Tuotteet hakusanalla suklaaostokset (93)

RAPISTAVAT MANDELIKEKSI - Leivonnaiset

RAPISTAVAT MANDELIKEKSI - Leivonnaiset

Rapeat mantelileivokset, jotka on valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan. Nettopaino: 230g Energia: 1705kJ / 407kcal Rasva: 16g Josta tyydyttyneet rasvahapot: 1,7g Hiilihydraatit: 51g Josta sokerit: 28g Proteiini: 11g Suola: 0,10g
EARL GREY SUPERIOR JA KUKAT - MUSTA TEETÄ - Teet

EARL GREY SUPERIOR JA KUKAT - MUSTA TEETÄ - Teet

Bergamottiteetä, joka on sekoitus kiinalaisia mustia teitä, maustettuna bergamotilla ja koristeltuna sinivuokkojen ja kehäkukkien kukilla. Ainesosat: Musta tee Tuoksu: Bergamotti ja sinivuokot Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C.
KORULAATIKKO 16 SUKLAAKONFEKTI - Lahjarasiat

KORULAATIKKO 16 SUKLAAKONFEKTI - Lahjarasiat

Tämä tyylikäs ja elegantti lahjapakkaus sisältää 16 pientä suklaakoruja, jotka ovat täydellisiä elegantin lahjan antamiseen! Tämä korurasia sisältää 4 eri makua: - LES CARMES: herkullinen yhdistelmä Occitanien vadelmaa ja rapeaa tummaa suklaata - PALAWAN: luonteen yhdistelmä tummaa suklaata ja Kalamansi-sitruunaa, joka on erittäin maukas hedelmä Kaakkois-Aasiasta - OUESSANT: ehdoton klassikko, joka yhdistää suklaan ja suolaisen voikaramellin - MANGO LIMONE: hedelmäinen kohtaaminen eksoottisen mangon ja limetin maun välillä * Näiden suklaiden värit voivat vaihdella, sillä käytämme vain luonnollisia ainesosia suklaidemme koristeluun. Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Mitat (PxlxK cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 Nettopaino (g): 110
ASSAM GFOP - MUSTA TEETÄ EARL GREY - Teet

ASSAM GFOP - MUSTA TEETÄ EARL GREY - Teet

Hienot ja kierteiset mustat teelehdet, joissa on runsaasti kultaisia vinkkejä. Voimakas kupissa, se kestää helposti ripauksen maitoa. Ainesosat: Hienot ja kierteiset mustat teelehdet, joissa on runsaasti kultaisia vinkkejä Tuoksu: Bergamotti Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla Suositeltu haudutusaika: Valmistaaksesi tätä herkullista alkuperäistä mustaa teetä, jotta se vapauttaa kaikki sen aromien loistot, suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C Viite: ASSAM GFOP
TUMMAA SUKLAATTIHEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

TUMMAA SUKLAATTIHEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

Tumma suklaafrituuripussi 67%. TÄTÄ ARTIKKELIA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa Parasta ennen -aika: 3 kuukautta Nettopaino (G): 130 Energia: 2420 kJ / 581 kcal Rasvat: 42,9 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 25,5 g Hiilihydraatit: 35 g Joista sokerit: 32,3 g Proteiinit: 7,9 g Suola: 7,9 g
LAHJA KORTTI RAKKAANI RAKASTAN SINUA - Ystävänpäivä

LAHJA KORTTI RAKKAANI RAKASTAN SINUA - Ystävänpäivä

Et tiedä, mitä lahjaa valita kumppanillesi? Jotta voit varmasti ilahduttaa häntä, anna hänelle tämä kaunis lahjakortti! Tämä lahjakortti antaa mahdollisuuden antaa lahja, jota muistellaan pitkään. Se mahdollistaa ostosten tekemisen kaikista luomuksistamme: suklaista, macaron-leivoksista, jäätelöistä ja kaikista muista herkuistamme! Tämä on voimassa 12 kuukauden ajan.
HASELINUPRALIINI MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

HASELINUPRALIINI MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Nämä pienet pääsiäismunat ovat tummasuklaakuorella ja täytetty herkullisella ja rapealla hasselpähkinäpraliinilla. TÄTÄ TUOTETTA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 130 Energia: 2334 kJ / 560 kcal Rasvat: 36 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 12 g Hiilihydraatit: 46 g Joista sokerit: 44 g Proteiinit: 9,4 g Suola: 0,04 g
4 KÄSITYÖSUKLAATA - Lahjapakkaukset

4 KÄSITYÖSUKLAATA - Lahjapakkaukset

Tämä tumma ja tyylikäs rasia antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tai tarjota neljä käsintehtyä suklaata kokoelmastamme. Suklaamme valmistetaan suurimmalla kunnioituksella käsityön sääntöjä kohtaan, ja valitsemme ja käytämme vain poikkeuksellisia raaka-aineita, kuten Grand Cru -tummia suklaata, Occitanien vadelmia tai Piemontin IGP-pähkinöitä. Tällaiset korkealaatuiset raaka-aineet mahdollistavat alkuperäisten reseptiemme hienostamisen, jotka ovat orkestroituja ja toteutettuja Sébastienin ja hänen tiiminsä tunnustetun osaamisen avulla, luoden näin luomuksiamme. Näin ollen suklaakokoelmamme vie sinut makumatkalle, jossa maut vaihtelevat välttämättömästä mantelipralinesta Nepalin pippuriganacheen, eri Grand Cru -ganachejen kautta herkulliseen kirsikankukkaan. Tämä ilahduttaa suurinta osaa suklaan ystävistä ja kaikkia herkkusuita! Nettopaino: noin 25 g Mitat (PxlxK cm): 6,6 x 6,6 x 2,1
GRAND CRU PAHDITUT JA KARAMELISOIDUT KAAKAOPAVUT - Tabletit ja Kaakao

GRAND CRU PAHDITUT JA KARAMELISOIDUT KAAKAOPAVUT - Tabletit ja Kaakao

Kaakaon ystäville tämä pakkaus vie sinut vietnamilaisen kaakaon ainutlaatuiseen makuun. Nämä kaakaopavut tulevat Mekongin delta-alueelta, maan eteläosasta. Ne on kerätty, fermentoitu kuuden päivän ajan ja sitten kuivattu luonnollisesti auringossa niin kauan kuin tarpeen. Tämän jälkeen ne on paahdettu ja hieman karamellisoitu, jotta makeus yhdistyy näiden papujen ikonisiin makuihin. Ainesosat: kaakaopavut – alkuperä Vietnam, sokeri. Ravintoarvot (per 100g): Energia 2673kJ / 645kcal, Rasvaa 52g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 31g, Hiilihydraatteja 34g, joista sokereita 13g, Proteiinia 11g, Suolaa 0,03g. Säilytettävä valolta ja kosteudelta suojattuna. Nettopaino: noin 130g Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Mestari Suklaa - Île-de-France

Mestari Suklaa - Île-de-France

Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa Ile de France CHOCOLATS JANIN Mestari käsityöläinen suklaateollisuudessa vuodesta 1960. Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla jo kolmannessa sukupolvessa. Yksi Ile-de Francen viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista.
GRAND CRU DU VIETNAM 74% MAISTELU TUMMAA SUKLAAKARJAA - Karkit ja Kaakaot

GRAND CRU DU VIETNAM 74% MAISTELU TUMMAA SUKLAAKARJAA - Karkit ja Kaakaot

Esitettynä herkullisina palettina, jotka ovat sekä hienoja että herkkiä, ne ovat täydellisiä kahvin tai teen seuraksi. Tämä Vietnamista peräisin oleva Grand Cru -suklaa on todellinen sydämenvalinta. Se on peräisin solidaarisesta ja vastuullisesta tuotantoketjusta, joka vie sinut eleganttien ja hienostuneiden makujen maailmaan. Ensimmäisessä maistamisvaiheessa ilmenee sitrushedelmien vivahteita, joita seuraavat punamarjaisten hedelmien ja trooppisten aluskasvillisuuden aromit. Tämä suklaa on vahvasti kaakaomainen, ja sen maku on tukevasti hedelmäisten vivahteiden sävyttämä. Tämä Grand Cru -suklaa on peräisin Vietcacao-tuotantoketjusta, jonka alkuperäinen tarkoitus on tukea nuoria vammaisia integroimalla heidät kaakaotuotantoon. Pitkään unohdettu kaakaon viljely on saanut uutta eloa ja kasvavaa kiinnostusta Vietnamissa. Nykyään Vietcacao-tuotantoketju on omistautunut kaakaon sadonkorjuun jälkeiseen käsittelyyn sekä hienon vietnamilaisen kaakaon kehittämiseen yhteistyössä viljelijäperheiden ja kaakaoteollisuuden toimijoiden kanssa. Nettopaino: 170g Parasta ennen: 12 kuukautta
ROOIBOS HEDELMÄT AURINKOKUKKA - Teet

ROOIBOS HEDELMÄT AURINKOKUKKA - Teet

Rooibos, joka on maustettu mansikalla, vaniljalla ja greipillä, ja jossa on auringonkukan ja sinivuokon terälehtiä. Ainesosat: Vanilja, mansikka, greippi, auringonkukan ja sinivuokon terälehdet Tuoksu: Vanilja, Mansikka, Greippi Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä mihin tahansa vuorokauden aikaan Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Viite: ROOIBOS FRUITS & FLEURS DU SOLEIL
MAAPÄHKINÄPRALIINI MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

MAAPÄHKINÄPRALIINI MUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Nämä pienet pääsiäismunat ovat maidosta valmistetussa suklaakuoressa ja ne on täytetty herkullisella maapähkinäpraliinilla. TÄTÄ ARTIKKELIA VOI TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST-PALVELULLA. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta. Nettopaino (G): 130 Energia: 2351 kJ / 562 kcal Rasvat: 37 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 12 g Hiilihydraatit: 50 g Joista sokerit: 45 g Proteiinit: 7,5 g Suola: 0,13 g
KÄSITYÖN VATTUSORBETTI OCCITANIEN - Les Fruitées

KÄSITYÖN VATTUSORBETTI OCCITANIEN - Les Fruitées

Valmistamme herkullista vadelmasorbettia, joka on tuotettu paikallisesti Occitanien alueen viljelijän toimesta. Löydä uudelleen aito vadelmasorbetin maku! Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan korkealaatuisia ja huolellisesti valittuja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä makuja (olivatpa ne luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aitojen jäätelöiden maun. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden: Energia 614kJ / 146kcal, Rasvat 0g, joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 34g, joista sokerit 26g, Proteiinit 0,6g, Suola 0g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
SOKERITON KAAKAOPULVERI - Tabletit ja Kaakao

SOKERITON KAAKAOPULVERI - Tabletit ja Kaakao

Kaikki kaakaon aromi ja voima on tiivistetty tähän hienoon jauheeseen. Se on ihanteellinen kuuman suklaan valmistamiseen vitamiinirikkaisiin aamiaisin. Tätä kaakaopulveria voidaan myös käyttää leivonnassa. Allergiat: Valmistettu tilassa, jossa käytetään pähkinöitä, munia, maitoa, soijaa ja seesamia. Ainesosat: 100% kaakaopapuja
Koko Mantelit - Alkuperä Espanja - Leivontaa Varten

Koko Mantelit - Alkuperä Espanja - Leivontaa Varten

Nämä espanjalaiset mantelit ovat tunnettuja laadustaan ja maustaan. Ne mahdollistavat erinomaisen leivonnaisten, kakkujen ja jälkiruokien valmistamisen. Nettopaino: 200g pussi Viite: KOKONAISIA MANTELEITA
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA IVORY COASTISTA - Les Gourmandes

KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA IVORY COASTISTA - Les Gourmandes

Olemme valinneet teille yhden suosituimmista Grand Cru -tummista suklaistamme, jotta voimme valmistaa tämän Ivorian tummasta suklaasta tehdyn jäätelön. Tämä 69 % tumma suklaa on ikoninen afrikkalaisen terroirin aromien edustaja ja antaa tälle jäätelölle sen luonteen, joka ilahduttaa tumman suklaan ystäviä. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 702kJ / 168kcal, Rasvat 8,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,8g, Hiilihydraatit 20g, Joista sokerit 17g, Proteiinit 3,1g, Suola 0,03g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
PAI MU TAN - VALKOINEN TEE - Teet

PAI MU TAN - VALKOINEN TEE - Teet

Zheng Huosta, Fujianin maakunnasta kerätyt lehdet tästä "Keisarien juomasta" antavat kirkkaan ja kevyen liemen, jossa on makeita, raikkaita ja hienovaraisia aromeja. Ainesosat: Valkoinen tee Tuoksu: Makeat ja hienovaraiset aromit Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 5 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 80°C - 85°C.
ORIENTAALINEN - MUSTA TEA - Teet

ORIENTAALINEN - MUSTA TEA - Teet

Seos valikoimasta mustia teitä, jotka on maustettu appelsiinilla, manteleilla ja persikalla ruusunnupuilla. Ainesosat: Musta tee Tuoksu: Appelsiini ja persikka Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla. Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme, että annat sen hautua 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C.
SEESAMITÄYTTEISET KANANMUNAT - Pääsiäiskonvehdit

SEESAMITÄYTTEISET KANANMUNAT - Pääsiäiskonvehdit

Nämä pienet pääsiäismunat ovat tummasuklaakuorella, ja ne on täytetty seesamilla. Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa paikassa. Parasta ennen -aika: 3 kuukautta Nettopaino (G): 130 Energia: 2017 kJ / 484 kcal Rasvat: 35 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 22 g Hiilihydraatit: 36 g Joista sokerit: 32 g Proteiinit: 4,8 g Suola: 0,33 g
KÄSITYÖTUMMAA SUKLAAKAKKUA - Leivonnaiset

KÄSITYÖTUMMAA SUKLAAKAKKUA - Leivonnaiset

Tummasuklaabrownie, joka on valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan. TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURAS, JOTEN SEN TOIMITUS POSTITSE EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KURIERILLA) Ainesosat: kananmuna, voi, vehnäjauho, Nettopaino (G): 400 Energia: 1806 kJ / 434 kcal Rasvat: 28 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 13 g Hiilihydraatit: 34 g Joista sokerit: 29 g Proteiinit: 8,7 g Suola: 0,09 g Mitat (PxlxK cm): 5 x 25 x 5
KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA VIETNAM - Les Gourmandes

KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU TUMMA SUKLAA VIETNAM - Les Gourmandes

Tämä eksoottinen jäätelö on syntynyt kekseliäisyydestämme ja omaperäisyydestämme. Meidän käsityöreseptimme yhdistää eksoottisen maun tuttuun koostumukseen ja tarjoaa kuluttajalle ainutlaatuisen kokemuksen. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden Energia 274kJ / 65kcal, Rasvat 0,2g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0,1g, Hiilihydraatit 16g, Joista sokerit 12g, Proteiinit 1,1g, Suola 0,03g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
MAITOŠOKOLAADI LEIVONTAAN 41% - 300G - Leivontaan

MAITOŠOKOLAADI LEIVONTAAN 41% - 300G - Leivontaan

Tämä 41 % kaakaota sisältävä maitosuklaa on täydellinen leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamiseen, antaen niille herkullisen sävyn. Sen aromi ja maku kestävät suussa, mikä mahdollistaa suklaisesti ja maitomaisesti herkullisten makeisten valmistamisen. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaopavut, emulgointiaine: soijalesitiini (ei GMO), vanilja. Saattaa sisältää JÄLKIÄ pähkinöistä, seesamista, KANANMUNAA ja viljoja. Ravintoarvot (per 100g): Energia: 2427 kJ / 579 Kcal; Rasvat: 39.7 g, joista tyydyttyneet rasvahapot: 23.8 g; Hiilihydraatit: 45.2 g, joista sokerit: 44.4 g; Kuitu: 3.7 g; Proteiini: 8.3 g; Suola: 0.21; Nettopaino: 300 g; Säilytettävä lämpöä ja kosteutta vastaan; Parasta ennen: 12 kuukautta Viite: MAITOSUKLAA LEIVONTAAN
TUMMA SUKLAA MENDIANTS - Herkut

TUMMA SUKLAA MENDIANTS - Herkut

Ainesosat tumma suklaakuorrutus (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilja), mantelit, hasselpähkinät, sokeroitu appelsiininkuori (appelsiini, sokeri, glukoosisiirappi), sokeri Säilyvyysaika 6 kuukautta Säilytysolosuhteet Valolta suojattuna, kuivassa ja huoneenlämmössä (18° - 20°C). Nettopaino noin 190g. Paino voi vaihdella käytettyjen hasselpähkinöiden ja mantelien koon mukaan. Nettopaino (G):190
Pain d'Epices 250g

Pain d'Epices 250g

Le Pain d'Epices 250g de POCQUET APICULTURE on ehdoton herkku kaikille makeiden herkkujen ystäville. Valmistettu laadukkaista raaka-aineista, tämä piparkakku on rikastettu käsintehdyllä hunajalla, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja autenttisen maun. Olipa se sitten teesi tai kahvisi seurana tai nautittuna jälkiruokana, tämä piparkakku ilahduttaa makunystyröitäsi. Jokainen suupala on kutsu nauttia hunajan makeudesta ja sen sisältämistä hienoista mausteista. Valitsemalla meidän Pain d'Epices, valitset kotitekoisen tuotteen, joka on valmistettu huolella ja intohimolla. Käytämme perinteisiä reseptejä varmistaaksemme pehmeän koostumuksen ja rikkaan maun. Tämä tuote on täydellinen juhliin, herkku lahjaksi tai yksinkertaisesti itsesi hemmotteluun. Älä epäröi lisätä sitä ostoskoriisi ja tutustua meidän Pain d'Epices 250g:n taikaan.
GRAND CRU COLOMBIA 70% TUMMA SUKLAA - Patukat ja Kaakao

GRAND CRU COLOMBIA 70% TUMMA SUKLAA - Patukat ja Kaakao

Kolumbian Grand Cru -tumma suklaa valmistetaan Magdalena-laaksossa, Santanderin alueen sydämessä, maan koillisosassa. Tässä tummassa suklaassa on kaakaomainen ja tanniininen profiili, ja se paljastaa pääasiassa kuivattujen hedelmien ja punaisten hedelmien aromeja. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa sekä sellaisenaan nautittuna että käytettynä kotitekoisten jälkiruokien, kuten mehevien kakkujen, brownien tai suklaamoussen valmistuksessa, jotka saavat erityistä säihkettä tästä poikkeuksellisesta suklaasta. Ainesosat Kaakaopavut, ruokosokeri, kaakaovoi, auringonkukka- lecitiini. Saattaa sisältää jälkiä MAITOA, MANDELIA, HASSELNUTTIA, SESAMIA. Kaakaopitoisuus min. 70% Ravintoarvot (per 100g) Energia 2421 KJ / 584 Kcal; Rasvat 43,2 g joista tyydyttyneet rasvahapot 26,61 g, Hiilihydraatit 34,6 g joista sokeri 30 g; Proteiinit 8,7 g; Suola <0,01 g Säilytysohjeet säilytä viileässä ja kuivassa paikassa 16-18°C suojassa valolta ja hajuilta. Nettopaino: 100g Parasta ennen: 12 kuukautta
JUHLALAATIKKO 97 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

JUHLALAATIKKO 97 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 97 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganacheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)! Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevat ainesosat voivat vaihdella valinnan mukaan. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja todellinen paino on suurempi. Säilytä 17-20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Optimaalinen säilytysaika noin 4 viikkoa. Nettopaino: noin 580 g Mitat (PxlxK cm): 27 x 15 x 3,5
Vanilja - Suklaatabletti

Vanilja - Suklaatabletti

Vanille - Suklaa -tabletti Le Nounours Françaisilta on todellinen makusymfonia, joka yhdistää vaniljan pehmeyden suklaan intensiivisyyteen. Jokainen pala on huolellisesti valmistettu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa makuelämystä, jossa vanilja tuo suklaalle pehmeän ja monimutkaisen samettisen vivahteen. Tämä tabletti on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia aidosta ja hienostuneesta mausta samalla kun tukevat kestäviä ja vastuullisia käytäntöjä. Poikkeuksellisen makunsa lisäksi Vanille - Suklaa -tabletti on valmistettu Ranskassa korkealaatuisista raaka-aineista, mikä takaa erinomaisen makuelämyksen. Olipa kyseessä lahja tai itselleen hemmottelu, tämä tabletti on kutsu ainutlaatuiseen aistimatkaan, jossa jokainen puraisu paljastaa monimutkaisia ja herkkiä makuja. Anna itsesi hurmata tällä tabletilla, joka yhdistää perinteen ja innovaation, tuoden nautintoa joka hetki.
KAKSOISPILAA - MUSTA TEETÄ, MANDELIA JA PAHDELAKSUJA - Teet

KAKSOISPILAA - MUSTA TEETÄ, MANDELIA JA PAHDELAKSUJA - Teet

Rohkea, tämä musta tee on tasapainoilija, joka lainaa maalta ja taivaalta niiden kauneimmat koristeet: voimakas musta tee, herkulliset mantelit ja paahdettujen pähkinöiden salaperäinen aromi. Tasapainottelua voiman ja herkullisuuden välillä. Ainesosat: Sri Lankasta, Intiasta ja Kiinasta peräisin olevat mustat teet, omenat, manteli, appelsiinin kuoret, kaneli, luonnollinen pähkinäaromi, quinot, pähkinät Tuoksu: Paahdettu, pähkinäiset hedelmänuotit Ihanteellinen hetki: Jälkiruoan tai välipalan seuraksi Annoksen koko ja suositeltu haudutusaika: 1,5 tl 20 cl:aa kohti - 3'30 min 80°C:ssa tai 50 min 20°C:ssa Nettopaino (G): 80 Viite: KAKSOISPELI - MUSTA TEE, MANTELIT
KORULAATIKKO SUKLAADEILLE 6 KPL - Suklaat

KORULAATIKKO SUKLAADEILLE 6 KPL - Suklaat

Tämä tyylikäs ja yksinkertainen lahjapakkaus sisältää 6 pientä suklaakoruja, jotka ovat täydellisiä elegantin lahjan antamiseen! Tämä korurasia sisältää 4 eri makua: - LES CARMES: herkullinen yhdistelmä Occitanien vadelmaa ja rapeaa tummaa suklaata - PALAWAN: luonteen yhdistelmä tummaa suklaata ja Kalamansi-sitruunaa, joka on erittäin maukas hedelmä Kaakkois-Aasiasta - OUESSANT: ehdoton klassikko, joka yhdistää suklaan ja suolaisen voikaramellin - MANGO LIMONE: hedelmäinen kohtaaminen eksoottisen mangon ja limetin maun välillä * Näiden suklaiden värit voivat vaihdella, sillä käytämme vain luonnollisia ainesosia suklaidemme koristeluun. Säilytä huoneenlämmössä (18° - 20°C). Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Mitat (PxlxK cm): 17,9 x 3,8 x 2,2