Tuotteet hakusanalla luonnollisesti (122)

Himalajan Haliti Suolakiteet Valkoiset 2-5 cm - Himalajan Haliti Suolakiteet Valkoiset 2-5 cm

Himalajan Haliti Suolakiteet Valkoiset 2-5 cm - Himalajan Haliti Suolakiteet Valkoiset 2-5 cm

Halietsuolan historia Halietsuola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajan vuoristosta, ja sitä kaivetaan perinteisesti käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen saatossa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Haliet koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista. Haliet-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokasta, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kauneudenhoitotuotteena. Himalaja Halietsuolan tuotantoprosessi Tämä Himalajan halietsuola tulee Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin sanotussa Suolajonossa. Kappaleet valitaan paikan päällä laadun mukaan. Tämän jälkeen Himalajansuola jauhetaan ja pakataan välittömästi, jolloin se on lisäaineista vapaata. Se on timant...
Kuolleenmeren Suolagranulaatti 2.0-4.0 - Osta Kuolleenmeren Suolagranulaatti 2.0-4.0? | Tukkukauppa | VehGroshop

Kuolleenmeren Suolagranulaatti 2.0-4.0 - Osta Kuolleenmeren Suolagranulaatti 2.0-4.0? | Tukkukauppa | VehGroshop

Kuvaus: Kuolleenmeren suola on parasta laatua ja 100% luonnollista. Ilman keinotekoisia lisäaineita ja kosteuspitoisuus enintään 2%. Tämän suolan geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat lähes ainutlaatuiset. Kuollut meri sijaitsee syvennyksessä noin 400 m merenpinnan alapuolella. Lämpötilat ovat 40 °C, sateita on hyvin vähän ja ilma on kirkasta ja täysin saasteetonta. Käyttösuositukset: Kuolleenmeren suola sopii monipuoliseen käyttöön keittiössä. Erityispiirre: 100% luonnollinen, käsin puhdistettu uudelleen! Maku: Erittäin intensiivinen maku Ruokalajit: Sopii kaikille kala-, liha- ja vihannesruoille. Muuten: Kuolleenmeren suolaa voi myös käyttää erinomaisesti kylpysuolana! Toivotamme rentouttavia hetkiä!
Välimerisuola Granulaatti 1,6-4 mm

Välimerisuola Granulaatti 1,6-4 mm

Alkuperä ja tuotanto Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm - Osta Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm? | Tukkumyynti

Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm - Osta Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm? | Tukkumyynti

Himalajan kristallisuolan alkuperä: Tämä kristallisuola tulee Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan vuoristoon. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja liuottimia, ja se saadaan kuten sitä on saatu vuosisatojen ajan. Himalajan kristallisuola syntyi yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen myötä. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin laadukasta suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet.
Saksalainen Kivisuola Granulaatti 1.7-3.2 mm - Saksalainen Kivisuola Granulaatti 1.7-3.2 mm

Saksalainen Kivisuola Granulaatti 1.7-3.2 mm - Saksalainen Kivisuola Granulaatti 1.7-3.2 mm

Alkuperä ja käyttö Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu. Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monenlaisten ruokien päällä. Erityiset ominaisuudet: 98,4 % NaCI. 0,02 % Mg. 0,20 % Ca. 0,1 % K. Premium saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm Saksalainen kivisuola granulaatti 1,7-3,2 mm VehGro:lta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet k…
Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2–4mm

Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2–4mm

Alkuperä Keltainen merisuola: Keltainen merisuola louhitaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä suolapellon savesta. Valmistusprosessi Keltainen merisuola. Louhinnan jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveysominaisuudet Tuote ja käyttötarkoitukset: Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineen alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt päivittäin riittävästi terveellisiä rasvoja.
Havaijin Suola Laava Musta 1-2 mm

Havaijin Suola Laava Musta 1-2 mm

Havaijisuolan alkuperä Suolalla on pitkä perinne Havaijilla, kuten monissa muissakin kulttuureissa. Havaijilaisille suola on olennainen osa sisäisen tasapainon saavuttamista. Se tukee elämän luonnollista virtausta ja symboloi syvää yhteyttä luontoon. Havaijilaiset suolat, joissa on niiden tunnusomaiset värit, heijastavat maan värejä. Musta vulkaanisesta alkuperästä, punainen aina läsnä olevan pyhän Alaea-maan ja vapauden symbolina, vihreä kasvillisuudesta ja valkoinen vedestä, joka ympäröi saaria ja lumipeitteisiä vuorenhuippuja. Tuotanto ja väri Suola kerätään Tyynenmeren rannikolta Molokai-saarella. Vesi haihdutetaan auringon energialla. Suolakiteet sekoitetaan sitten mineraaliekstrakteihin, jotta ne saavat Havaijisuolalle tyypilliset värit. Musta Havaijisuola syntyy puhtaan aktiivihiilen lisäämisen myötä...
Schwabin Savusuola 1-1,6 mm

Schwabin Savusuola 1-1,6 mm

Alkuperä Meidän schwabialaista savisuolaa valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabian Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Suurella rakkaudella ja kokemuksella perinteisesti kerätty merisuola savustetaan 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:een. Näin syntyy schwabialaista savusuolaa. Lopputuloksena on savustettu schwabialainen suola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen. Maksimissaan 150 kg voidaan savustaa per savustusjakso. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laite on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki jäämät, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta. Maku ja käyttö Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta antaa intensiivisen savuaromin. Schwabialainen savusuola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin schwabialaisiin ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savusuolamme on luonnontuote. Luonnolliset vaihtelut...
Himalajan Kristallisuola Vaaleanpunainen Granulaatti 4-8 mm

Himalajan Kristallisuola Vaaleanpunainen Granulaatti 4-8 mm

Alkuperäinen Himalajan kristallisuola Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuoristosta. Suolavuoristo kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen pöytäsuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on pessyt...
Kala Namak Suolagranulaatti 2-5 mm

Kala Namak Suolagranulaatti 2-5 mm

Alkuperä ja historia Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti, joka on peräisin Pakistanista. Tämä suola on luonnollista ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, jota käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus. Perinteisesti tätä suolaa on saatu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aineen on oltava 24 tuntia kuumennettuna uunissa, samalla kun se on yhdessä hiilen kanssa suljetussa keramiikkasäiliössä. Tänä 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään. Maku ja käyttö Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tätä arvostetaan suuresti, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa käytetään...
Kelttiläinen merisuola Gros Sel de Guerande Karkea kuiva 2–4mm

Kelttiläinen merisuola Gros Sel de Guerande Karkea kuiva 2–4mm

Alkuperä Keltainen merisuola Keltainen merisuola kaivetaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin mineraalirikasta ja sisältää magnesiumia. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä savesta suolapelloilla. Tuotantoprosessi Keltainen merisuola Uuttamisen jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineesi alhaalla. Se stimuloi mahalaukun happoasiantuntemusta. Mahalaukkuhappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt tarpeeksi terveellisiä rasvoja joka päivä.
Kala Namak Suolagranulaatti 2-5 mm

Kala Namak Suolagranulaatti 2-5 mm

Resurssit ja historia Kala Namak, jota kutsutaan myös mustaksi suolaksi, on suolagranulaatti Pakistanista. Tämä suola on luonnollisesti puhdasta ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, ja se käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus. Perinteisesti tätä suolaa on kaivettu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aine on kuumennettava keittimessä 24 tunnin ajan suljetussa saviastiaassa yhdessä hiilen kanssa. Näiden 24 tunnin aikana natriumsulfaatista muodostuu vetyä ja natriumsulfidia, mikä antaa Kala Namakille sen tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja kypsytetään. Maku ja käyttö Kala Namak antaa ruoalle rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua. Intialaisessa keittiössä tämä on erittäin toivottavaa, ja Kala Namakia käytetään mausteena hedelmäsalaateissa, chutneissa tai suosituissa Raitas-ruoissa. Suolaa suositellaan erityisesti vihannesten ja eksoottisten hedelmien kanssa, mutta myös f...
Himalajan Kristallisuola Jauhettu Vaaleanpunainen Hieno 0,5-0,7 mm - Himalajan Kristallisuola Jauhettu Vaaleanpunainen Hieno 0,5-0,7 mm

Himalajan Kristallisuola Jauhettu Vaaleanpunainen Hieno 0,5-0,7 mm - Himalajan Kristallisuola Jauhettu Vaaleanpunainen Hieno 0,5-0,7 mm

Alkuperä Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia sitten. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Himalajan Vaaleanpunainen Kristallisuola Granulaatti 2-5 mm - Himalajan Vaaleanpunainen Kristallisuola Granulaatti 2-5 mm

Himalajan Vaaleanpunainen Kristallisuola Granulaatti 2-5 mm - Himalajan Vaaleanpunainen Kristallisuola Granulaatti 2-5 mm

Himalajan Kristallisuola Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm - Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm

Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm - Himalajan Vaaleanpunainen Kivisuola Granulaatti 4-8 mm

Himalajan Kristallisuolan alkuperä Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten satoja vuosia on tehty. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöillä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista...
Himalajan Kristallisuola vaaleanpunainen Hieno 0,7-1,0 mm

Himalajan Kristallisuola vaaleanpunainen Hieno 0,7-1,0 mm

Alkuperäinen Himalajan kristallisuola Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, on louhittu kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin korkeilla tasangoilla. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on...
Himalajan Kristallisuola Jauhe Vaaleanpunainen Hieno 0,3-0,5 mm - Himalajan Kristallisuola Jauhe Vaaleanpunainen Hieno 0,3-0,5 mm

Himalajan Kristallisuola Jauhe Vaaleanpunainen Hieno 0,3-0,5 mm - Himalajan Kristallisuola Jauhe Vaaleanpunainen Hieno 0,3-0,5 mm

Alkuperä Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Kuolleenmeren Suolagranulaatti 1.0-2.5 mm - Kuolleenmeren Suolagranulaatti 1.0-2.5 mm

Kuolleenmeren Suolagranulaatti 1.0-2.5 mm - Kuolleenmeren Suolagranulaatti 1.0-2.5 mm

Historia Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista. Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...
Intialaiset Auringonlastut 2-5 mm - Osta Intialaisia Auringonlastuja 2-5 Mm? | Tukkumyynti | VehGroshop

Intialaiset Auringonlastut 2-5 mm - Osta Intialaisia Auringonlastuja 2-5 Mm? | Tukkumyynti | VehGroshop

Alkuperä Intialaiset auringonhiutaleet. Intialaiset auringonhiutaleemme saadaan suolavarastosta, joka sijaitsee merivedessä Pohjois-Intiassa. Auringonhiutaleitamme varten puhdasta ja kirkasta merivettä Intian valtamerestä pumpataan haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtumisen seurauksena veden pinnalle muodostuu pieniä suolakukkia, jotka muistuttavat hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla. Muuttaaksemme kostean Fleur de Sel:in lumivalkoisiksi auringonhiutaleiksi, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksen alaisena. Tämän prosessin seurauksena syntyvät valkoiset ja erittäin kuivat suolahiutaleet muistuttavat Murray River -suolaa. Käyttö: Intialaisten auringonhiutaleiden poikkeuksellisen miedon maun saa aikaan kalsiumin ja magnesiumin suhde.
Himalajan Kristallisuola Vaaleanpunaisina Palasina - Tukkumyynti, Tuonti, Yksityinen Merkki Himalajan Kristallisuolasta | Vehgroshop

Himalajan Kristallisuola Vaaleanpunaisina Palasina - Tukkumyynti, Tuonti, Yksityinen Merkki Himalajan Kristallisuolasta | Vehgroshop

{"Kuvaus":"Himalajan vaaleanpunaisia kivilohkareita.","Ainesosat":"100 % Himalajan kivilohkare - kristallisuola.","Käyttöohje":"Himalajan vaaleanpunaiset kivilohkareet sopivat ihmisten kulutukseen tai koristeeksi esimerkiksi suolahuoneeseen tai suolakammiin."}
Keltainen Merisuola Karkea Kostea 0,8-5 mm - Keltainen Merisuola Karkea Kostea 0,8-5 mm

Keltainen Merisuola Karkea Kostea 0,8-5 mm - Keltainen Merisuola Karkea Kostea 0,8-5 mm

Oosprong Keltistä merisuolaa kutsutaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu merisuola Guerandesta on ollut sadonkorjuussa yli 2000 vuotta vanhan perinteen mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun. Maku ja käyttö Keltinen merisuola, jossa on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteusprosentin vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on kuitenkin erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Välimeren Merisuola Keskikoko 1,0-1,6 mm

Välimeren Merisuola Keskikoko 1,0-1,6 mm

Alkuperä ja uutto Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolan pitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä. Tas…
Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2-4mm - Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2-4mm

Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2-4mm - Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2-4mm

Alkuperä Keltainen merisuola Keltainen merisuola saadaan Ranskasta, Bretagnesta. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri on syntynyt mineraalien imeytymisestä savesta suolapelloilla. Tuotantoprosessi Keltainen merisuola Voiton jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineesi alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola parantaa vitamiinien imeytymistä. Huomioi kuitenkin, että syöt päivittäin myös riittävästi terveellisiä rasvoja.
Välimeren Merisuola Hieno 0,2-1,0 mm - Välimeren Merisuola Hieno 0,2-1,0 mm

Välimeren Merisuola Hieno 0,2-1,0 mm - Välimeren Merisuola Hieno 0,2-1,0 mm

Alkuperä ja tuotanto Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Himalajan Kristallisuola Jauhetta Vaaleanpunainen Hieno 0.3-0.5 mm - Osta Himalajan Kristallisuola Jauhetta Vaaleanpunainen Hieno? | Tukkumyynti | VehGro

Himalajan Kristallisuola Jauhetta Vaaleanpunainen Hieno 0.3-0.5 mm - Osta Himalajan Kristallisuola Jauhetta Vaaleanpunainen Hieno? | Tukkumyynti | VehGro

Alkuperä: Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan vuoristoon. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja liuottimia, ja se saadaan kuten sitä on saatu vuosisatojen ajan. Himalajan kristallisuola syntyi yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen myötä. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaalliseksi suolaksi", koska erittäin laadukasta suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet.
Keltainen Merisuola Karkea Kostea 0,8-5 mm

Keltainen Merisuola Karkea Kostea 0,8-5 mm

Alkuperä Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu Guerande-merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan muinaisten perinteiden mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta. Tämä suola on vähäsuolainen suola. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi antaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun. Maku ja käyttö Keltainen merisuola, jonka voimakas suolainen maku sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännös kosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Havaijin Musta Laavasuola 1-2 mm - Osta Havaijin Mustaa Laavasuolaa? | Tukkumyynti | VehGroshop

Havaijin Musta Laavasuola 1-2 mm - Osta Havaijin Mustaa Laavasuolaa? | Tukkumyynti | VehGroshop

Havaijisuolan alkuperä. Suolalla on Havaijilla, kuten monissa muissakin kulttuureissa, pitkä perinne. Havaijilaisille suola on olennainen osa sisäisen tasapainon saavuttamista. Se tukee elämän luonnollista virtausta ja symboloi syvää yhteyttä luontoon. Havaijilaiset suolat, joissa on ominaiset värit, heijastavat maan värejä. Musta vulkaanisesta alkuperästä, punainen kaikkialla läsnä olevasta pyhästä Alaea-maasta ja vapaudesta, vihreä kasvillisuudesta ja valkoinen vedestä, joka ympäröi saaria ja lumipeitteisiä vuorenhuippuja. Valmistus ja väri. Suola kerätään Tyynenmeren rannikolta lähellä Molokai-saarta. Vesi haihdutetaan auringon energian avulla. Suolakiteet sekoitetaan sitten mineraaliekstraktien kanssa, jotta suolalle saadaan havaijisuolan ominaiset värit.
Välimeren Merisuola Hieno 0,2-1,0 mm

Välimeren Merisuola Hieno 0,2-1,0 mm

Alkuperä ja uutto Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolapelloille. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolan pitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolapelloilla. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä. Tas…
Himalajan Kristallisuola Vaaleanpunaiset Palat 2-5 cm

Himalajan Kristallisuola Vaaleanpunaiset Palat 2-5 cm

Alkuperäinen Himalajan kristallisuola Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, jossa ei ole kemiallisia lisäaineita ja sulatusaineita, on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut...
Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm - Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm

Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm - Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm

Alkuperä ja tuotanto Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …