Tuotteet hakusanalla pitopalvelu (10)

QUEEN SUKUPLA - SAATAVILLA ERI YHDISTELMILLÄ JA KOKOILLA

QUEEN SUKUPLA - SAATAVILLA ERI YHDISTELMILLÄ JA KOKOILLA

Suihku- ja rullatuote, kestävä tuote, joka täyttää suurkeittiöiden ammattilaisten tarpeet. Queen-sarjan tuotteissa on ergonominen ja lämpöä eristävä kahva, jossa on vipukytkin veden virtauksen optimaalista säätämistä varten. Saatavilla eri kokoina ja eri yhdistelminä sekoittajahanalla. Erinomainen hinta-laatusuhde.
Sairaalaruokailu - Aina Potilaan Puolella

Sairaalaruokailu - Aina Potilaan Puolella

Tukipalvelut (ruokapalvelut, siivous) näyttelevät keskeistä roolia potilaiden kokonaisarvioinnissa ja lopullisessa mielipiteessä heidän saamastaan terveydenhuollosta. Hyvä ruokapalvelu vaikuttaa siten merkittävästi potilaan kokemaan laatuun. Huolellinen ruokapalvelun hallinta, annosten valmistaminen, esillepano ja jakelu pienimpiä yksityiskohtia myöten, tarjoavat siten takuun asiakkaille, mutta ennen kaikkea koko sairaalalle. EP S.p.A.:n ruokapalvelualalta saama kokemus asettaa sen kansallisten johtajien joukkoon. Tämä markkina-asema johtuu yrityshallinnan kyvystä mukauttaa ruokapalvelujaan monenlaisiin tarpeisiin (yksiköt, moniyksiköt, paikallinen keittiö tai ulkoiset keskukset).
PONNY SEKOITUSHANAA - YHDEN REIKÄN PESUALLASHANA

PONNY SEKOITUSHANAA - YHDEN REIKÄN PESUALLASHANA

Ammattimainen tuote suurille teollisuuskeittiöille, valmistettu laadukkaista materiaaleista ja korkealaatuisista viimeistelyistä, tarjoten erinomaisen hinta-laatusuhteen.
Perinteinen Pizzauuni - Käsinrakennettu Tiili tiileltä

Perinteinen Pizzauuni - Käsinrakennettu Tiili tiileltä

Perinteiset puu-uunit Napoletana-pizzalle on rakennettu käsin tiili tiileltä laadukkaista raaka-aineista ja 100 % italialaisista. Meillä on useita kokoja, joiden sisähalkaisija vaihtelee 80 cm:stä 150 cm:iin, ja ne voivat paistaa 2–11 pizzaa. Kaikki mallit voidaan varustaa kaasutoiminnalla. Jokainen uuni räätälöidään ja koristellaan asiakkaan valitsemilla mosaiikeilla.
Suuret Tapahtumat - Korkean Tason Catering Suurille Tapahtumille

Suuret Tapahtumat - Korkean Tason Catering Suurille Tapahtumille

Ammattimaisuus ja eleganssi Suuret tapahtumat -osasto syntyi EP S.p.A.:n osallistuessa vuoden 2000 suureen Jubileumiin. Kokkien ja henkilökunnan korkea ammattitaito, huolellisuus järjestelyissä ja arvokkaat sijainnit tekevät EP S.p.A.:sta yhden luotettavimmista ammattimaisista catering-yrityksistä suurten tapahtumien, gaalaillallisten, työruokailujen ja hääbuffettien järjestämisessä. Merkittävät tapahtumat Vuoden 2000 suuri Jubileumi; Virallinen lounas Pyhälle Isälle, Hänen Pyhyytensä Benedictus XVI; America's Cup World Series Napoli 2012; Kansallinen kokoontuminen Karabinierin armeijalle; Global Forum Napoli; Confindustria Caserta gaalaillallinen; Lounas Napoli provinssin eläinlääkärijärjestön konferenssille; Poste italiane joulutervehdysbuffetti Roomassa; Buffet illallinen kokeelliselle biolääketieteen konferenssille; Nuorisopäivä Pompeissa.
KATTIEN TURVARYHMÄ - PAINOPERUSTEINEN AVAUS

KATTIEN TURVARYHMÄ - PAINOPERUSTEINEN AVAUS

Kaasu- ja höyrykattiloiden turvallisuusjärjestelmä, jossa on paino- ja välikappaleen lataus. Ammattituote suurille teollisuuskeittiöille, valmistettu laadukkaista materiaaleista ja hienoista viimeistelyistä, erinomaisella hinta-laatusuhteella.
Yritystapahtumat - Yrityskokoukset

Yritystapahtumat - Yrityskokoukset

Tuemme yrityksiä yritystapahtumien, tiimihengen, työpajojen ja koulutuksen järjestämisessä.
Open Bar -tapahtumat

Open Bar -tapahtumat

Barman Express on baarikattauksen yritys, joka on erikoistunut Open Bariin tapahtumissa. Me huolehdimme todellisen baaritiskin pystyttämisestä tapahtumaasi ja takaamme cocktailien ja juomien tarjoamisen koko sovitun ajan.
Yritysruokailu ja yliopiston ruokala

Yritysruokailu ja yliopiston ruokala

EP SpA:n tarjoamat sairaala-, koulu-, yliopisto- ja yritysruokapalvelut koko maan alueella ilmentävät kaikkea italialaisen keittiön ja yritystoiminnan perinteitä, aitoutta ja luovuutta. Kiitos työntekijöidensä kokemuksen ja ammattitaidon, EP pystyy tarjoamaan "kokonaisia" ruokapalveluja, jotka kattavat suunnittelun, uudistamisen ja oikean tuotantolayoutin määrittämisen, laitteiden valinnan, "yksityiskohtaisia" palveluja, jotka ottavat huomioon palvelupaikan ympäristö- ja rakenteelliset ominaisuudet, sekä "uniikkeja" palveluja, jotka tyydyttävät kunkin asiakkaan vaihtelevat tarpeet. Palvelujen vaatimustenmukaisuuden takaavat voimassa olevat hygieeniset käytännöt, ympäristöhallinta ja sosiaalinen vastuu, ja ne perustuvat EP:lle myönnettyihin erityisiin sertifikaatteihin, jotka on myöntänyt sertifiointielimet UNI EN ISO 9000, SA8000 ja SOA -standardien mukaisesti.
Kouluruokailu - Ruokapalvelut Kouluissa

Kouluruokailu - Ruokapalvelut Kouluissa

Kouluruokailun tarjoama lounas, joka aiemmin oli pääateria köyhien perheiden lapsille, on tänään muuttunut ravitsemuksellisesti terveelliseksi ja sosiaaliseksi ateriaksi lapsille ja nuorille, jotka keskimäärin elävät liiallisen ravinnon, ruokien monotonisuuden tai yksinäisyyden olosuhteissa ruokapöydässä. Kouluruokailun päätehtävä on siis tänään tarjota yksinkertainen, miellyttävä ja houkutteleva tapa ravitsemuskasvatukseen tarjoamalla tasapainoisia ja lasten makuun sopivia ruokia. Näiden perusperiaatteiden pohjalta EP Spa perustaa kouluruokailutarjouksensa tarjoamalla asiakkailleen lisäpalveluja, kuten: Ravitsemuskoulutusta pienille oppilaille Ravitsemuskoulutusta vanhemmille Ravitsemusneuvontaa, joka sisältää vinkkejä koululounaan täydentämiseksi aamiaisella ja illallisella energian ja tasapainon saamiseksi.