Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Tunnettu Guerande-merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan muinaisten perinteiden mukaan Bretagnen suolanviljelijöiden toimesta. Tämä suola on vähänatriumista suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi antaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteelle, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jolla on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännöskosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittu vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia sen rikkipitoisten ominaisuuksien vuoksi. Tämä mahdollistaa vegaanien munamaisen maun lisäämisen ruokaan ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös laajalti lisäaineena curryissä, chutneissä ja paistettujen ruokien päällä. Se sopii myös erinomaisesti kanan ja riisiruoan kanssa.
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolavuorilta. Suolavuoret kuuluvat geologisesti, mutta eivät maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola, joka ei sisällä kemiallisia lisäaineita ja sulattimia, on kaivettu esiin kuten on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut...
{"Description":"Kuvaus:\nHimalajan suolakivimöykyt vaaleanpunaiset\n\nIngredients:\n100% himalajan suola - kristallisuola\n\nInstruction manual:\nHimalajan suolakimpaleet vaaleanpunaiset\nSopii ihmisten kulutukseen tai koristeeksi esim. suolahuoneeseen tai suolaluolaan.\n.{{customVar code=himalayazout-en}}"}
Alkuperä
Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se tulee Ranskasta. Kuuluisa merisuola Guerandesta on kerätty yli 2000 vuotta vanhan perinteen mukaan Bretagnen suolaviljelijöiden toimesta Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa suolakiteelle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita, mikä antaa Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja tunnistettavan maun.
Maku ja käyttö
Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolainen maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteuspitoisuuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on kuitenkin erinomainen korvike tavalliselle pöytäsuolalle.
Alkuperä: Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan vuoristoon. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja liuottimia, ja se saadaan kuten sitä on saatu vuosisatojen ajan. Himalajan kristallisuola syntyi yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen myötä. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaalliseksi suolaksi", koska erittäin laadukasta suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet.
Alkuperä
Meidän Schwabisch-savusuolamme valmistetaan vuosisatoja vanhojen reseptien mukaan pienessä savustamossa Schwabische Alpeilla, Brandenburgin sydämessä. Perinteisesti kerätty merisuola savustetaan rakkaudella ja kokemuksella 6-7 päivän ajan lämpötilassa, joka vaihtelee 15 °C:sta 23 °C:seen. Näin syntyy Schwabisch-savusuola, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.
Jokaisessa savustusjaksossa voidaan savustaa enintään 150 kg. Tämä voidaan tehdä 2-3 kertaa, jonka jälkeen koko laitteisto on purettava ja puhdistettava, jotta kaikki kerrostumat, kuten tervat ja noki, voidaan poistaa eikä ne päädy suolaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta näitä hiukkasia ei löydy lopputuotteesta.
Maku ja käyttö
Sekoitus kuusi- ja pyökki-puuta luo intensiivisen savuaromin. Schwabisch-savustettu suola sopii täydellisesti munaruokiin, pataruokiin ja tyypillisiin Schwabische-ruokiin, kuten linsseihin ja makkaroihin. Meidän savustettu suola on luonto…
Alkuperä: Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan vuoristoon. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja liuottimia, ja se saadaan kuten sitä on saatu vuosisatojen ajan. Himalajan kristallisuola syntyi yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen myötä. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaalliseksi suolaksi", koska erittäin laadukasta suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet.
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on saatu kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se korjataan käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Halitsalin historia: Halitsali on käsittelemätön ja puhdas mineraalisuola Himalajalta, jota Pakistanissa perinteisesti kaivetaan käsin. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen kuluessa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Halit koostuu suolasta sekä monista muista mineraaleista ja hivenaineista. Nimi Halit tulee kreikan sanasta "hals", joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokas hyödyke, ja sitä käytettiin mausteena sekä kosmetiikkana. Valmistusprosessi Himalajan halitsalin palat. Nämä Himalajan halitsalin palat ovat peräisin Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan vuoriston juurella, niin kutsutussa suolajonossa. Palat valitaan paikan päällä niiden laadun mukaan.
Alkuperä ja käyttö: Tämä luonnollinen kivisuola on syntynyt yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinmeren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Nykyään suola sijaitsee 400–750 metrin syvyydessä maan alla ja sisältää lukuisia mineraaleja ja sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan. Tämä tuote omaa erittäin miellyttävän suolaisen maun ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikentyyppisissä ruoissa. Erityiset ominaisuudet: 98,4 % NaCI. 0,02 % Mg. 0,20 % Ca. 0,1 % K.
Alkuperä: Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se on peräisin Ranskasta. Tunnettu Gueranden merisuola on ollut sadonkorjuussa yli 2000 vuoden ajan perinteisten suolanviljelijöiden toimesta Bretagnessa, Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteille, antaen Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja erottuvan maun. Maku ja käyttö: Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolan maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean kosteuspitoisuuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Alkuperä
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollista pöytäsuolaa, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Ilman kemiallisia lisäaineita ja/tai liuottimia, ja se on kerätty kuten se on tehty satojen vuosien ajan. Himalajan kristallisuola on muodostunut yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Aikaisemmin Himalajan suolaa kutsuttiin myös "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty...
Himalajan kristallisuolan alkuperä. Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan vuoristoon. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja liuottimia, ja se saadaan kuten sitä on saatu vuosisatojen ajan. Himalajan kristallisuola syntyi yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen myötä. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaalliseksi suolaksi", koska erittäin laadukasta suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet.
Alkuperä ja uutto
Tämä puhdas luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai luonnonsuojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolalammikoihin.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivosten pohjalle, mistä se kerätään erityisillä työkaluilla. Uuton jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren merisuola on täysin luonnollinen tuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen muinaisten perinteiden mukaan Välimeren suolalammikoissa. Uuttoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä merisuolan kaupallistaminen edistää ainutlaatuisen rannikkomaiseman säilyttämistä.
Tas…
Mikä on Kala Namak
Kala Namak tunnetaan myös nimellä Intialainen musta suola. Suola saadaan mustasta kivestä, joka louhitaan Intian Himalajan juurelta. Jauhamisen jälkeen mustasta väristä jää vain vähän jäljelle.
Käyttö Kala Namak
Tämä suola on erittäin suosittua vegaanien keskuudessa. Kivisuolalla on rikkipitoisten ominaisuuksiensa ansiosta haju ja maku, joka muistuttaa keitettyjä munia. Näin vegaanit voivat lisätä munan makua ruokiin ilman oikean munan käyttöä. Tällä tavalla voit käyttää sitä munan korvikkeena vegaanisessa majoneesissa tai tofussa. Kala Namakia käytetään myös paljon lisäyksenä curryihin, chutneihin ja sitä ripotellaan friteerattujen ruokien päälle. Se sopii myös erinomaisesti kanaruokien ja riisin kanssa.
Halite-suolan historia
Halite-suola on jalostamaton ja puhdas mineraalisuola Himalajalta, ja sitä on perinteisesti kaivettu käsin Pakistanissa. Himalajan suola on jäänne muinaisesta merestä. Vuosisatojen kuluessa tämän muinaisen meren vesi haihtui ja jätti jälkeensä puhdasta, saastumatonta suolaa. Halite koostuu suolasta sekä monista lisämineraaleista ja hivenaineista.
Halite-nimi tulee kreikan sanasta 'hals', joka tarkoittaa merivettä, suolaa. Suola oli roomalaisille erittäin arvokas hyödyke, ja sitä käytettiin mausteena, mutta myös kosmetiikkana.
Himalajan Halite-suolan palojen tuotantoprosessi
Nämä Himalajan halite-suolapalaset tulevat Khewra-suolakaivoksesta, joka on suurin viidestä kaivoksesta Himalajan massiivin juurella, niin kutsutussa Saltrangessa. Palaset valitaan paikan päällä niiden laadun perusteella. Tämän jälkeen Himalajan suola jauhetaan ja pakataan heti, jotta se on lisäaineista vapaata. Se on suolojen timantti ja on kristallin…
Alkuperäinen Himalajan kristallisuola
Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolarangeilta. Suolarange kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan massiiviin. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja sulatuksia, ja se on kaivettu kuten on tehty satojen vuosien ajan.
Himalajan kristallisuola muodostui yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen aikana. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin korkealaatuista suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imeytynyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium.
Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on jalostamatonta ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista suoloista on käsitelty, mikä on huuhtonut pois...
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanian laakson ja etelässä Wadi Araban toimesta. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä maan matalimman maa-alueen. Keskimääräinen päivittäinen lämpötila on 40 astetta, joten sateita on käytännössä ei lainkaan, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on nimeltään kuollut sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämisen. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisestä hyödyllisen toiminnan ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri jatkaa laskemistaan joka vuosi, vettä on yhä vähemmän ja vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa. Tämä suola kaivetaan käytännössä ja kaupataan sitten kylpysuolana.
Miten ruokasuolaa saadaan?
Puhtaassa muodossaan Kuollut meri…
Resurssit ja historia: Kala Namak, myös mustana suolana tunnettu, on suolagranulaatti Pakistanista. Tämä suola on luonnollista ja jalostamatonta vulkaanista mineraalisuolaa, ja sitä käsitellään vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan. Suolalle on ominaista korkea vesisulfiidi- ja rautapitoisuus. Perinteisesti tätä suolaa on saatu kaivoksista Pakistanissa. Raaka-aineen on oltava 24 tuntia kuumennettuna keittimessä, samalla kun se on yhdessä puuhiilen kanssa tiiviissä keramiikkasäiliössä. Tänä 24 tunnin aikana natriumsulfidi muuttuu rikkivedyksi ja natriumsulfidiksi, mikä antaa Kala Namakille sen tumman värin. Kuumennuksen jälkeen se jäähdytetään, varastoidaan ja ikäännytetään. Maku ja käyttö: Kala Namak antaa ruoille rikkimäisen maun, joka muistuttaa keitettyjen munien makua.
Alkuperä
Kalaharin autiomaasuola on poikkeuksellinen tuote. Suola saadaan luonnollisesta suolajärvestä Kalaharin autiomaassa Etelä-Afrikassa. Autiomaasuola kuivataan auringossa ja pakataan sen jälkeen. Alue on aina ollut asumatonta eikä sitä ole käytetty teollisiin tarkoituksiin. Kalaharin autiomaasuola on gourmet-suola, joka on täysin vapaa negatiivisista ympäristövaikutuksista.
Suolan alkuperäinen tila on karkea. Teräksisten myllyjen avulla se jauhetaan keskikarkeaksi ja hienoksi suolaksi tarpeen mukaan. Tähän suolaan ei lisätä muita keinotekoisia aineita.
Ainesosat ja käyttö
Tämä tuote on yli 280 miljoonaa vuotta vanha ja sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Huippukokit vannovat tämän luonnonpuhtaan autiomaasuolan nimeen. Sitä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet Kalaharin autiomaasuolassa:
93,7 % NaCl
0,03 % Ca
0,008 % Mg
4,0…
Intialaisten auringonlumen alkuperä
Intialaiset auringonlumenit saadaan suolakuopasta, joka sijaitsee merivedessä, Intian koillisosassa. Auringonlumenien valmistukseen käytetään puhdasta ja kirkasta merivettä Intian valtamerestä, joka pumpataan haihdutusaltaisiin. Lämpiminä ja tuulisina päivinä meriveden haihtumisen seurauksena veden pinnalle syntyy pieniä suolakukkia, jotka muistuttavat hienoa jääkerrosta. Tämä kostea Fleur de Sel kerätään käsin puulusikalla.
Muodostaaksemme kosteasta Fleur de Sel:stä lumivalkeat auringonlumenet, tuoreesti korjattu suola kuivataan lasilevyjen alla auringon vaikutuksesta. Tällöin syntyvät valkoiset ja erittäin kuivat suolakiteet ovat verrattavissa Murray River -suolaan.
Käyttö
Intialaiset auringonlumenet saavat poikkeuksellisen miedon makunsa kalsiumin ja magnesiumin suhteesta. Erityisen rakenteensa vuoksi tätä suolaa on sääli käyttää ruoanlaitossa. Parempi...
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kalliokivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechsteinin meren kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui luoteis-Eurooppaan. Nykyään suola varastoidaan 400–750 metrin syvyyteen maan alle ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sidottua jodia. Se on luonnontuote, joka on vain jauhettu ja seulottu.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikenlaisten ruokien kanssa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Historia: Kuollut meri on maailman syvimmällä sijaitseva järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä, ja sen pohjoisraja on Jordanjoki ja eteläraja Wadi Araba. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleen meren rannikosta maan syvimmän alueen. Keskimääräisellä päivälämpötilalla 40 astetta sateita on lähes olemattomasti, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista. Kuollut meri on nimetty sen korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää vesieläinten elämää. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä uimisen miellyttäväksi aktiviteetiksi ihmisille, joilla on iho-ongelmia. Suolainen vesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi yhä alemmas, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat käytännössä pelkkää suolaa.
Kuolleenmeren suola
Kuolleenmeren suola on suolaa Kuolleesta merestä, joka sijaitsee Jordanian, Länsirannan ja Israelin välillä. Kuolleenmeren suolassa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ja sen kosteuspitoisuus on noin 2 %. Paikassa, josta tämä merisuola tulee, geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat erittäin ainutlaatuisia. Kuollut meri sijaitsee laaksossa 400 metriä merenpinnan alapuolella. Koska lämpötila on noin 40 astetta, sademäärä on lähes olematon, ja ilma on kirkasta ja täysin vapaata savusta ja saasteista.
Kuolleenmeren suolagraniitin käyttö
- Jopa 100 % luonnon puhdasta, käsin uudelleen puhdistettua!
- Erittäin intensiivinen maku
- Sopii kaikille kalalle, lihalle ja vihannesruoille
- Myös sopiva kylpysuolaksi.
Himalajan kristallisuolan alkuperä: Tämä kristallisuola on peräisin Pakistanin suolaketjusta. Suolaketju kuuluu geologisesti, mutta ei maantieteellisesti Himalajan vuoristoon. Himalajan kristallisuola on luonnollinen ruokasuola, joka on noin 250 miljoonaa vuotta vanha. Suola on ilman kemiallisia lisäaineita ja liuottimia, ja se saadaan niin kuin sitä on saatu vuosisatojen ajan. Himalajan kristallisuola syntyi yli 250 miljoonaa vuotta sitten alkuperäisen valtameren häviämisen myötä. Se kerätään käsin Tiibetin ylängöiltä. Himalajan suolaa kutsuttiin aikaisemmin "kuninkaan suolaksi", koska erittäin laadukasta suolaa myytiin vain paikalliselle aatelistolle. Vaaleanpunainen väri johtuu mineraaleista, joita suola on imenyt, kuten natriumkloridi, magnesium ja kalsium. Tämä Himalajan suola on hienoa kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä ja säilyttää kaikki suolan hyvät ominaisuudet.
Alkuperä ja käyttö
Tämä luonnollinen kivisuola muodostui yli 200 miljoonaa vuotta sitten Zechstein-meressä tapahtuneen kuivumisen seurauksena. Tämä meri oli matala sisämeri, joka ulottui Pohjois-Länsi-Eurooppaan. Tällä hetkellä suola on varastoituneena 400–750 metrin syvyydessä maaperässä ja se sisältää lukuisia mineraaleja sekä sitoutunutta jodia. Se on luonnontuote, jota vain jauhetaan ja seulotaan.
Tällä tuotteella on erittäin miellyttävä suolainen maku ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa.
Erityiset ominaisuudet:
98,4 % NaCI.
0,02 % Mg.
0,20 % Ca.
0,1 % K.
Premium Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm
Saksalainen Kivisuola Hieno 0,1-0,7 mm VehGrolta on premium-laatuista tuotetta. Tämä tuote on syntynyt ihmisten ja luonnon huomioimisen myötä.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat d…