Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (1239)

Trehaloosi

Trehaloosi

Makeutusaine
L-Fenylalanin

L-Fenylalanin

Aminohapot
Kurkumiini

Kurkumiini

Luonnollinen keltainen väriaine.
Aspartaami

Aspartaami

Makeutusaine
Glucono Delta Laktoni

Glucono Delta Laktoni

Happamuuttaja
D-Xyloosi

D-Xyloosi

Makeutusaine
Asetyylisulfamika-K

Asetyylisulfamika-K

Makeutusaine
Kiniini

Kiniini

Maku
Koentsyymi Q10

Koentsyymi Q10

Ravintolisät
Guarana-uute 10% / 22%

Guarana-uute 10% / 22%

Energiaraaka-aineet
Cis-3-Heksenoli

Cis-3-Heksenoli

Maut ja Tuoksut
Karob

Karob

Makeutusaine
Gamma-aminobutyraatti

Gamma-aminobutyraatti

Aminohapot
Passionskukkauute

Passionskukkauute

Passionskukan uute suhdeluku 4:1
Acerola-jauheuutteet

Acerola-jauheuutteet

Acerola-jauheuutetta, jossa on vähintään 17 % C-vitamiinia
Luomu sokerijuurikasmelassi

Luomu sokerijuurikasmelassi

Sokerijuurikkaan melassi on lähes musta, viskoosi neste, joka saadaan sokerijuurikkaan jalostusprosessin aikana.
Malttihiutaleet

Malttihiutaleet

Malttihiutaleet sopivat leivonnaisten päälle. Toisin kuin jauho, hiutaleet vaikuttavat leivän ja leivonnaisten rakenteeseen ja taikinan tuottoon maun lisäksi.
Hasselpähkinän ytimet

Hasselpähkinän ytimet

Hasselpähkinöitä käytetään sekä kokonaisina että käsiteltyinä monenlaisissa sovelluksissa – sekä makeissa että suolaisissa. Ne erottuvat erityisesti korkeasta E-vitamiinipitoisuudestaan.
Karpaloekstrakti

Karpaloekstrakti

Karpaloekstrakti, jossa on 50 % proantosyanidiineja (UV)
Perunahiutaleet

Perunahiutaleet

Perunahiutaleet valmistetaan höyrytetyistä ja kuivatuista ruokaperunoista. Ne sopivat ruoanlaittoon ja leivontaan. Kuten tuoreissa perunoissa, perunahiutaleissa on lähes ei lainkaan rasvaa tai proteiinia, mutta suuri määrä tärkkelystä. Perunahiutaleet pystyvät sitomaan suuria määriä nestettä ja ovat ihanteellisia sakeuttamisaineina ja leivontakomponentteina.
Pekaanipähkinät

Pekaanipähkinät

Alun perin Pohjois-Amerikasta, pekaanipähkinän ytimet erottuvat korkealla mineraali- ja vitamiinipitoisuudellaan. Pekaanipähkinä on erityisen rikas mineraaleista ja vitamiineista, ja se on ihanteellinen terveellisen energian lähteenä.
Maltaekstraktijauhe

Maltaekstraktijauhe

Kuivattu maltaajauhe on erittäin monikäyttöinen. Se on erityisen tärkeä kotipanemiseen ja leivontaan. Korkean maltoosipitoisuuden vuoksi kuivattu maltaauute on luonnollinen sokerivaihtoehto elintarvikkeille, kuten makeisille, viljoille, mysliille tai suklaalle. Lisäksi erittäin tummat maltaauutteet tarjoavat vaihtoehdon karamellille ja ovat vapaita E-numeroista.
Ruokosokeri

Ruokosokeri

Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
Resveratroli

Resveratroli

Resveratroli suhde 200:1
Kurkuma Juuri Uute

Kurkuma Juuri Uute

Kurkuma-juureksesta uutettu 95 % kurkumiinoideja (HPLC)