikka, vadelma, hapanta kirsikka, hedelmäsekoitus
Hapan kirsikat sisältävät vitamiineja A, C, E ja foolihappoa. Ne ovat rikkaita mineraaleista, kuten kaliumista, magnesiumista ja raudasta. Niissä on m...
Pavut ovat erittäin ravinteikkaita vihanneksia palkokasvien perheestä. Ne ovat peräisin Meksikosta ja tuotiin Eurooppaan 1500-luvulla. Papuja (Phaseol...
Rakastat perinteistä pataruokaa, mutta sinulla ei aina ole aikaa valmistaa kaikkia aineksia? Siksi olemme huolellisesti valinneet, kuutioineet ja seko...
Pinaattia on käytetty eri kulttuureissa kautta historian, erityisesti Välimeren, Lähi-idän ja Kaakkois-Aasian keittiöissä. Tämä ei ole ihme, sillä täm...
Makea maissi on eräänlainen maissi, joka on tarkoitettu ihmisten kulutukseen ja joka sisältää suurimman määrän sokeria. Se on erityisen rikas yksinker...
Tämä palkokasvi on arvokas proteiinien, sokerin ja vitamiinien lähde. Sen vihreät siemenet sisältävät helposti sulavia proteiineja, tärkkelystä, soker...
Näiden sisältämien suojaavien ainesosien vuoksi pavut ovat yksi niistä ruoista, jotka suojaavat meitä vapailta radikaaleilta. Zeaksantiini suojaa hait...
Täällä Serbiassa on vanha sanonta, jota isoäitimme toistavat päivittäin - terveellinen ateria on sellainen, jota varten tarvitset lusikan. Liemi tai k...
Kultaiset makeat maissit, herkulliset nuoret herneet ja rapeat porkkanat... Mitä muuta voisit toivoa pussilliselta pakastettuja vihanneksia? Ai niin, ...
Tämä hedelmä on peräisin Kaakkois-Euroopasta ja sitä arvostetaan nykyään ympäri maailmaa, sekä sen vastustamattoman maun ja tuoksun että sen parantavi...
Broccoli on vihannes, joka kuuluu villikaalien perheeseen ja on kotoisin Pienestä Aasiasta. 1500-luvulla broccoli löysi paikkansa italialaisesta keitt...
Venäläinen salaatti - värien ja aromien taikaa sekä säännöllinen vieras juhlatilaisuuksissa, mutta myös muistutus loputtomista tunneista keittiössä ta...
Mansikat ovat rikkaita vitamiineista, jotka stimuloivat immuunijärjestelmäämme, erityisesti C-vitamiinista. 150 g:n annos mansikoita päivässä riittää ...