Espanja, Malagón
...Juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lehmän, vuohen ja lampaan maidosta (3 maitoa). Pehmeä Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 2 kuukautta. Kypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
Portfolio (8)
Ranska, Aboncourt-Gesincourt
... monipuolistumistaan mettonin valmistuksella cancoillottea varten ja Ranskan gruyère IGP:llä. Nykyään Pâturages Comtois on myös cancoillotten tuottaja. Hauts du Val de Saône -juustosuuskunta muuntaa vuosittain 35 miljoonaa litraa maitoa pehmeäksi juustoksi ja paistetuksi puristetuksi juustoksi. Osuuskunta vie 75 % pehmeän juuston tuotannostaan. Sen asiantuntemus mahdollistaa yli 3 500 tonnin pehmeiden...
... huipputeknologisia menetelmiä, varastot eri kypsytyksille innovatiivisilla ilmanvaihtojärjestelmillä, toimistot ja myyntipiste. Roverbasso Maitotila käsittelee noin 100 000 quintalia maitoa vuodessa, joka kerätään päivittäin paikallisilta maatiloilta, taaten kuluttajille 100 % italialaisia juustoja. Roverbasso Maitotila on siis dynaaminen yritys, joka on herkkä aikojen muutoksille ja kykenee tarjoamaan kuluttajille kaikkien juustojensa makua. Todellinen esimerkki Made in Italy -konseptista, jossa käsityöläisosaaminen tuotannossa yhdistyy edistykselliseen teknologiaan.