Italia, Castellazzo Bormida (al)
...juuston ja kostean maan vivahteita, tekee siitä ihanteellisen gourmet-ruokiin. Vain suurimmat tryffelit, joilla on parhaat ominaisuudet, luokitellaan Extra-luokkaan. Tämä tryffeli on täydellinen niille, jotka haluavat nostaa kulinaarisia luomuksiaan ylellisyyden ja hienostuneisuuden kosketuksella, taaten unohtumattoman gastronomisen kokemuksen.
Portfolio (17)
Espanja, Olba (teruel)
Gusto Mediterráneo on erikoistunut tuoreiden mustien tryffelien (Tuber Melanosporum) jakeluun, jota Ranskassa kutsutaan Perigordin tryffeliksi. Lisäksi toimitamme tryffeliä Brisurassa (tryffeliä purkeissa vedessä ja suolassa tuotteiden, kuten juustojen, lihojen tai kastikkeiden maustamiseen) ja kuivattua tryffeliä naposteltavien, öljyn tai kastikkeiden maustamiseen. Sekä brisurassa oleva että kuivattu tryffeli on suunnattu teollisuussektorille, ja meillä on kahta lajiketta: talven musta tryffeli (Tuber Melanosporum) ja kesätryffeli (Tuber Aestivum).
Portfolio (25)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play