Tutustu Montélimarin pehmeään nougat-palkkiin, joka on koristeltu pääsiäisen väreillä. Se on harmoninen sekoitus Provencen hunajaa, pistaasipähkinöitä, manteleita ja vaniljaa. Valkoinen nougattimme valmistetaan perinteisellä kattilassa keittämisen menetelmällä.
Viite: 051051
PAINO (KG): 0.10
Pakkaus: 30
ALV: 20.0%
Tumman suklaan rapean kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella ja rapealla paahdetun maissin praliinilla.
TÄMÄ TUOTE VOI OLLA TOIMITETTU COLISSIMO- TAI CHRONOPOST- PALVELULLA
Säilytysohjeet: Valolta suojattuna ja kuivassa
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Nettopaino (G): 130
Energia: 2208 kJ / 529 kcal
Rasvat: 31 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 11 g
Hiilihydraatit: 49 g
Joista sokerit: 37 g
Proteiinit: 9,5 g
Suola: 0,38 g
Käsin muotoillut täytetyt munat, joissa on sulavia ja rapeita manteli-pähkinäpraliineja.
Säilytä kuivassa ja viileässä (18°C) valolta suojattuna.
Keskimääräiset ravintoarvot / 100 g,
Energia-arvo, 525 kcal, 2196 kJ
Rasvat, 31,7
joista tyydyttyneet rasvahapot, 9,4
Hiilihydraatit, 48,7
joista sokerit, 45,4
Proteiinit, 8,0
Suola, 0,1
Määrä laatikossa: 4
Minimimäärä tilaukselle: 4
Minimitilausmäärän tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: P-PN-N-P
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Personalisointi: Kyllä
Paino (lbs): 0.40
Pituus (tuumaa): 9.00
Leveys (tuumaa): 5.00
Korkeus (tuumaa): 20.50
Tarjoiluun tai suklaateemojen koristeluun, Thermoformattu Suklaasydän-muotti mahdollistaa herkullisten pienten suklaiden valmistamisen nautittavaksi.
Tämä thermoformattu levy mahdollistaa erilaisten suklaafriikkien ja pienten makeisten valmistamisen.
Voit pakata suklaat pieniin yksittäisiin pusseihin.
Suklaita voidaan myös käyttää jälkiruokien koristeluun tai maisteltavaksi kahvin kanssa.
Saadaksesi täydellisen kiiltäviä suklaata, suosittelemme käyttämään kuorrutussuklaata. Tämän suklaamuotin hienous mahdollistaa friikkien helpon irrottamisen. Värikkäiden suklaamakeisten valmistamiseen voit käyttää liukenevaa elintarvikeväriä.
Viite: FPP058
Varastossa: 181 tuotetta
Mitat: 4x4cm - 11 kpl
Suklaa-maapähkinäkynttilä on käsintehty kynttilä, joka on täysin suunniteltu kasvivahasta ilman GMO:ta. Sen realistisuus yllättää, ja se on todellinen trompe oeil -leivonnaisten jäljitelmä verrinessä. Se ilahduttaa sisustustasi lohdullisella tunnelmalla, ja sen herkullinen visuaalisuus suklaa-maapähkinän kera muistuttaa täytettyjen suklaapatukoiden makeutta, todellinen makeus lämmittämään sisustustasi. Uskalla valita ainutlaatuinen ja yllättävä sisustus!
Se on gourmet-kynttilä, joka on täysin käsintehty, ja siinä on 1 puuvillawick, joka levittää tuoksua optimaalisesti ja nauttii lämpimästä ympäristöstä.
UUSI MUOTO 2023!
Levittymis-aika: 30 h
Kynttilän paino: 120g
HAISTAMISPYRAMIDI:
Hajuaromit: Herkullinen / Maito / Vanilja
Ylärakenteet: maito / voi / hasselpähkinä
Sydänrakenteet: keksi / gourmet-yhdistelmä
Pohjarakenteet: vanilja/suklaa
Koostumus: Kasvivaha ilman GMO:ta, 1 lyijytön puuvillawick, Grassen tuoksu ilman CMR:ää ja ftalaatteja, ruskea kasviväri.
Pieniä neliöitä, jotka on täytetty hyvällä 48 % tummalla suklaalla ilman lesitiiniä.
Keksi? Riisijauho, maissijauho ja 5 % sokeria, siinä kaikki!
Ihanaa terveellisiin ja herkullisiin aamiaishetkiin!
Ainesosat: TUMMA SUKLAA 50 % Valkoinen riisijauho, maissijauho, täysjyväriisijauho, ruokosokeri
Jälkiä: Soija, maito, pähkinät, maapähkinät
Professional Whey Deluxe Chocolate on proteiinikonsentraatti, jonka ensimmäinen suodatusprosessi heraproteiinien tuotannossa on ultrafiltraatio. Maitoproteiini suodatetaan läpi huokoisen kalvon, prosessi, jossa proteiini erotetaan rasvasta ja laktoosista.
Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, artesaanisesti, pienissä erissä taataksemme vertaansa vailla olevan laadun ja tuoreuden!
Maku: Tumma suklaa 71% kaakaota & Suolankukka
Valmistettu Ranskassa
100% luonnollisia ainesosia, ilman säilöntäaineita, ilman palmuöljyä
CBD: 50mg per tabletti
Ilman gluteenia
Jokaisessa pakkauksessa on 40g puhdasta herkkua!
Kaikki tuotteemme eivät sisällä lainkaan THC:tä, joten niillä ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia!
Kuinka nauttia Bloom&Cie Brownieseja?
Avaa Bloom&Cie Suklaan tuoreuspakkaus
Puraisemalla suoraan suklaatablettiin
Älä unohda sulkea pakkausta käytön jälkeen
Säilytä Bloom&Cie Suklaasi enintään 30 päivää avauksen jälkeen
Ainesosat:
Tumma suklaa (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*), suolankukka, CBD (hamppu-uute kannabidioli), MCT-kookosöljy, terpeenit ja paljon rakkautta!
Maku: Tumma suklaa 71% kaakaota & Suolankukka
CBD: 50mg per tabletti
250 g:n suklaa- ja maitolevitepurkki
Ja mitä siinä on?
Kasviöljyt (auringonkukka, kaakaovoi), kaakaojauhe (sokeri, kaakao) (26 %), sokeri, osittain rasvattua maitojauhetta (14 %), emulgointiaine: auringonkukka- lesitiini, aromi: vanilliini.
Allergiat tarkastelussa
Maito. Saattaa sisältää jälkiä hasselpähkinöistä.
Säilytä oikein, se ei ole vaikeaa
Säilytä kuivassa paikassa, suojassa lämmöltä. Sulje purkki hyvin jokaisen käytön jälkeen.
Purkki ja korkki: hävitä kotitalousjätteiden mukana.
Luonnolliset, tummasta suklaasta tai valkosuklaasta valmistetut, pyöreät pähkinävoipatukat, joissa on rusinoita, hasselpähkinöitä, kurpitsansiemeniä, chian siemeniä, seesaminsiemeniä, Madagaskarin vaniljaekstraktia ja kanelia.
Pakkaus sisältää 3 kpl
35 g per välipala
Allergeenit: seesami, pähkinät, pähkinät, pähkinävoi, mahdollisia gluteenijäämiä
Säilytettävä viileässä tai kuivassa paikassa.
Maitosuklaa 32 % kaakaota, valmistettu sekoituksesta kaakaopapuja eri alkuperistä, yhdistettynä huolellisesti paahdettuihin kookospaloihin.
AINEKSET: 0
Voi sisältää jälkiä pähkinöistä, gluteenista ja maidosta. Säilytettävä kosteudelta ja lämmöltä suojattuna, lämpötilassa 15–18 °C.
Choux-taikinasta valmistettu kuori, joka on täytetty herkullisella kuumalla kaakaomaulla ja päällystetty käsin aidolla fondantilla
•Ilman palmuöljyä
•Tuotekoodi: 643
•Gencode: 3660133006439
•Yksikköpaino: 90 g
•Yksiköitä laatikossa: 18
•Laatikoiden palettijako: 8 laatikkoa x 18 kerrosta
•Kappaleita paletilla: 2 592
Käyttöohjeet:
Jääkaapista otettaessa poista suojakalvo ja anna tuotteen sulaa leivontaritilällä, positiivisessa kylmähuoneessa noin 3,5 tuntia.
Maapähkinä-suklaapatukka, jossa on 36 % kaakaota, ripoteltuna hienosti paahdetuilla hasselpähkinöillä, pistaasipähkinöillä ja manteleilla. Lisäksi rusinoita ja sokeroituja appelsiininkuoria. Tarjoamme poikkeuksellisia tuotteita valitsemalla parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 150
Se on todellakin meidän ohjenuoramme.
Olemme kehittäneet 9 reseptiä täytetyistä suklaista,
jotka ovat yhtä herkullisia kuin innovatiivisia.
Löydät ne 9 täytetyn suklaan
maistelupakkauksestamme!
Ainesosat: Kuivatut hedelmät, sokeri, voi, kerma, tumma suklaa, maito, valkoinen
DIVA-temperointilaite, 8 kg, toimii jatkuvasti automaattisesti. Siinä on vesivannetta käyttävä järjestelmä temperointiin, ja se jäähdyttää kompressorijäähdytyksellä.
Koneessa on sekoitin, joka pitää suklaan nestemäisenä ja homogeenisena, ajastin suklaan nopeuden automaattista käynnistämistä varten, virtauspysäytyspoljin, ohjelmoitava annostelija sekä lämmitettävä tärinäpöytä.
Lisävarusteena koneessa on annostelupää muotille, jonka koko on 275x135x175 mm, sekä lämmitettävä valupohja.
Vuosi: 2018
Kapasiteetti: 8 kg
Tuntituotanto: 50 kg
Teho: 1,9 kW
Paino: 132 kg
Jännite: 400 V - 50 Hz
Mitat (cm): 41 x 63 x 151