KASAGin asiantuntijat ovat teollisten keittosysteemien asiantuntijoita, jotka keskittyvät keittokattiloiden valmistukseen sekä hedelmäpohjaisten raaka-aineiden, vihannesten ja kastikkeiden tuotantoon. Keittimet, jäähdyttimet, kondensaattorit, putkistot ja venttiilit on suunniteltu aseptisesti nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Bakteerisaastumisen tai ristiin saastumisen estäminen on erittäin tärkeää. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakerimekaanisilla tiivisteillä ja toiminnallisella CIP-järjestelmällä (Cleaning In Place).
Keskitymme jokaiseen asiakkaaseemme yksilöllisesti ja valmistamme yksilöllisiä tai modulaarisia järjestelmiä, jotka täyttävät heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin.
Korkealaatuisia grillisuolalevyjä saa Himalaya Suola -kaupasta Suola+Suola Oy.
Himalaja suolalevyt ruoanvalmistukseen:
neliömäisiä ja pyöreitä, eri kokoja
sopii kalalle, lihalle ja vihanneksille
grillilevynä, kuumennettuna uunissa tai liedellä ja grillattuna pöydässä
sushi-levynä, pakastettuna
Valmistetut ruoat suolataan luonnollisesti suolalevyn avulla.
Pöydällä suositellaan käytettäväksi käytännöllistä suolalevypidikettä, joka on posliinilla päällystettyä ruostumatonta terästä.
Glukoosikannu varusteilla
glukoosin (dekstroosin) valmistukseen
KASAG:n mobiili glukoosikannu kestää alipainetta ja on varustettu tason mittausanturilla sekä pumpulla.
Taikina-astia murskaimella
leivontateollisuudelle
Taikina-astia murskaimella on suunniteltu erityisesti keksiteollisuutta varten.
Glukoosikontti varusteilla
glukoosin (rypälesokerin) käsittelyyn
Liikkuva KASAG-glukoosikontti on vakuuminkestävä ja varustettu tasosensorilla ja pumpulla.
Taikinarumpu murskaimella
leipomoteollisuudelle
Taikinarumpu murskaimella on erityisesti suunniteltu pikkuleipäteollisuutta varten.
KASAG-asiantuntijat ovat erikoistuneet keittokattiloiden ja teollisten keittojärjestelmien rakentamiseen hedelmäpohjaisten tuotteiden, vihannesten ja kastikkeiden valmistukseen. Kokonaisjärjestelmät, jotka sisältävät keittimen, jäähdyttimen, kondensoitimen, putkistot ja venttiilit, rakennetaan nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti aseptisessa toteutuksessa. Tuotteen saastumisen välttäminen mikrobiologisista tai ristiin saastumisista on keskeistä. Tämä saavutetaan optimoidulla laitesuunnittelulla, erityisillä laakeri- ja liukurenkaantiivisteillä sekä toimivalla CIP-laitteistolla (Cleaning In Place).
Mukautamme jokaisen asiakkaan tarpeet, rakennamme heille yksilöllisiä tai modulaarisesti suunniteltuja järjestelmiä, jotka täyttävät heidän vaatimuksensa mahdollisimman hyvin.