4 KOSKETTAVAN SETTI 2144 KHAKI (1-4V) TYYLI2
Pakkaus: 4 Kappaletta
Sukupuoli: Poika
Paita: 65% Puuvillaa - 35% Polyesteria
Housut: 100% Puuvillaa
Koot: 1 Vuosi - 2 Vuotta - 3 Vuotta - 4 Vuotta
Truffeli on nimitys, joka annetaan useiden syötävien sieni- ja ekomykoosisten sienilajien hedelmäkappaleille, jotka esiintyvät enemmän tai vähemmän pallomaisessa muodossa. Sieni voi tuottaa useita truffleja. Joillakin lajeilla on vain vähän makua, kun taas toiset ovat erityisesti arvostettuja ja etsittyjä antiikin ajoista lähtien. Truffleja, olivatpa ne syntyneet luonnollisesti tai peräisin maataloustuotannosta, kysytään paljon gourmet-kuluttajien keskuudessa. Musta truffeli tai Périgordin truffeli, latinaksi Tuber melanosporum, löytyy vain kalkkipitoisista maista 1–15 cm syvyydeltä truffleiksi kutsuttujen puiden (tammet, pähkinäpensaat, lehmukset, pähkinäpensaat...) juurilta. Se kehittyy keväällä ja kasvaa elokuusta alkaen kypsäksi useita kuukausia myöhemmin. Se kerätään (sanotaan "kaivettavaksi") yleensä truffelikoiran, sian tai kärpästen avulla.
6 KAPPALEN SETTI 45JTC9192 YHDELVÄRI SININEN SAMETTI
Pakkaus: 6 Settiä, joissa 6 Kappaletta
Lapaset: 75% Puuvillaa - 25% Polyesteria
Sukupuoli: POIKA
Vallitseva Väri: YHDELVÄRI SININEN
Koko: 0-3 Kuukautta - 3-6 Kuukautta
4 KOSKETTAVAN SETTI 2145 (5-8V) TYYLI3
Pakkaus: 4 Kappaletta
Sukupuoli: Poika
Paita: 65% Puuvillaa - 35% Polyesteria
Housut: 100% Puuvillaa
Koot: 5 Vuotta - 6 Vuotta - 7 Vuotta - 8 Vuotta
Ilman säilöntäaineita ja alle 1,5 % rasvaa. Tämä risotto ilahduttaa makunystyröitäsi. Käytetyt raaka-aineet ovat markkinoiden parhaita (Carnaroli-riisi, extra-chanterelles, kuivattuja silputtuja vihanneksia). Käytämme vihannespaloja sen sijaan, että käyttäisimme vihannespulvereita. Pakkaus on valittu siten, että sisältö on näkyvissä ja houkutteleva. Risottovalikoimamme avulla voit esittää itsesi todellisena kokkina vain 16 minuutin kypsennyksellä. Kypsennysperiaate muistuttaa pilaf-riisin valmistusta, jossa riisi ensin paahdetaan kevyesti rasvassa (tostatura, paahtaminen) ennen nesteen lisäämistä (usein vihannes-, sieni-, liha- tai kalaliemi). Risotto kuitenkin eroaa pilaf-riisistä siinä, että neste imeytyy sitten pieninä määrinä peräkkäin (noin 7 kostutusta) täydelliseen kypsymiseen asti.