NAUDANLEIKKAUS - Naudanleikkaus J3 85/15
Naudanlihan leikkuujätteet J3 85/15...
Naudanlihan palat
Naudanlihan jätteet...
Pakastettu naudanliha 80/20 leikkuujätteet
Pakastettu naudanliha 80/20 leikkuujätteet...
Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
NAUDANLIHA VBF - NAUDANLIHA VBF tai UE
merguez-makkara, lasagne, valmisruoka...
Vasikkaliha
Vasikka - teurastusliha...
Next
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Next
Liha eteenpäin
"La Viande avant" on suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä li...
Next
Halal-sertifioitu - Naudanlihakuutio
Halal-sertifioitu BQF luuton naudanlihakubirulla, valmistettu Brasiliassa / pakastetut naudanjäännökset myynnissä...
Australialainen häränhäntä
Meidän leikattu ja annosteltu häränhäntä on parasta hauduttaa, jotta sen huomattava maku vapautuu. Sitä voidaan myös käyttää sydämellisen keiton, pata...
Olkapääpihvi
Olkapääpihvi...
Kuivamakkara
7,00 €
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Lampaanliha
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu. Ta...
NAUDANLEIKKAUSJÄTTEET - Naudanleikkausjätteet J1 94/6
Naudanlihan jätteet J1 94/6...
Naudanlihan palat 80/20 - Pakastetut naudanlihan palat 80/20
Naudanlihan palat 80/20 pakastettu c25kg Pakastetut naudanlihan palat, joiden rasvapitoisuus on 20 % (cl).
Bacon-jämät - bacon-jämät, tuoreina ja pakastettuna, suolattuna tai suolaamattomana, savustettuna tai savustamattomana.
pekoniromut, tuoreet ja pakastetut, suolatut tai suolattomat, savustetut tai savustamattomat.
Next
Ylälaita
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähd...
Next
Sisäfilee
Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja...
Next
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Next
Härkäfilee
Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on h...
Leikkaaminen
Leikkaaminen...
Olkapääfilee
Olkapääfilee...
Aasin filee
Aasin filee...
Kaulus
Kaulus...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play