Laventeliöljy valmistetaan kapealehtisestä laventelista, jota kutsutaan lääkinnälliseksi laventeliksi. Laventeli on peräisin Välimeren alueelta ja sitä viljellään monissa maissa, myös Puolassa. Luonnollisessa lääketieteessä laventeliöljyä käytetään hierontaan lihaskipujen kohdalla sekä mustelmien alueilla. Se auttaa myös nenäinfektioissa, kurkun ja tulehduksen hoidossa. Se on erittäin suosittu lisä kosmetiikassa - se auttaa aknen hoidossa, tasoittaa ihoa ja vähentää talineritystä. Öljyn pääainesosat - linaloli ja linalyyliasetaatti - voivat tehokkaasti vähentää keskushermoston yliaktiivisuutta, toisin sanoen se auttaa nukahtamaan. Tätä varten riittää, että laitat muutaman tipan öljyä tyynylle. Laventelin miellyttävä tuoksu parantaa myös keskittymistä ja auttaa oppimisessa. Laventeli, kuten muutkin eteeriset öljyt, on laajasti käytössä ja se on yksi harvoista, joita voidaan käyttää.
Valkoinen unikko on vähemmän tunnettu kuin sinisen unikonsiemenen, vaikka se on erinomainen lisä erilaisiin leivontatyyppeihin ja muuhun. Se erottuu makealla ja herkällä maullaan. Se sisältää arvokkaita ravintoarvoja. Se on runsas lähde rasvahappoja, proteiineja ja kuituja. Se on erittäin suosittu itämaisessa keittiössä.
Valkoinen unikko sisältää mineraaleja, kuten kuparia, kalsiumia ja fosforia, sekä rautaa, magnesiumia ja sinkkiä. Se on rikas B-vitamiineista, sisältää E-vitamiinia ja alumiinia: valkoiset unikonsiemenet ovat erinomaisia jouluaaton erilaisten ruokien, kuten Kutian, Makowcen tai erilaisten nyyttien, valmistuksessa. Se monipuolistaa myös täydellisesti kotitekoisten makeiden kakkujen, leivonnaisten ja leivän makua. Degatoimisen jälkeen voimme myös ripotella niitä salaateille, voileiville, mysliin, puuroon tai cocktaileihin.
Quineron, también conocido como quinua o arroz peruano, es el así, llamado Pseudosbogs, es decir, una planta que produce semillas con almidón, pero en realidad no lo es. Viene de América del Sur, donde ha sido valorada por su valor nutricional durante siglos. Se llama el "Santo de los Inca". También contiene saponinas, gracias a las cuales puede mostrar efectos antiallérgicos, antiinflamatorios, antivirales antivirales e inmunoestimuladores. El grano tiene propiedades antioxidantes debido a su cantidad extremadamente grande de flavonoides. La quinua no contiene gluten y es fácilmente digerible.%, Incluidos ácidos grasos saturados 0.7g - 3%de carbohidratos 57 - 22%incluyendo azúcares 0g - 0%proteína 14G - 28%sal 0.01g & lt; 1%*RWS - Valor de referencia de los alimentos de referencia & nbsp; <strong> use </strong> queen los granos deben enjuagarse en agua antes de cocinar. Cocine por unos 15 minutos a fuego lento.
Eukalyptusöljy on viime aikoina ollut suosittua. Se saadaan vihreästä ja korkeasta eukalyptuspuiden. Tämä kasvi on tieteellisesti luokiteltu <em> eucalyptus globulus </em> -lajiksi ja sitä kutsutaan yleisimmin <strong> Knob Eucalyptus </strong> -nimellä, myös <strong> Eukalyptus relevant </strong> -nimellä. Se on väritön aine, jolla on ominainen maku ja tuoksu. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä, kouristuksia lievittäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se stimuloi ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Eukalyptuksella on eteerisen öljyn ominaisuuksia, mutta sitä on harvoin käytetty hieronnassa. Melkein 20. vuosisataan asti siitä tiedettiin vähän.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiuskikherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja tarvittavien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat monimutkaisten hiilihydraattien ja kuitujen lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneiden kaloripitoisuus on alhainen ja glykeeminen indeksi matala, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonoa" kolesterolia. Kikherneitä arvostavat erityisesti kasvissyöjät ja allergiset henkilöt. Kikhernejauho muodostuu palkokasveista, ja siksi tämä jauho on ainutlaatuinen proteiinipitoisuudeltaan, kun taas maku muistuttaa umami-makua.
Ashwagandha on kasvinjuuren uute, joka kuuluu yövarjojen perheeseen, nimeltään Smalfish Witania, ja tunnetaan myös nimellä intialainen ginseng. Se on hyvin tunnettu ja pitkään käytetty yrtti intialaisessa ayurvedisessä lääketieteessä, ja siitä on tullut suosittu lisäravinne sen terveyshyötyjen vuoksi. Ashwagandhalla on adaptogeenisia ominaisuuksia. Se voi auttaa vähentämään kortisolitasoja kroonisesti stressaantuneilla ihmisillä, vähentämään stressiä ja ahdistusta. On todistettu, että Ashwagandha lisää NK-immuniteettisoluja, joita kutsutaan myös luonnollisiksi tappajiksi, ja vähentää tulehdusmarkkereita. Ashwagandhalla on myönteinen vaikutus sydämeen ja verenkiertoelimistöön, vähentämällä kolesterolin ja triglyseridien tasoa, se auttaa ylläpitämään ihon terveyttä, tukee henkisen ja hermostollisen stressin aikana, parantaa kehon vastustuskykyä stressille ja auttaa ylläpitämään optimaalista kestävyyttä, energian ja elinvoiman tunteita, sekä fyysisesti että henkisesti.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiusherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat myös monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneet ovat vähäkalorisia ja niillä on matala glykeeminen indeksi, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonon" kolesterolin määrää. Kikherneitä arvostavat erityisesti vegaanit ja allergikoista kärsivät. Kikhernejauho valmistetaan palkokasveista, ja näin ollen tämä jauho on ainutlaatuinen proteiinipitoisuudeltaan, kun taas maku muistuttaa umami-makua. Tämän jauhon glykeeminen indeksi on lähes puolet vehnäjauhon glykeemisestä indeksistä, vain 35.
Bioagavesiirappi Bright on luonnontuote ekologisista kasveista. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat järjestäytyneet ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Kevyt agave tulisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Maku on herkempi kuin hunajassa. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Kevyen agavesiirapin maku on hienovaraisempi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin kevyt karamellimaku. Agave on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puolikiteisessä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Siinä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin hunajassa ja laaja kulinaarinen käyttö. 15% RWS*Rasva: 0 g - 0% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot: 0 g - 0% Hiilihydraatit: 71 g - 27%, mukaan lukien sokeri: 69 g - 77% Kuitu: 5,8 g - 0 g - 0% Suola: 0,05 g - 1%*Viite ravintoarvo
Vivion sienistroganov on huolellisesti valittuja korkealaatuisia ainesosia, kuten tomaatteja, kikherneitä, sieniä, herkkusieniä, selleriä ja sipulia. Stroganov on hellävaraisesti maustettu valkosipulilla, timjamilla ja mustapippurilla. Ruoka on vähäkalorista ja erittäin ravitsevaa vitamiinien ja mineraalien osalta. Riittää, että ne kuumennetaan, lisätään puuroa, riisiä tai täysjyväleipää, ja herkullinen, terveellinen illallinen on valmis. Kikherne, joka tunnetaan myös nimellä italialaiset herneet, on todellinen proteiinin aarre, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Boczniki ovat epätavallisia sieniä, joilla on paljon arvokkaita ravintoaineita.
Valkoinen mulperi on ollut kasvattamassa suosiotaan jo jonkin aikaa, erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat estää kohonneita verensokeritasoja tai haluavat laihtua. Parantamistarkoituksiin käytetään valkoisen mulperin hedelmiä, lehtiä ja juuria; jokaisella kasvin osalla on hieman erilaisia parantavia ominaisuuksia. Valkoisen mulperin marjat muistuttavat muodoltaan vadelmaa tai mustikkaa. Niillä on miellyttävä ja makea maku, jossa on hapokkuuden vivahde. Mulperin marjoilla on antioksidanttisia, detoksifioivia, antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Ne säätelevät suoliston toimintaa. Ne sisältävät pektiinejä, tanniineja ja flavonoideja. Käytetään avustamaan mahahaavan hoidossa. Tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0% hiilihydraatit 75g - 29% mukaan lukien sokerit 38g - 42% proteiini 4.2g - 8% kuitu 5g suola 0.18g - 3%*RWS - Viitearvo <strong> Käyttö </strong> täydellinen välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä.
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittu vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia sen rikkipitoisten ominaisuuksien vuoksi. Tämä mahdollistaa vegaanien munamaisen maun lisäämisen ruokaan ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös laajalti lisäaineena curryissä, chutneissä ja paistettujen ruokien päällä. Se sopii myös erinomaisesti kanan ja riisiruoan kanssa.
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, joka ei sisällä kemiallisia lisäaineita ja sulattimia, on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut...
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Kuuluisa merisuola Guerandesta on kerätty yli 2000 vuotta vanhan perinteen mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa suolakiteelle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteuspitoisuuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on kuitenkin erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Alkuperä
Meidän Schwabisch-savusuolamme valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabische Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Perinteisesti kerätty merisuola savustetaan rakkaudella ja kokemuksella 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:seen. Näin syntyy Schwabisch-savusuola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Jokaisessa savustusjaksossa voidaan savustaa enintään 150 kg. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laitteisto on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki kerrostumat, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa eikä ne päädy suolaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta luo intensiivisen savuaromin. Schwabisch-savustettu suola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin Schwabische-ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savustettu suola on luonto…
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivosten pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittua vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on rikkipitoisten ominaisuuksiensa ansiosta haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia. Näin vegaanit voivat lisätä munan makua ruokiin ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös paljon lisäyksenä curryihin, chutneihin ja sitä ripotellaan friteerattujen ruokien päälle. Se sopii myös erinomaisesti kanaruokien ja riisin kanssa.
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sidottua jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.