Tuotteet hakusanalla lihapala (8)

Viipaloitu filee

Viipaloitu filee

Viipaloitu filee
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Ylälaita

Ylälaita

Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautakarja Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyysaika: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 1,75 - 2,20 kg Kaliberi: Ei kaliberia
Härkäfilee

Härkäfilee

Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Sisäfilee

Sisäfilee

Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Naudat Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 1,1 kg - 2,8 kg Koko: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ja 5 lbs ylöspäin
Kaupunginjohtajan Palanen

Kaupunginjohtajan Palanen

Colita de Cuadril Tri Tip Rabillo de Cadera Aiguillettebaronne Spinacino Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º, syväjäädytetty -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää säilyvä / Syväjäädytetty 18 kuukautta säilyvä Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 1,10 - 1,5 kg Kaliberi: Ei kaliberia
Paahdettu naudanliha

Paahdettu naudanliha

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º, pakastettu -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää, pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 3,5 - 6,0 kg Kaliberi: 3,5 - 4,0 kg - 4 - 5 kg ja +5 kg
Paksu Hyönteiskappale

Paksu Hyönteiskappale

Centro de Paleta Olkapää Espaldilla Epaule Sotto Spalla Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Varastointilämpötila: Viileänä -1º/+2º, syväjäädytettynä -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytettynä 120 päivää säilyvä / Syväjäädytettynä 18 kuukautta säilyvä Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 2,10 - 2,65 kg Kaliberi: Ei kaliberia