...Lampaanlihamme on käsin valittua sen herkän maun ja mehukkaan koostumuksen vuoksi, tarjoten poikkeuksellisen ruokailukokemuksen. Jokainen pala valitaan sen laadun perusteella, varmistaen, että saat vain parhaat palat. Lampaanlihamme on täydellinen mihin tahansa gourmet-ateriaan, tarjoten rikkaan ja tyydyttävän maun, joka parantaa mitä tahansa ruokalajia. Laatuun ja makuun keskittyen tuomme...
Turkki, Torbali/izmir
Tervetuloa ET TAMBURU DÖNER TEKNİK:in, joka on ensisijainen kumppanisi huipputeknologian lihankäsittelyratkaisuissa. Yli 35 vuoden alan asiantuntemuksellamme palvelemme ylpeänä ravintoloita, kebab-ravintoloita, hotelleja ja lihantuotantoyrityksiä Turkista käsin. Lihankäsittelykoneemme tarjoavat vallankumouksellisen tavan marinoida ja suolata lihaa edistyksellisen jäähdytetyn sekoitusmenetelmän...
Portfolio (30)
Italia, Torre De Passeri
Italian teollinen lihatuotanto - Lammas, Vuohi, Lampaat, Arrosticini, Sika, Kylmät leikkeleet - Halal-sertifiointi Italia...
Espanja, Castillo De Locubín, Jaén
Premium-paistetut perunat, valmistettu Espanjassa 100 % extra virgin -oliiviöljyssä Andalusiasta, tuoreista perunoista Galiciasta ja joditusta suolasta Murciasta. Käsityönä valmistettuja gourmet-naposteltavia erittäin kohtuulliseen hintaan.
Espanja, Huesca
- Käsityö- ja premiumlaatuisten kylmälihaproduktien tuotanto. - Erikoistunut salamiin, chorizoon ja Duroc-kinkkuun (ensiluokkainen sianrotu). - Oma teurastamo, erityisesti valittua lihaa. - Räätälöity tuote, voit valita muodon ja tuotespesifikaatiot.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play