Tuotteet hakusanalla ruoanvalmistus (7)

PAKASTE RAVIOLIT NAUDANLIHA & PURPPURI SIPULI - Laadukasta Ranskalaista Naudanlihaa

PAKASTE RAVIOLIT NAUDANLIHA & PURPPURI SIPULI - Laadukasta Ranskalaista Naudanlihaa

Ainesosat: Vehnäjauho -30%, vihannekset (paprika, punasipuli) -20%, naudanliha -19%, vesi, rasva -8%, soijakastike (vesi, soijapapu, vehnä, suola), auringonkukkaöljy, suola, sokeri, valkoviini, glutamaatti, seesamiöljy, pippuri, inkivääri jauheena, tapiokajauho, E412 guar-kumi. Keskimääräiset ravintoarvot 100g tuotetta kohti: Energia 820kJ /196kcal, rasvat 8,0g (joista tyydyttyneet rasvahapot 2,4g), hiilihydraatit 21,96g (joista sokeri 1,4g), ravintokuidut 1,5g, proteiinit 8,1g Nettopaino pussi: 400g Kappaleita pussissa: 20 kappaletta Pussien määrä laatikossa: 15 pussia 400g Laatikoiden määrä lavalla FR: 67 laatikkoa Laatikoiden määrä lavalla EXP: 57 laatikkoa Pakkausasiakkaan mukaan: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg
Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot - Premium Gourmet -laatu Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot

Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot - Premium Gourmet -laatu Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot

Palkkien koko: 15–18 cm 125 grammalle (noin 25 palkkia) Palkit ovat joustavia ja erittäin aromaattisia, öljyisiä ja täynnä vaniljansiemeniä. Pakattu vakuumiin paremman säilyvyyden takaamiseksi. Madagaskarin vaniljatanko on korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja herkän maun ruokaohjeillesi. Tätä vaniljaa viljellään huolellisesti ja se korjataan kypsänä, jotta varmistetaan voimakas ja luonnollinen aromi. Tämä vaniljatanko on ihanteellinen jälkiruokien, kuumien juomien, hillojen ja jopa suolaisten ruokien maustamiseen. Se soveltuu myös luonnonkosmetiikan valmistukseen. Sen intensiivinen ja rikas maku tekee siitä täydellisen ainesosan, joka antaa erityisen säväyksen kaikille kulinaarisille luomuksillesi.
ATERIA

ATERIA

Chic, Keittiö, Koristelu, Ulkona, Juhla, Kukkia, Poikkeukselliset Paikat, Taika, Häät, Catering
TUOREET TUOTTEET - VALMISTETUT

TUOREET TUOTTEET - VALMISTETUT

Valikoima, joka on suunniteltu optimoimaan valmistusaikasi! Huolellisesti valitut raaka- tai puolikypsät foie gras -tuotteet, meren antimet ja kypsät lihat, sekä valmiit tarjoilutuotteet, alkupalat, pääruoat ja jälkiruoat tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia.
Toimittaja Valkoisten Papujen Hautaus - Valmiit Ruokalat

Toimittaja Valkoisten Papujen Hautaus - Valmiit Ruokalat

Valmistettu valkoisten papujen ruoka, maustettu vihanneksilla, valmis nautittavaksi Koostumus: Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola
PAKASTETUT JAPANILAISET GYOZAT KANALLA - Ranskalaisen laadun siipikarja

PAKASTETUT JAPANILAISET GYOZAT KANALLA - Ranskalaisen laadun siipikarja

Perinteisen japanilaisen keittiön välttämättömyys, kanagyozaamme valmistetaan vehnäjauhosta ja ne on täytetty jauhetulla kanalla. Tarjoile soijakastikkeen ja balsamiviinietikan seoksen kanssa. Voit myös nauttia niitä dippaamalla tuliseen, makeahapan tai makeaan soijakastikkeeseen mielesi mukaan. *SAKURA merkki PINJA Pussin nettopaino: 600g Paloja per pussi: 30 palasta Pussien määrä laatikossa: 10 pussia 600g Laatikoiden määrä lavalla FR: 67 laatikkoa Laatikoiden määrä lavalla EXP: 57 laatikkoa Pakkausasiakkaan mukaan: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg
Toimittaja Hernepata - Valmiit Ruokalat

Toimittaja Hernepata - Valmiit Ruokalat

La jelbana, joka tarkoittaa hernepataa, on erittäin suosittu ruokalaji Tunisiassa. Koostumus: Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola