Italia, Salerno
Sodan jälkeen Pasquale Battista perusti Cetaraan pienen elintarviketehtaan, joka keskittyi pääasiassa sardellien valmistukseen, ja hän johti sitä intohimolla ja ylpeydellä 90-luvulle asti. Sardellien käsittelyn ja Cetaran välinen yhteys on historiallinen, ja tänään, kuten eilen, perinne jatkuu herra Battistan lasten ansiosta. Ajan myötä tuotteemme maku ei ole muuttunut, samoin kuin käsittelyvaihee...
Portfolio (8)
VUODESTA 1994 TUOMME PÖYDILLENNE KALABRIAN MAANPERINTEEN MAKUJA. KANSAINVÄLISEN VERKOSTON KAUTTA OLEMME MYÖS MYÖNTEETTÄNEET HYVÄN RUOKAKULTTUURIN KEHITYKSEEN KAIKILLE KATSOJILLE, LYHENTÄEN KAUPALLISIA ETÄISYYKSIÄ PERUSTAMALLA JAKELUPLATTFORMAN FIORENZESSA. TUOTTEEMME JUURET OVAT VANHASSA GASTRONOMISESSA PERINTEESSÄ, JONKA KAUTTA VOIMME NYKYÄÄN NAUTTIA SAMOISTA MAKUISTA KUIN AIKANAAN, SEKÄ HUOLEL...
Portfolio (1)
Italia, Milano
...baccalà in umido al forno, coda alla vaccinara, straccetti alla romana, abbacchio, saltimbocca, trippa alla romana, puntarelle con alici, carciofi alla romana, cicorietta ripassata. Tämän lisäksi laaja viinivalikoima takaa ainutlaatuisen kokemuksen. Soita heti saadaksesi lisätietoja tai varataksesi pöydän!
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play