Tuotteet hakusanalla ruoanvalmistus (22)

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä lihan valmistukseen

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä lihan valmistukseen

Valmistustaso, joka on valmistettu AISI304 satiini ruostumattomasta teräksestä; Pöydän mitat: Pituus: 1200mm – 1800mm; Leveys: 700 mm; Korkeus: 850 mm; Polyeteenipinta, ei imeytyvä, pöydän pituuden mukaan; Poistoaukko; Tyhjennysritilä keräysaltaalla; Reunan korkeus; 100 mm; Peittopaneelit; Jalat valmistettu suorakulmaisesta ruostumattomasta teräksestä: 40*40*1.5mm, korkeussäädettävät; Argonhitsatut liitokset.
EURO 10,90    AL PZ Maionese Algea Secchio kg 5

EURO 10,90 AL PZ Maionese Algea Secchio kg 5

"Algea" majoneesi 5 kg ämpärissä on korkealaatuinen elintarvike, joka on ihanteellinen ammattilaiskäyttöön ravintoloissa. Se on valmistettu tuoreista ja valituista raaka-aineista, ja se tarjoaa rikkaan ja kermaisen maun, joka sopii täydellisesti salaattien ja erilaisten ruokien maustamiseen. 1 kappaleen pakkaus on ihanteellinen tukkumyyntiin, taaten riittävän varaston ravintoloille ja catering-palveluille. Pitkällä parasta ennen -päivämäärällä 04/25, tämä majoneesi on luotettava ja monipuolinen tuote, joka sopii laajaan valikoimaan reseptejä. Täydellinen niille, jotka etsivät laadukasta maustetta, se on olennainen ainesosa niille, jotka haluavat tuoda perinteisen maun omaan keittiöönsä. Helppo käyttää ja heti käyttövalmis, se on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja kätevyyttä. pakkaus 1, pakkauksia 108 = 1 lava 1 yksikkö : 1 ämpäri Minimi tilaus : 5 lavaa
Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot - Premium Gourmet -laatu Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot

Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot - Premium Gourmet -laatu Madagaskarin Bourbon-vaniljatangot

Palkkien koko: 15–18 cm 125 grammalle (noin 25 palkkia) Palkit ovat joustavia ja erittäin aromaattisia, öljyisiä ja täynnä vaniljansiemeniä. Pakattu vakuumiin paremman säilyvyyden takaamiseksi. Madagaskarin vaniljatanko on korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja herkän maun ruokaohjeillesi. Tätä vaniljaa viljellään huolellisesti ja se korjataan kypsänä, jotta varmistetaan voimakas ja luonnollinen aromi. Tämä vaniljatanko on ihanteellinen jälkiruokien, kuumien juomien, hillojen ja jopa suolaisten ruokien maustamiseen. Se soveltuu myös luonnonkosmetiikan valmistukseen. Sen intensiivinen ja rikas maku tekee siitä täydellisen ainesosan, joka antaa erityisen säväyksen kaikille kulinaarisille luomuksillesi.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä vihannesten valmistamiseen

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä vihannesten valmistamiseen

Valmistustaso, joka on valmistettu AISI304 satiini ruostumattomasta teräksestä; Pöydän mitat: Pituus: 1200 mm – 1800 mm; Leveys: 700 mm; Korkeus: 850 mm Polyeteenipinta, ei imeytyvä, pöydän pituuden suuntaisesti; Poistoreikä; Pesukone pöydän pituuden suuntaisesti yhdellä altaalla; Reunan korkeus: 100 mm; Peittopaneelit; Jalat valmistettu suorakulmaisesta ruostumattomasta terästangosta: 40*40*1.5 mm, korkeussäädettävä; Argonhitsatut liitokset.
Tuore Longaniza extra 039

Tuore Longaniza extra 039

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Butifarra blanca 062

Butifarra blanca 062

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Fuet extra 055

Fuet extra 055

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellyille tuotteille, kuten "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" tai "Chorizo blanco", jopa "Extra"-laatuun. Muoto: 5 kg:n pussi
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Chorizol 126

Chorizol 126

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsittelemättömän "Chorizo"- tai "Longaniza"-tuotteen valmistukseen, jopa "Extra"-laatuun, joka on kypsytetty kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää alle 30 päivää. Muoto: 3 kg:n pussi.
Kotitekoinen Salchichón 045

Kotitekoinen Salchichón 045

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle tuotteelle nimeltä "Salchichón", jopa "Extra"-laatuun. Pakkaus: 5 kg:n pussi
Sika-pään 022

Sika-pään 022

Mezcla de aditivos, condimentos y especias, de uso charcutero, para la elaboración del producto cárnico tratado por el calor denominado “Queso de cerdo” o “Cabeza de jabalí”. Formato: bolsa 5kg, estuche 90g.
Pinchito amarillo

Pinchito amarillo

Lisäaineiden, mausteiden ja lisäaineiden seos, jota käytetään "PINCHO MORUNO" -nimisen LIHASEKOITUKSEN valmistamiseen. Muoto: Purkki 900g, pussi 4kg
Tuore lihapullamauste

Tuore lihapullamauste

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti JAUHETTU LIHA -valmisteiden (lihapullat, hampurilaiset, venäläinen pihvi jne.) valmistukseen. Tuote on sopiva jaettavaksi viileänä (+2ºC), mieluiten muovipakkauksessa, jossa on muutettu ilmakehä. Ei säilöntäaineita eikä väriaineita. Muoto: Pussi 250g, pussi 5kg.
Pinchito-mauste

Pinchito-mauste

Mauste- ja mausteseos, käytettäväksi ruoanlaitossa ja/tai lihatuotteissa, "PINCHO MORUNO" -nimisen lihavalmisteen valmistamiseen. Muoto: 62g laatikko, 4kg pussit
Ñoras

Ñoras

Kypsä, terve, puhdas ja kuivattu hedelmä Capsicum annum - tai Capsicum longum -paprikasta. Tällä hetkellä kaupallistamme vain Espanjasta peräisin olevia ñoras. Muoto: 1 kg:n pussi, 10 kg:n laatikko
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla. Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Burger H021

Burger H021

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, "BURGER MEAT", jossa on vähintään 4 % kasviksia ja/tai viljoja. Muoto: Purkki 1.200g, pussi 4Kg
Pehmeä punainen pinchito

Pehmeä punainen pinchito

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu "PINCHO MORUNO" -nimisen Lihanvalmistuksen valmistamiseen. Muoto: Purkki 1 kg, pussi 4 kg
Rucatex 068

Rucatex 068

Tärkkelys- ja kasvikuitusekoitus, joka on tarkoitettu kaikenlaisten jauhelihatuotteiden (valmistettujen ja lämpökäsiteltyjen sekä käsittelemättömien lihatuotteiden) valmistukseen. Tämä tuote parantaa rakennetta, antaa täyteläisyyttä ja koostumusta, sitoo mehuja, vähentää hävikkiä ja lisää tuottavuutta. Ei sisällä lisäaineita. Muoto: laatikko 6kg