Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty.
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Paino: 0,7-1,2 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli
Paino: 0,7-1,2 kg
Meidän tammenterhoilla ruokitun 75 % Iberian Loinin esittely purkissa sisältää kaksi kappaletta. Se on intensiivinen burgundinpunainen, jossa on helmiäisvärisiä rasvajuovia, sileä ja täyteläinen rakenne, voimakas ja kestävä maku sekä miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja marinadi, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, joita perheemme on käyttänyt kolmen sukupolven ajan, antavat Lomo-llemme vertaansa vailla olevan tuoksun.
SKU: 637000
Toimituspaino: 3 kg
Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan.
Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 24-30 kuukautta.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa.
Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
Centro de Paleta
Olkapää
Espaldilla
Epaule
Sotto Spalla
Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola
Varastointilämpötila: Viileänä -1º/+2º, syväjäädytettynä -18º
Lajit: Naudanliha
Laatu: Korkealaatuinen naudanliha
Säilyvyys: Jäähdytettynä 120 päivää säilyvä / Syväjäädytettynä 18 kuukautta säilyvä
Rotu: Angus / Hereford
Paino per kappale: 2,10 - 2,65 kg
Kaliberi: Ei kaliberia
Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä.
Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienostunut maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola.
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa.
Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola.
Nettopaino: 100 g.
Yksi tai useampi lihapala asetetaan sopivaan muottiputkeen.
Revolveri kääntyy annosteluasentoon, ja vastaava mäntä liikkuu muottiputkeen.
Tuote muotoillaan ja mitataan optimaalisesti pituussuunnassa.
Nyt voidaan annostella ilman jäämiä tai minimaalisen leikkuun kanssa.
Syöttö ja päätylevy määrittävät viipaleen paksuuden tavoitepainon mukaan.
GMS leikkaa jatkuvasti ilman jatkuvaa käynnistys-/pysäytyskäyttöä. (vähän yksittäisiä liikkeitä)
Välittömästi viimeisen leikkauksen jälkeen revolveri kääntyy seuraavaan lihapalaan, ja prosessi toistuu.
UUDET KEHITYKSET vuodesta 2016
Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttökonsepti.
Uusi ohjaustekniikka erittäin tarkalla ajoituksella – tästä johtuen suorituskyvyn kasvu, tarkempi asettelu, suurempi tasaisuus.
Jopa 4 leikkausta sekunnissa sekä lyhyet vaihtoaikojen johtavat korkeaan suorituskykyyn.
Eri viipaleiden painot ja asettelu mahdollisia, myös yhden lihapalan sisällä.
Meidän tammenterhoilla ruokitun 100 % Iberian Loinin esittely purkissa sisältää kaksi kappaletta. Se on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvärisiä rasvajuovia, sileä ja täyteläinen rakenne, intensiivinen ja kestävä maku sekä miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä paprika- ja luonnonmausteista valmistettu marinadi antavat Lomo-lle vertaansa vailla olevan tuoksun.
SKU: 637001
Toimituspaino: 3 kg
Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan.
Käsityönä valmistettuja paloja, joissa on vähän suolaa ja kypsytys 24-28 kuukautta.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen, lämpötilan on oltava alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa.
Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
Iberian sika yli 10 kuukautta. Pieni pala vatsan alareunasta. Noin 150 g.
El Secreto Papada de cerdo ibérico on herkkä ja mehukas pala, joka on saatu iberian sian vatsan alareunasta. Se erottuu intensiivisestä maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan. Tämä leikkuu, joka tulee yli 10 kuukautta kasvatetuista iberian sioista, painaa noin 150 grammaa ja on ihanteellinen grillaukseen, paistamiseen tai gourmet-ruokiin. Tasapainoinen rasvapitoisuus tarjoaa aitoja ja syviä gastronomisia elämyksiä. El Secreto Papada on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laatua iberian sian lihasta, taaten herkullisen maun ja vertaansa vailla olevan koostumuksen.