Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (97)

Tuorejuusto kikherneiden, mangon, curryn kanssa - Culivisionin trendiraportti

Tuorejuusto kikherneiden, mangon, curryn kanssa - Culivisionin trendiraportti

Super Trendi Palkokasvit Palkokasvien käyttö välipala-, liha- ja maitoteollisuudessa kasvaa jatkuvasti. Palkokasvit ovat siemeniä ja kasveja, jotka kypsyvät palkoissa. Ne korjataan ylikypsinä, kuivataan ja tarvittaessa kuoritaan. Palkokasvilajiin kuuluvat: herneet, pavut, kikherneet, linssit, lupiinit, soijapavut ja maapähkinät. Seuraavassa on jännittäviä tuoteideoita aiheesta.
Kalsiumsitraatimalatti

Kalsiumsitraatimalatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa kalsiumcitraattimalattia jauheena lääketeollisuuden laatustandardeilla ja ravintolisänä. Elintarvikealalla sitä käytetään kalsiumin rikastamiseen. CAS 142606-53-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumbisglycinaatti

Magnesiumbisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumbisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Tuoreuden säilyttäjä - Vihannekset ja hedelmät

Tuoreuden säilyttäjä - Vihannekset ja hedelmät

FrischeCompletto® hedelmille ja vihanneksille FrischeCompletto® on kirkas nestemäinen tiiviste, joka soveltuu pumppaamiseen ja jota voidaan käyttää suoraan monimutkaisissa laitoksissa ilman välikäsittelyä. Se omaa biostaattisen vaikutuksen, pidentää logistisia marginaaleja ja tarjoaa aistillista raikkautta viimeiseen käyttöpäivään saakka. FrischeCompletto® hedelmille ja vihanneksille Tuoreiden hedelmien ja vihannesten laadun parantamiseen. Hyödyt tiivistetysti: - Merkittävä mikro-organismien väheneminen - Kestävät kirkkaat värit ja huomattava rapeus - Tehokas vaihtoehto etikassa liottamiselle FrischeCompletto® parsalle Tehokas lisä normaaliin yksinkertaiseen alipainepakkaamiseen kuorituista parsasta. Se pidentää säilyvyyttä, varmistaa pitkäkestoisen raikkaan värin, kestävän aromin ja tarjoaa huomattavaa rapeutta.
Otin - Otin polyuretaanista (PUR) sormilla

Otin - Otin polyuretaanista (PUR) sormilla

Sormirivi valetaan terästangolle ja sitten niitataan lisätangoilla kumihihnalle.
tri-Kalsiumsitraatti

tri-Kalsiumsitraatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa tri-kalsiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena, hienona jauheena, kompaktiina elintarvike/ lääketeollisuuden laatua ja ravintolisänä. Lääketeollisuudessa sitä käytetään hypokalsemian hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään happosäätelijänä. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään happositojana ja ytimenmuodostajana polymeereissä. CAS 813-94-5 \ 5785-44-4 EINECS 212-391-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Cinderella Snack Vadelma Ruusu - Culivision Trendiraportti

Cinderella Snack Vadelma Ruusu - Culivision Trendiraportti

WOW Maku Suureiden makujen luomiseksi ruoalle, tulee ajatella "laatikon ulkopuolella". Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin. Antakaa meidän inspiroida teitä.
Porcini & Yrtit Tuorejuusto - Culivision Trendiraportti

Porcini & Yrtit Tuorejuusto - Culivision Trendiraportti

Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle. Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Kansioita, kypsymisjärjestelmiä, aputuotteita - Kala

Kansioita, kypsymisjärjestelmiä, aputuotteita - Kala

Yhdessä erinomaisen teknologisen asiantuntemuksen kanssa turvallinen elintarviketuotanto vaatii luotettavien aputuotteiden ja lisäaineiden järjestelmän sekä perusaineet. Teolliset liha- ja kalankäsittelijät ovat jo vuosien ajan luottaneet asiantuntemukseemme ja teknisten apuaineidemme erityisiin vaikutuksiin. Hyvin kokeiltu tuotevalikoimamme sisältää syötäviä pinnoitteita, aromeja, tuoreuden säilyttäjiä, leikkuriin lisäaineita ja punastuttajia, sekä suihkeita, sideaineiden stabilisaattoreita, kypsyttämisaineita ja emulgointiaineita. Lisäksi makkaratuotantoon tarkoitetut erityiset apukomponentit, apu- ja perustuotevalikoimamme sisältää lisätuotteita kaikentyyppisille elintarvikkeille.
Rauta(II)-bisglycinaatti

Rauta(II)-bisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa (II)-bisglycinaattia jauheena ja rakeina kemiallisesti puhtaana ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Lääketieteellisellä alalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen. CAS 20150-34-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Paistokestäviä mausteita - Leipä ja leivonnaiset

Paistokestäviä mausteita - Leipä ja leivonnaiset

Testaa leivontakestäviä mausteitamme, jotka on erityisesti kehitetty leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Ennen paistamista raaka taikina ripotellaan mausteiden päälle. Ne kestävät paistamista jopa 200°C. Hyödyt yhdellä silmäyksellä: - Ei ilmoitettavia E-numeroita - Ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita - Ei monosodiumglutamaattia - Ei hiivauutetta - Ei hydrattuja rasvoja - Vain luonnollisia aromeja - Rapeutusvaikutus
Sitruuna-korianteri tuorejuusto - Culivision trendiraportti

Sitruuna-korianteri tuorejuusto - Culivision trendiraportti

Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta. Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Siilin sormet / Siilimatot / Siilivöitä

Siilin sormet / Siilimatot / Siilivöitä

Igelfinger/ Igelmatten/ Igelbänder ovat suunniteltu herkän ja paineherkän hedelmän sekä vihannesten turvalliseen kuljetukseen. Igelbänder voidaan jopa liimata PVC-kantohihnalla. EU:n eri säädösten mukaisen hyväksynnän ansiosta voimme tarjota teille huippulaatuista materiaalia, Gießpolyurethan Intec E:tä, äärimmäisiin sovelluksiin elintarvikkeiden kanssa. Olipa kyseessä pieni määrä alkaen yhdestä kappaleesta tai suurista komponenteista, joiden paino on jopa 900 kg – Intec E kattaa koko alueen kovuuksilla 45 Shore A:sta 93 Shore A:han. Jos tarvitsette suuria määriä, tarjoamme teille elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä materiaaleja ruiskupuristuksella, joiden paino on jopa 6 kg ja pinta-ala 1,5 m².
Vihannes- ja hedelmämausteet

Vihannes- ja hedelmämausteet

Suolaiset kasvisvalmisteet, jotka perustuvat vihanneksiin ja hedelmiin Suolaiset, bakteeripitoisuudeltaan vähennetyt valmisteet, joissa on runsaasti vihanneksia ja hedelmiä – juuri tätä saat G‘OBST®-tuotteillamme. Täysin kasviperäisiä ja ihanteellisia dippeihin, pastoihin, levitteisiin, täytteisiin ja paljon muuhun – niitä kysytään siellä, missä hedelmiä ja vihanneksia pidetään terveellisinä ainesosina. Meillä on ilo kehittää sopiva räätälöity mausteseos tuotteellesi. Lisäksi FUCHS:n LiquidControl-teknologiamme bakteeripitoisuuden vähentämiseksi mahdollistaa sen, että kaikki G‘OBST®-tuotteet voidaan yhdistää muihin Fuchs-teknologioihin, ja näin ne voidaan räätälöidä viimeistä yksityiskohtaa myöten vastaamaan tarpeitasi. G‘OBST®-etuja: - Tuore luonnollinen maku vihannesten ja hedelmien yhdistelmästä - 100 % kasviperäinen ja vegaaninen - Raikastava suutuntuma - Voidaan kehittää asiakastarpeiden mukaan - Helposti annosteltavissa, koska ne ovat nestemäisessä muodossa - Paistovakaa - Puhtaat etikettivaatimukset - Bakteeripitoisuuden vähentäminen FUCHS LiquidControl -teknologian avulla
Juustokonditoriatuotteet - Culivision Trendiraportti

Juustokonditoriatuotteet - Culivision Trendiraportti

WOW Maku Suureiden makujen luomiseksi ruoalle, tulee ajatella "laatikon ulkopuolelta". Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin. Antakaa meidän inspiroida teitä.
Natriumasorbaatti

Natriumasorbaatti

Voit löytää tekniset tiedot verkkosivuiltamme. Kysymyksissä ja lisäkysymyksissä voit lähettää meille viestin.
Sinkkibisglycinaatti

Sinkkibisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Uuniruoka Sienikastikkeella - Culivision Trendiraportti

Uuniruoka Sienikastikkeella - Culivision Trendiraportti

Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle. Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Natriummalaatti

Natriummalaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa natriummalaattia jauheena, hienojakoisena elintarvikelaatuisena tuotteena. Sitä käytetään elintarvikealalla happoregulointiin. CAS 64887-74-7 \ 3105-51-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Magnesiumsitraattimalatti

Magnesiumsitraattimalatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattimalmia jauheena ravintolisänä. Vapaasti virtaava ja ei hygroskooppinen jauhe liukenee selkeästi ja on stabiili liuoksissa. Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 1259381-40-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Kalsiumlaktaatti PLUS

Kalsiumlaktaatti PLUS

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Calciumlaktat PLUS:aa jauheena, karkeana jauheena ja rakeina elintarvikelaatuisena. Lääketeollisuudessa sitä käytetään kosteuttavien voiteiden perustana. Elintarviketeollisuudessa sitä käytetään kalsiumin rikastamiseen. CAS 814-80-2 EINECS 212-406-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Rauta(III) pirofosfaatti

Rauta(III) pirofosfaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa(III)-pyrofosfaattia hienona jauheena, mikronisoituna, mikroenkapsuloituna elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Lääkealalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen. CAS 10058-44-3 (vapaa) EINECS 233-190-0 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Mausteet, seokset, yrtit

Mausteet, seokset, yrtit

Olemme käsitelleet mausteita ja yrttejä vuodesta 1952. Tämän seurauksena olemme vuosikymmenten aikana kehittäneet perusteellista asiantuntemusta käsittelyn haasteista. Ostamme vain kokonaisia mausteita ja jauhamme niitä hellävaraisesti omassa myllyssämme. Viljelemme monia mausteita omilla tiloillamme Saksassa ja käsittelemme ne premium-tuotteiksi. Mikä tahansa maku, jonka haluat saavuttaa – tarjoamme kattavan valikoiman mausteita, yrttejä ja sekoituksia, joiden laatu on standardoitu ja täysin jäljitettävissä. Belém-pippuri - Luultavasti maailman kestävin pippuri klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja MicroFox® - Mikro-jauhetut mausteet Mausteiden ja yrttien hienontaminen ja jauhaminen on aina ollut ydinosaamisemme. Nyt olemme onnistuneet tuottamaan valikoiman mikro-jauhettuja mausteita. Suurimmaksi osaksi tuotteet on jauhettu <100μ, mutta vähintään <150μ. Perinteisesti jauhetut mausteet ovat yleensä välillä 300μ ja 800μ. Tämä ultra-hieno jauhaminen mahdollistaa ensimmäistä kertaa oikeiden mausteiden injektoimisen lihaan.
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Sinkkioksidi

Sinkkioksidi

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkimalaattia hienona jauheena ravintolisille. Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 2847-05-4 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumkarbonaatti

Magnesiumkarbonaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeena elintarvike-/lääke-/kemiallisesti puhtaissa laatuissa ja ravintolisille. Lääkealalla sitä käytetään hypomagnesiemian hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään happoregulointiin, valumisen helpottamiseen ja magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamisten ja emalituotteiden valmistuksessa sekä valumisen helpottamiseen. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Mini Etanatyyppinen Makkara "Lakritsi" - Culivision Trendiraportti

Mini Etanatyyppinen Makkara "Lakritsi" - Culivision Trendiraportti

WOW Makua Suureiden makujen luomiseksi ruoalle, on tarpeen ajatella "out of the box". Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin. Antakaa meidän inspiroida teitä.
Grillatut sienikartoffelchipsit - Culivision Trendiraportti

Grillatut sienikartoffelchipsit - Culivision Trendiraportti

Sienet - Superruoka tulevaisuudelle Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle. Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Tahnat, kastikkeet, aromit, uutteet

Tahnat, kastikkeet, aromit, uutteet

Toimitamme monenlaisia tahnoja ja kastikkeita elintarviketeollisuudelle, olipa kyseessä mausteiset, yrttiset tai hedelmäiset vaihtoehdot, ja olemme enemmän kuin valmiita kehittämään räätälöityjä kastikkeita tai tahnoja erityisesti tuotteillesi. Aromit ja uutteet, kantajilla ja ilman, sisältyvät myös valikoimaamme.