Suomi, Turku
...Sisäfilee on naudanlihan pehmein osa. Siinä on myös vähän rasvaa, mikä tekee siitä suosikin niiden keskuudessa, jotka rakastavat pihviä mutta tarkkailevat rasvankulutustaan. Yllättävää monille on, että sisäfileepihvissä on vähemmän rasvaa kuin vastaavassa painossa kanan reisissä. Jos tarkkailet painoasi mutta himoitset mureaa pihviä, sisäfilee on täydellinen valinta. Sisäfileepihvit kannattaa...
Portfolio (177)
Belgia, Waterloo
...Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Naudat Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 1,1 kg - 2,8 kg Koko: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ja 5 lbs ylöspäin...
Portfolio (46)
Ranska, Rungis
... ystävien tai perheen kanssa nautittavaksi. Kolme leikkausta ovat erittäin yleisiä Aberdeen Angus -lihassa: entrecôte, sisäfilee ja kylki. Liha, jonka kanssa et voi mennä pieleen, riippumatta siitä, mikä pala sinulla on.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play