Herencia : Laadukkaiden Mausteiden Jakelija
Tervetuloa Herenciaan
Herenciassa sitoudumme tarjoamaan upean valikoiman mausteita, jotka ylittävät kulinaariset odotukset ja lisäävät taianomaista tunnelmaa jokaiseen ateriaan. Laadun ja aitouden perinteeseen juurtuneina tuotteemme valitaan ja valmistetaan huolellisesti, jotta voimme taata vertaansa vailla olevan gastronomisen kokemuksen.
Maison Beldi on tunnettu brändi, joka on omistautunut ruoan taiteelliseen kohottamiseen huolella valittujen ja vertaansa vailla olevien korkealaatuisten mausteiden avulla. Tehtävämme on tarjota ravintola-alan ammattilaisille, herkkukaupoille ja catering-palveluille poikkeuksellisia tuotteita, jotka parantavat makuja ja tuovat ripauksen hienostuneisuutta jokaiseen kulinaariseen luomukseen.
Tuotteemme erottuvat ylivoimaisella laadullaan, ja ne ovat ihanteellisia vaativille kokkeille ja gourmeille.
Tulet yllättymään tästä Timut-pippurista, joka omaa greippimäisen aromin. Sen erityinen maku on täydellinen yhdistettynä kalaan, ja se on erittäin trendikäs kokkien keskuudessa jälkiruoissa, erityisesti suklaisissa jälkiruoissa. Nepalin alueella Timut-pippuria käytetään suosituissa peruna- ja tomaattiruokissa.
Alkuperä: Nepal
Laatu: A1
Maison Beldi: Huippuluokan Mausteiden Erinomainen Laatu
Maison Beldi on tunnettu brändi, joka on omistautunut ruoan maun kohottamiseen huolella valituilla ja vertaansa vailla olevilla huippuluokan mausteilla. Tehtävämme on tarjota ravintola-alan ammattilaisille, herkkukaupoille ja catering-palveluille poikkeuksellisia tuotteita, jotka parantavat makuja ja tuovat ripauksen hienostuneisuutta jokaiseen kulinaariseen luomukseen.
Tuotteemme erottuvat ylivoimaisella laadullaan, ja ne ovat ihanteellisia vaativille kokkeille ja gourmeille.
Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi.
Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia
Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Sichuanin vihreä pippuri on edelleen harvinaisempaa kuin punainen, sillä sitä viljellään yhä luonnossa ja on siten vaikeampaa hallita. Tämä lajike kerätään Sichuanin maakunnasta Kiinassa ja sillä on erittäin voimakas tuoksu, joka on verrattavissa Japanin Sansho-pippuriin. Sichuanin vihreä pippuri on paljon sitruksisempaa kuin punainen.
Aromi: Chili, Sitruuna++, "Narkoottinen"
Alkuperä: Sichuanin maakunta, Kiina