Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli!
Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta.
Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä.
Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta.
Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista.
Alkuperä: Laissac, Aveyron
Paino: noin 250g
Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Meidän premium-grillimakkara on huolellisesti valmistettu tarjoamaan ylivoimaista makua ja laatua. Jokainen pala on murea ja maukas, mikä takaa miellyttävän kulinaarisen kokemuksen. Olitpa sitten valmistamassa klassista makkararuokaa tai tutkimassa uusia reseptejä, makkaramme tarjoaa täydellisen perustan erilaisille kulinaarisille luomuksille. Laatuun ja makuun keskittyen tuomme sinulle makkaraa, joka erottuu ylivoimaisella rakenteellaan ja rikkaalla maullaan. Makkaravalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista makua ja laatua.
Embutido, joka on valmistettu sekoituksesta Iberian sian jauhettua lihaa, johon on lisätty suolaa, mausteita ja lisäaineita, vaivattu ja täytetty suolistoon.
Yli 4 kuukauden kypsytys, hieno maku ja tyypillinen aromi.
Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Iberian sian liha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet, luonnolliseen suolistoon pakattuna.
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Iberian sian liha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
Nauttiaksesi tästä erikoisuudesta, kaada purkin sisältö astiaan, peitä ja anna hautua miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa aika ajoin.
Noin 10 minuuttia 1 annoksen koossa
15 minuuttia 2 annoksen koossa
Rasvaa: 9,0 g
Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,9 g
Hiilihydraatteja: 8,7 g
Joista sokereita: <0,5 g
Kuituja: 2,0 g
Proteiinia: 8,4 g
Suolaa: 0,76 g
SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään.
PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen.
PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin.
Kategoria: Kalabresilaiset makkarat
PAINO: 300/350 g
AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Paino: 0.300 kg
Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm.
Pakkaus: 10 kg:n laatikko, noin 33 kappaletta
Säilytys: enintään 18 °C
Säilyvyysaika: 95 päivää
Provencen yrttimakkara, tuote, joka on hyvin paikallista.
Rikas maku täynnä makuja.
Tämä yrttisekoitus, timjami, rosmariini... vie sinut suoraan Provencen auringon alle sirkkalehtien lauluun.
Pieni +:
Provencen yrttimakkara sopii hyvin sekä punaviinin että valkoviinin kanssa.
Tuotenumero: 2100045000000
Paino: 0,310 kg
Painotieto: Tuote altis kuivumiselle
Ainesosat: Ranskasta peräisin olevaa sianlihaa
Ravintoarvot KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal
Rasvat: 16,90 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 6,20 g
Hiilihydraatit: 2,90 g
Joista sokeri: 1,20 g
Proteiinit: 26,70 g
Suola: 6,04 g
Allergeenit: pähkinät: mahdollisia jäämiä: hasselpähkinöiden käyttö työpajassa
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa.
Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa.
Käytetyt käsittelyt
Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen.
Makkaroiden hyödyt
Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa.
Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ
Rasvat: 38.5 g
Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g
Hiilihydraatit: 2.1 g
Sokerit: 1.3 g
Proteiinit: 26 g
Suola: 3 g
Kaikki porsaat ovat sertifioituja luomutuotannossa. Ne ruokitaan sertifioiduilla luomuviljoilla, jotka ovat peräisin tilaltamme.
Sian kuivasalami on pakattu vakuumiin.
Takuu ilman laktoosia ja ilman nitriittisuoloja.
Parasta ennen -päivämäärä: 3 kuukautta.
Paino: 190g
Se juontaa juurensa latinankielisestä Cibusculum-sanasta, joka tarkoittaa arvokasta ruokaa, ja sillä on historia, joka ulottuu Rooman valtakunnan aikakauteen. Se on pehmeä, makea ja maukas salami, joka sopii erinomaisesti levitettäväksi leivälle ja nautittavaksi alkupaloissa, välipaloissa ja piknikeillä.
Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Yhdistelmä Wienin makkaralle
Tämä sekoitus on yksi myydyimmistämme syystä! Hyvin tasapainoinen maku, hyvä väri ja rapea puraisu tekevät makkaroistasi erottuvia joukosta. Herkullinen, mehukas, sydämellinen - siinä on hyvä Wienin makkaran salaisuus!
Ilman lisättyjä allergeeneja*.
Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja modernien toiminnallisten järjestelmien alalla lihankäsittelyssä, HoReCa:ssa ja ruokapalveluissa, kaupalle sekä teollisuudelle.
Hela perustettiin vuonna 1905. Tänään tiimimme koostuu yli 600 omistautuneesta ja pätevästä kollegasta eri aloilta.
Kymmenellä toimipisteellä ympäri maailmaa toimitamme yli 30 000 tyytyväiselle asiakkaalle yli 70 maassa.
Vakiotuotevalikoimamme lisäksi kehitetään tuotteita myös yksilöllisesti asiakastarpeiden mukaan.
Sähköposti: b2b-international@hela.eu
Puhelin: +49 4102 496-0
Internet: www.hela.eu
Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri.
KOKEN NEUVOT:
Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan!
Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa.
Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
Tämä Strolghino erottuu herkullisella ja makealla maullaan. Se on kulutettava 10/15 päivän kuluttua. Sen keskipaino on 200-250g.
Paino: 200-250g kappaletta kohti
Käsintehty Laissacin työpajassamme Aveyronissa, tämä makkara on peräisin tiukasti valituista Aveyronin tiloista. Tämä makkara on nitrititön ja valmistettu vain kolmesta ainesosasta: lihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta.
DLC: 90 päivää
Paino: 80g
Alkuperä: Laissac, Aveyron
Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty.
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Paino: 0,7-1,2 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli
Paino: 0,7-1,2 kg
Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua.
Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla.
Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iberialaiset Brisa-siat erottuvat selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, erityisesti Salamancasta.
Suolausprosessi
Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75% - 85%.
Rotu: 50% Iberico
Ravinto: Bellota
Etiketti: Punainen
Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701 KJ
Rasvat: 32.3 g
Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g
Hiilihydraatit: 1.0 g
Sokerit: 0.5 g
Proteiinit: 28.8 g
Suola: 3.6 g
Soppressata schiacciata on yksi Kalabrian huippuhyviä leikkeleitä. Se valmistetaan sian reiden parhaista osista, jotka jauhetaan keskikokoisiksi paloiksi ja yhdistetään myös keskikokoisiksi paloiksi jauhettuun rasvaan. Siihen lisätään tyypillisiä kalabrialaisia mausteita. Kaikki pakataan ja annetaan kypsyä yli 45 päivän ajan vakio-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja tästä se saa nimensä soppressata tai schiacciata, saavuttaen meille kaikille tutun muodon.
PAINO: 300/350 g
Paino: 0.350 kg
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252