Tuotteet hakusanalla ero salami mettwurs (33)

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli! Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta. Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: noin 250g Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Aito 300g vakuumipakattu salami

Aito 300g vakuumipakattu salami

Aito 300g vakuumipakattu salami
Premium Grillattu Naudanlihavurst

Premium Grillattu Naudanlihavurst

Meidän premium-grillimakkara on huolellisesti valmistettu tarjoamaan ylivoimaista makua ja laatua. Jokainen pala on murea ja maukas, mikä takaa miellyttävän kulinaarisen kokemuksen. Olitpa sitten valmistamassa klassista makkararuokaa tai tutkimassa uusia reseptejä, makkaramme tarjoaa täydellisen perustan erilaisille kulinaarisille luomuksille. Laatuun ja makuun keskittyen tuomme sinulle makkaraa, joka erottuu ylivoimaisella rakenteellaan ja rikkaalla maullaan. Makkaravalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista makua ja laatua.
Viipaloitu Iberialainen Bellota Chorizo - VIIPALOITU

Viipaloitu Iberialainen Bellota Chorizo - VIIPALOITU

Embutido, joka on valmistettu sekoituksesta Iberian sian jauhettua lihaa, johon on lisätty suolaa, mausteita ja lisäaineita, vaivattu ja täytetty suolistoon. Yli 4 kuukauden kypsytys, hieno maku ja tyypillinen aromi. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberian sian liha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet, luonnolliseen suolistoon pakattuna. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberian sian liha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Rustinen kissaystävällinen salami

Rustinen kissaystävällinen salami

Rustinen kissamainen lempeä salami
Toulouse-makkarat kypsennetyillä linsseillä - Alueelliset kypsennetyt linssit

Toulouse-makkarat kypsennetyillä linsseillä - Alueelliset kypsennetyt linssit

Nauttiaksesi tästä erikoisuudesta, kaada purkin sisältö astiaan, peitä ja anna hautua miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa aika ajoin. Noin 10 minuuttia 1 annoksen koossa 15 minuuttia 2 annoksen koossa Rasvaa: 9,0 g Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,9 g Hiilihydraatteja: 8,7 g Joista sokereita: <0,5 g Kuituja: 2,0 g Proteiinia: 8,4 g Suolaa: 0,76 g
CHORIZO ÖLJYSSÄ 750GR - KÄSITELLYT TUOTTEET

CHORIZO ÖLJYSSÄ 750GR - KÄSITELLYT TUOTTEET

CHORIZO ÖLISSÄ 750GR - KÄSITELLYT TUOTTEET Viite: 4000 PAINO: 750gr
Salami Milano/Napoli

Salami Milano/Napoli

Milano tai Napoli salami 100% italialaista sianlihaa AGGRESSIIVINEN HINTA
Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toscanalainen Delikatess

Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toscanalainen Delikatess

SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Nduja - Kalabrian Salami

Nduja - Kalabrian Salami

‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin. Kategoria: Kalabresilaiset makkarat PAINO: 300/350 g AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252 Paino: 0.300 kg
Maalaissalami

Maalaissalami

Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm. Pakkaus: 10 kg:n laatikko, noin 33 kappaletta Säilytys: enintään 18 °C Säilyvyysaika: 95 päivää
Kuivamakkara Provencen yrteillä - Makkarat

Kuivamakkara Provencen yrteillä - Makkarat

Provencen yrttimakkara, tuote, joka on hyvin paikallista. Rikas maku täynnä makuja. Tämä yrttisekoitus, timjami, rosmariini... vie sinut suoraan Provencen auringon alle sirkkalehtien lauluun. Pieni +: Provencen yrttimakkara sopii hyvin sekä punaviinin että valkoviinin kanssa. Tuotenumero: 2100045000000 Paino: 0,310 kg Painotieto: Tuote altis kuivumiselle Ainesosat: Ranskasta peräisin olevaa sianlihaa Ravintoarvot KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Rasvat: 16,90 g Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 6,20 g Hiilihydraatit: 2,90 g Joista sokeri: 1,20 g Proteiinit: 26,70 g Suola: 6,04 g Allergeenit: pähkinät: mahdollisia jäämiä: hasselpähkinöiden käyttö työpajassa
Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa. Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa. Käytetyt käsittelyt Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g
Iberialainen tammen selkä - Kypsytetty ja täytetty iberialainen tammen selkä

Iberialainen tammen selkä - Kypsytetty ja täytetty iberialainen tammen selkä

Iberialainen tammen selkä. 1–1,2 kg painavat makkarapalat, kypsennetty noin 90 päivää. Ne tarjoillaan tyhjöpakattuna kokonaisina tai puolikkaina.
Kuivattu Possun Makkara - Luomu Charcuterie

Kuivattu Possun Makkara - Luomu Charcuterie

Kaikki porsaat ovat sertifioituja luomutuotannossa. Ne ruokitaan sertifioiduilla luomuviljoilla, jotka ovat peräisin tilaltamme. Sian kuivasalami on pakattu vakuumiin. Takuu ilman laktoosia ja ilman nitriittisuoloja. Parasta ennen -päivämäärä: 3 kuukautta. Paino: 190g
Ciauscolo IGP - Pehmeä salami, jolla on yli 2.000 vuoden historia

Ciauscolo IGP - Pehmeä salami, jolla on yli 2.000 vuoden historia

Se juontaa juurensa latinankielisestä Cibusculum-sanasta, joka tarkoittaa arvokasta ruokaa, ja sillä on historia, joka ulottuu Rooman valtakunnan aikakauteen. Se on pehmeä, makea ja maukas salami, joka sopii erinomaisesti levitettäväksi leivälle ja nautittavaksi alkupaloissa, välipaloissa ja piknikeillä.
Iberialainen Punainen Cular Chorizo Valinta

Iberialainen Punainen Cular Chorizo Valinta

Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chorizolle) ja kuivattu luonnollisessa kuivauslaitoksessa.
Fuet- ja chorizo-välipala

Fuet- ja chorizo-välipala

Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Grillatut lihapullat - Käsitelty tuote

Grillatut lihapullat - Käsitelty tuote

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Yhdistelmä Wienin makkaroille, 25 kg pussi - Runsaille, mehukkaille wienereille, mausteinen maku ja rapea puraisu.

Yhdistelmä Wienin makkaroille, 25 kg pussi - Runsaille, mehukkaille wienereille, mausteinen maku ja rapea puraisu.

Yhdistelmä Wienin makkaralle Tämä sekoitus on yksi myydyimmistämme syystä! Hyvin tasapainoinen maku, hyvä väri ja rapea puraisu tekevät makkaroistasi erottuvia joukosta. Herkullinen, mehukas, sydämellinen - siinä on hyvä Wienin makkaran salaisuus! Ilman lisättyjä allergeeneja*. Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja modernien toiminnallisten järjestelmien alalla lihankäsittelyssä, HoReCa:ssa ja ruokapalveluissa, kaupalle sekä teollisuudelle. Hela perustettiin vuonna 1905. Tänään tiimimme koostuu yli 600 omistautuneesta ja pätevästä kollegasta eri aloilta. Kymmenellä toimipisteellä ympäri maailmaa toimitamme yli 30 000 tyytyväiselle asiakkaalle yli 70 maassa. Vakiotuotevalikoimamme lisäksi kehitetään tuotteita myös yksilöllisesti asiakastarpeiden mukaan. Sähköposti: b2b-international@hela.eu Puhelin: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Luomuliha ja Luomumakkavalikoima

Luomuliha ja Luomumakkavalikoima

Kotitekoista luomumakkaraa ja kotitekoista luomulihaa sialta ja naudasta omalta tilalta. Teemme teurastuksia kiinteinä ajankohtina. Luomuliha - Naudan sisäfilee - Paistiliha - Naudan paisti - Sian paisti - Gulassi - Happamat paistit Keittoliha - Luunpalat - Kylki - Sisäfilee - Pihvi - Paistiliha - Jalkapöytä - Pekoni - Ribsit - Lihaluut - Kaaliliha Tuoreita, savustettuja ja purkissa olevia luomumakkaroita - Maksamakkara - Verimakkara - Grillimakkara - Metsästysmakkara - Raakamakkara - Pippurimakkara - Grillimakkarataikina Luomumarkkinoille ja lihaliikkeille teemme myös erityisiä toiveita ja tilauksia. Kysy meiltä, autamme mielellämme.
Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri. KOKEN NEUVOT: Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan! Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa. Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
elintarvikelaatuinen STPP SHMP TSPP SAPP

elintarvikelaatuinen STPP SHMP TSPP SAPP

toimintakykyisten fosfaattien tehdas lihalle. Yhtenä fosfaattien johtavista tuottajista meillä on juurtunut kyky tarjota kattavia markkinatarjontoja maitotuotteiden, merenelävien käsittelyn, lihankäsittelyn ja leivonnaisteollisuuden tarpeisiin. Erityisesti fosfaattejamme käytetään: - Liha - Leivonta - Juusto - Lääketeollisuus - Merenelävät - Juomat - Energiajuoma - Ravintolisät - Ravintoaineet Meillä on: - sekoitettu fosfaatti: C08, T28, M35 - yksittäinen fosfaatti: STPP, SHMP, TSPP, SAPP
Pakastettu Merguez - Lihatuotteet

Pakastettu Merguez - Lihatuotteet

Pakastetut Merguez - Lihatuotteet
Strolghino Di Roncole Verdi – Dallatana

Strolghino Di Roncole Verdi – Dallatana

Tämä Strolghino erottuu herkullisella ja makealla maullaan. Se on kulutettava 10/15 päivän kuluttua. Sen keskipaino on 200-250g. Paino: 200-250g kappaletta kohti
Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Viipaloitu Makkara - Nitriitti Vapaa Viipaloitu Makkara

Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. DLC: 90 päivää Paino: 80g Alkuperä: Laissac, Aveyron
Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty. Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Paino: 0,7-1,2 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli Paino: 0,7-1,2 kg
400g alipainepakattu kuivatun makkaran pippuri tai chilipippuri

400g alipainepakattu kuivatun makkaran pippuri tai chilipippuri

Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua. Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla. Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu

Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu

Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberialaiset Brisa-siat erottuvat selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, erityisesti Salamancasta. Suolausprosessi Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75% - 85%. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Bellota Etiketti: Punainen Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701 KJ Rasvat: 32.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: 1.0 g Sokerit: 0.5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g
Kalabrian Schiacciatina - Kalabrian Lihatuotteet

Kalabrian Schiacciatina - Kalabrian Lihatuotteet

Soppressata schiacciata on yksi Kalabrian huippuhyviä leikkeleitä. Se valmistetaan sian reiden parhaista osista, jotka jauhetaan keskikokoisiksi paloiksi ja yhdistetään myös keskikokoisiksi paloiksi jauhettuun rasvaan. Siihen lisätään tyypillisiä kalabrialaisia mausteita. Kaikki pakataan ja annetaan kypsyä yli 45 päivän ajan vakio-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja tästä se saa nimensä soppressata tai schiacciata, saavuttaen meille kaikille tutun muodon. PAINO: 300/350 g Paino: 0.350 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252