Next
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Tuore sianliha
Tuore Sianliha Tuore Sianliha Vaatimukset Luomu Kasvatettu Ilman Antibiootteja GMO-vapaa...
Kinkku - Sika
0,00 €
Kinkku - Sika...
Sian pää
SIOVENPÄÄ 1/2 Leikkaus 20 kg pakastettuja Laatikoita 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt nettopainossa...
Kypsä prosciutto
Prosciutto cotto, joka on valmistettu parhaista valituista tuoreista reisi-osista, maustettu hellävaraisesti kukkamausteiden keittämisellä. Tämä per...
Next
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Kuivamakkara
7,00 €
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Next
SIAN
Fermier Label Rouge -sika Fermier Label Rouge -sikojen tuotanto on vähitellen kehittynyt todelliseksi paikalliseksi erikoisuudeksi (100 % bretonilaist...
Viipaloitu filee
Viipaloitu filee...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Next
Sisäfilee
Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja...
Vatsa
Vatsa...
Keitetty Solmu
18,00 €
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi. Tässä versiossa se kyps...
Koko kalkkuna
Koko kalkkuna...
Lampaanliha
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu. Ta...
Sianvatsa
Berkshire Possun Vatsalihas Berkshire Possun Vatsalihas Ajattele possun vatsaa kuin rasvapalasta, jossa on vielä lihaa päällä. Kokkaajat rakastavat kä...
Next
Suolattu pekoni
Suolattu pekoni, tai suolattu sianvatsa, on perinteinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt. Tämä tuote on valmistettu parhaista ...
Next
Liha eteenpäin
"La Viande avant" on suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokasi uudelle tasolle. Tämä li...
Next
Takaliha
Takaliha on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä liha on huolell...
Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Next
Koko kanat
Koko kanat ovat täydellinen valinta lihansyöjille, tarjoten mureaa rakennetta ja rikasta makua, joka nostaa suosikkiruokiasi. Nämä kanat on huolellise...
Next
Härkäfilee
Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on h...
Olkapääpihvi
Olkapääpihvi...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play