Tuotteet hakusanalla sokeria (20)

Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokasokeriksi, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote on valkoisten, homogeenisten, rakeisten kristallien muodossa ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi nopeasti rekristallisoitua. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Coca Cola Zero, Cola-maku Juoma Ilman Sokeria, 330 Ml

Coca Cola Zero, Cola-maku Juoma Ilman Sokeria, 330 Ml

Coca Cola Zero, Cola-maku Juoma Ilman Sokeria, 330 Ml
Hienoksi Jauhettu Valkoinen Sokeri - Sokeri

Hienoksi Jauhettu Valkoinen Sokeri - Sokeri

Hienostuneet standardit ICUMSA 45 Polarisaatio: 99.80 astetta min. Tuhoainepitoisuus: 0.04 max. Liukoisuus: 100 % kuiva ja vapaasti virtaava. Väri: kimalteleva valkoinen Säteily: normaali Granulaatio: hieno- keskikokoinen Kosteus: 0.4 % max. Magnettiset hiukkaset: 4mp/k So2: 70 mg/k Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: ei mitään. Haju: hajuton Vähentävä sokeri: 0.05 % max. Hpn staph aureusn: ei. Pakkaus: Ostajan vaatimusten mukaan
Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

ICUMSA: 45 RBU. Sopii ihmisten kulutukseen. Polarisaatio: 99,80 % min. Kosteus: 0,04 % max painosta. Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta. Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava. Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä. Sato: Nykyinen. Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä). Granulaatio: Hieno standardi. Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky. Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: Ei mitään. Haju: Ilman hajua. Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta. HPN Staph Aureus: Ei. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Beat Sugar - Sugar

Beat Sugar - Sugar

Tuotetyyppi: Sokeri Tyyppi: Valkoinen rakeinen sokeri Muoto: Kiinteä Käsittelytapa: Jalostettu Väri: Valkoinen Pakkaus: Pussi ICUMSA: 60 Paino (kg): 50
Ruskea sokeri - Sokeri

Ruskea sokeri - Sokeri

Hienostetut standardit ICUMSA 45 Polarisaatio: 99.90 astetta min. Tuhoainepitoisuus: 0.04 max. Liukoisuus: 100 % kuiva ja vapaasti virtaava. Väri: Ruskea Säteily: normaali Granulaatio: hieno- keskikokoinen Kosteus: 0.5 % max. Magnettiset hiukkaset: 4mp/k So2: 70 mg/k Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: ei mitään. Haju: hajuton Vähentävä sokeri: 0.05 % max. Hpn staph aureusn: ei. Pakkaus: Ostajan vaatimusten mukaan
Sakkaroosi (valkoinen sokeri)

Sakkaroosi (valkoinen sokeri)

Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokosokeriksi, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote esiintyy valkoisina, homogeenisina ja rakeisina kiteinä ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi kiteytyä nopeasti uudelleen. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Sakkaroosi (valkoinen sokeri)

Sakkaroosi (valkoinen sokeri)

Sakaroosi, joka tunnetaan myös valkoisena sokerina tai pöytäsokerina, saadaan sokerijuurikkaasta tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote on esitetty homogeenisina, valkoisina, rakeisina kiteinä, ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakaroosi liukenee helposti veteen ja voi kiteytyä nopeasti uudelleen. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sukraloosi on eräänlainen keinotekoinen makeutusaine, jota käytetään yleisesti elintarviketeollisuudessa ja joka on merkitty E955:llä. Sukraloosi valmistetaan käsittelemällä sakkaroosia kloorilla. Tuloksena on nollakalorinen makeutusaine, joka on noin 600 kertaa makeampi kuin tavallinen sokeri, mutta sillä ei ole katkeraa jälkimakua. Sen säilyvyysaika on neljä vuotta. Foodcom S.A. toimittaa sukraloosia 25 kg:n säkeissä. Sukraloosin ominaisuuksien vuoksi se soveltuu käytettäväksi vähäkalorisissa ja diabeteksen kannalta ystävällisissä tuotteissa, sekä jälkiruoissa, pakasteissa, maitotuotteissa ja juomissa. Sitä käytetään myös makeisteollisuudessa leivonnaisten makeuttamiseen. Lisäksi sitä käytetään lääketeollisuudessa ja kosmetiikassa ainesosana lääkkeissä, lääkinnällisissä elintarvikkeissa, ravintolisissä, suuvesissä, huulipunissa, huulivoiteissa ja hammastahnassa.
Sakkaroosi (Sokeri)

Sakkaroosi (Sokeri)

Sakkaroosi, joka tunnetaan myös valkoisena sokerina tai ruokosokerina, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote on valkoisten, homogeenisten, rakeisten kiteiden muodossa, ilman paakkuja ja kokkareita, ja sillä on sokerille ominaista makeaa tuoksua ja makua. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi nopeasti kiteytyä uudelleen. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Sakkaroosi (valkoinen sokeri)

Sakkaroosi (valkoinen sokeri)

Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokasokeriksi, saadaan sokerijuurikkaasta tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote esiintyy valkoisina, homogeenisina, rakeisina kiteinä ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on tyypillinen makea haju ja sokerimainen maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi kiteytyä nopeasti uudelleen. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Laktoosi

Laktoosi

Il lattosio è lo zucchero del latte naturale. Costituisce il 3,5% -5,0% del latte vaccino e può essere estratto mediante un processo di filtrazione. Quindi il lattosio viene cristallizzato e frantumato. Le dimensioni del grano sono divise per maglia. Foodcom può fornire ai suoi Business Partner diverse granulometrie adatte a molteplici applicazioni. Il lattosio è uno dei migliori ingredienti lattiero-caseari per alimenti e mangimi grazie al suo gusto delicato, al colore bianco e al basso contenuto di calorie. La sua economicità, bassa igroscopicità e idrosolubilità contribuiscono alla sua popolarità. Può essere utilizzato nella produzione di pasticceria, confetteria e cioccolato come esaltatore di gusto e dolcificante. Il lattosio è un ingrediente importante nell'uso farmaceutico e nutrizionale.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin. Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollista maitosokeria. Se muodostaa 3,5 % - 5,0 % lehmänmaidosta ja voidaan saada suodatusprosessin avulla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja käsitellään. Kokoja jaotellaan verkon mukaan. Foodcom voi tarjota liikekumppaneilleen erilaisia karkeuksia, jotka soveltuvat useisiin käyttötarkoituksiin.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.
Maltodekstriini

Maltodekstriini

Maltodekstriini tuotetaan yleisimmin maissista sekä myös riisistä ja vehnästä peräisin olevan kasvipohjaisen tärkkelyksen entsymaattisella hydrolyysillä. Lopputuote on korkealaatuinen, kuohkea valkoinen jauhe. Se lisää monien reseptien ravintoarvoa. Maltodekstriini voi ominaisuuksiensa vuoksi auttaa kosteuden säätelyssä ja pidentää tuotteiden säilyvyyttä.
Dextroosimonohydraatti

Dextroosimonohydraatti

Dekstroosi (d-glukoosi) on yksinkertainen sokeri, joka saadaan teollisissa olosuhteissa tärkkelyksestä happohydrolyysin tai entsymaattisen hydrolyysin avulla. Dekstroosi on valkoinen, hajuton, kiteinen jauhe. Dekstroosi on suosittu useilla elintarviketuotannon aloilla, sillä se parantaa aromia ja makua sekä tuo raikasta tuntua. Fermentointituotteissa dekstroosia käytetään hiilihydraatin lähteenä ja kuljetusvälineenä. Lihateollisuudessa dekstroosi mahdollistaa suolan ja nitraatin paremman leviämisen käsitellyssä lihassa.
Dextroosimonohydraatti

Dextroosimonohydraatti

Dekstroosi, joka tunnetaan myös nimellä D-Glukoosi, on yksinkertainen sokerimuoto, joka saadaan teollisissa olosuhteissa tärkkelyksen happo- tai entsyymihydrolyysin avulla. Dekstroosi on väritön, valkoinen, kiteinen jauhe.
Destrosio Monoidrato

Destrosio Monoidrato

D-Glukoosi (dekstroosi) on yksinkertainen sokeri, joka saadaan teollisissa olosuhteissa tärkkelyksestä happo- tai entsyymihydrolyysin avulla. Dekstroosi on valkoinen, hajuton, kiteinen jauhe. Dekstroosi on suosittu monilla elintarviketuotannon aloilla, koska se korostaa aromia ja makua sekä tuo viilentävän tunteen. Käymistuotteissa dekstroosia käytetään hiilen lähteenä ja kuljetusvälineenä. Lihateollisuudessa dekstroosi mahdollistaa suolan ja nitraatin paremman leviämisen käsitellyssä lihassa.