Maalaissalami
Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm. Pakk...
Next
Kreolisausage
Creole-makkara on ainutlaatuinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen. Tämä makkara o...
Kuivamakkara
7,00 €
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Kuivatut Makkarat
Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia).
Next
Musta makkara
Mustamakkara, tai mustamakkara, on ainutlaatuinen portugalilainen herkku, jota Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen.
Next
Salpicão-makkara
Salpicão-makkara on perinteinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on valmistanut tarkkuudella ja huolella. Tämä makkara on valmistettu parha...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play