Käsintehtyjen suklaatuotteiden myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat ...) ja räätälöityjen suklaiden valmistus yrityksille. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tietoa räätälöidyistä suklaateoksistamme ja tutustu yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin suklaatarjouksiimme.
Valmistamme herkullista vadelmasorbettia, joka on tuotettu paikallisesti Occitanien alueen viljelijän toimesta.
Löydä uudelleen aito vadelmasorbetin maku!
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan korkealaatuisia ja huolellisesti valittuja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä makuja (olivatpa ne luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aitojen jäätelöiden maun.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 614kJ / 146kcal, Rasvat 0g, joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 34g, joista sokerit 26g, Proteiinit 0,6g, Suola 0g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Maison Lesage
Suloisia ja herkullisia, nämä levitteet ovat ilman palmuöljyä, chiaöljystä valmistettuja, gluteenittomia ja rikkaita omega-3:sta.
Ainesosat: PÄHKINÄT Piemontista 35%, sokeri, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, chiaöljy, riisiöljy, auringonkukkaöljy, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini.
Kaikki kaakaon aromi ja voima on tiivistetty tähän hienoon jauheeseen.
Se on ihanteellinen kuuman suklaan valmistamiseen vitamiinirikkaisiin aamiaisin.
Tätä kaakaopulveria voidaan myös käyttää leivonnassa.
Allergiat: Valmistettu tilassa, jossa käytetään pähkinöitä, munia, maitoa, soijaa ja seesamia.
Ainesosat: 100% kaakaopapuja
Löydä upea suklaakivemme, jossa on praliini sydän ja kokonainen hasselpähkinä. Tämä tuote on saatavilla tummassa ja maitosuklaassa.
Ainesosat: suklaa, kuivatut hedelmät, sokeri
Uutuus 2020! Tutustu pehmeään nougattiin, jossa on praline. Herkullinen yhdistelmä Montélimar-nougattia ja tätä Lyonin erikoisuutta. Nougatin makeus ja pralinen rapsakkuus yhdistyvät harmonisesti. Todellinen herkku! Uusi pussi, jossa on niittikartongilla suljettu, tuo eleganssia tähän herkkupalaan.
Viite: 373201
PAINO (KG): 2.5
Pakkaus: 1
ALV: 20.0%
Nämä espanjalaiset mantelit ovat tunnettuja laadustaan ja maustaan. Ne mahdollistavat erinomaisen leivonnaisten, kakkujen ja jälkiruokien valmistamisen. Nettopaino: 200g pussi
Viite: KOKONAISIA MANTELEITA
Tutustu näihin herkullisiin pehmeisiin nougateihin, joissa on karamellia ja Guérande-suolaa. Yhdiste, jossa on hunajaa, manteleita ja karamellia, nämä maustetut nougatit ilahduttavat makean ystäviä. Keitetty kattilassa, tämä pehmeä karamellin nougat valmistetaan ainutlaatuisen reseptin mukaan. Käsityönä valmistava nougat-ammattilainen vuodesta 1920, Diane de Poytiers -talo on myös monien hedelmä-nougat-reseptien takana.
Viite:261021
PAINO (KG):0.035
Pakkaus:24
ALV:20.0%
Kylmä saippua Suklaa on luonnollinen ja täyttää Bio Earth Durable -säännöstön vaatimukset. Se on kylmässä saippuoitu, rikastettu kaakaovoilla ja kookosöljyllä, Perchen lehmänmaidolla, rypsiöljyllä ja kaakaopulverilla. Kylmä saippuointi mahdollistaa arvokkaiden öljyjen rikastettujen saippuoiden valmistamisen, jotka ovat tuoksutettu eteerisillä öljyillä ja täydentävät lukuisilla luonnollisilla lisäyksillä, joilla on lukemattomia hyviä vaikutuksia. Tässä kylmässä saippuassa Suklaa lämpötilaa ei nosteta, vaan se saa levätä huolellisesti kuukauden ajan, jolloin se säilyttää kaikkien ainesosiensa ominaisuudet ja hyödyt. Luomu kaakaovoi: Luomu kaakaovoi on antioksidantti (ikäntymistä estävä), ravitseva ja suojaava.
DIVA-temperointilaite, 8 kg, toimii jatkuvasti automaattisesti. Siinä on vesivannetta käyttävä järjestelmä temperointiin, ja se jäähdyttää kompressorijäähdytyksellä.
Koneessa on sekoitin, joka pitää suklaan nestemäisenä ja homogeenisena, ajastin suklaan nopeuden automaattista käynnistämistä varten, virtauspysäytyspoljin, ohjelmoitava annostelija sekä lämmitettävä tärinäpöytä.
Lisävarusteena koneessa on annostelupää muotille, jonka koko on 275x135x175 mm, sekä lämmitettävä valupohja.
Vuosi: 2018
Kapasiteetti: 8 kg
Tuntituotanto: 50 kg
Teho: 1,9 kW
Paino: 132 kg
Jännite: 400 V - 50 Hz
Mitat (cm): 41 x 63 x 151
Tutustu tuotteeseen, joka mullistaa ja helpottaa kaakaota...
Itse asiassa tähän asti on pitänyt lämmittää maitoa suklaan ja sokerin kanssa, varoen ettei kaikki valu yli.
Kiitos kaakaotikkun, ei tarvitse enää vaivata itseään. Riittää, että laitat sen mukiin mikroaaltouuniin maidon kanssa, ja homma on hoidettu!
Mikään ei voisi olla helpompaa?
Älä siis odota enää, vaan tutustu meidän äärimmäisen herkulliseen reseptiimme, joka on valmistettu huippulaatuisista suklaista.
Lisäksi, jotta makuja olisi enemmän, tarjoamme sitä kolmessa versiossa:
Tumma suklaa, maitosuklaa & valkosuklaa.
Ainesosat: maitosuklaa, valkoinen ja tumma.
Keksit, jotka on täytetty hillolla tai levitettävällä kermalla.
Maut: vadelma, sitruuna, mansikka,
appelsiini, aprikoosi, suklaa- tai hasselpähkinälevite.
Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
Herkkupulveri kuumaa suklaata varten, jossa on tummaa suklaata (kaakao: vähintään 88 %) kookossokerilla. Intensiivinen suklaan maku.
Kaakaopapujen alkuperä: Dominikaaninen tasavalta
Käyttöohjeet
Kiehauta maitoa tai kasvipohjaista juomaa kattilassa ja kaada 2-3 teelusikallista SoChoco-jauhetta haluttua kuppia kohti. Sekoita muutama sekunti, kunnes saat kuumaa suklaata.
Ainesosat: kookossokeri*, kaakaojauhe*, tumma suklaa* 20 % [kaakao: vähintään 88 %] (kaakaomassa*, kaakaovoi*, kookossokeri*)
* Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Ravintoarvot 100 ml valmista tuotetta kohden**
Energia: 276 kJ / 66 kcal
Rasvat: 2,4 g (joista tyydyttyneet rasvahapot: 1,5 g)
Hiilihydraatit: 7,1 g (joista sokerit: 6,8 g)
Kuitu: 0,7 g
Proteiinit: 3,6 g
Luomu: Kyllä
Paketti: 300 g, 1 kg, 5 kg
100 % Kasvipohjainen: Kyllä
Chocolat Ô Chocolat -reseptikirja tarjoaa reseptejä Jean Philippe Walserilta suklaan ystäville.
Yksi luku on omistettu temperoinnin perusmenetelmille, kuorrutuksen salaisuuksille...
Tämä reseptikirja on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneemmille leipureille, ja sieltä löydät herkullisia reseptejä, kuten Suklaa-Marmeladi, Suklaa-Eclairit nougat-kristallilla ja kinuskikastikkeella, Suklaa-kookosflan...
Viite: BEL25
Varastossa: 13 tuotetta
Mitat: 140 sivua
Kieli: Ranska